Şimdi Ara

Dudak çatlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dudaklarımda bir çatlama var. Alt dudağın tam ortasında. Bazen dayanılmaz bir hal alıyor, özellikle ıslandığında. Her 2 seneden birinde bu tip şeyler oluyor. Her ıslandığında acımamasını sağlamanın bir yolu var mı acaba.

• bu günlerde ben de aynı dertten muzdaribim. arko nivea vs gibi kremler işe yaramıyor.

tavsiye edebileceğiniz krem var mı?
  • Gece yatarken ruj sürün..
  • öncelikle dudağın üzerindeki ölü derileri arındırmak lazım,bunun için de diş fırçası ile dudakları fırçalamak işe yarar,ardından soğukta,rüzgarda ıslatmamak gerekir. gece sürülen bir menlendirici ile sorun çözülebilir.
  • warya cilekli felan:) ruj deil ama nemlendirici dudak koruyn kıs arkadaslarına sor yaw burak biliolardır onlar ...ben sürmüstümbnmkn in o dediimseyden ii gelio harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aâmet -- 19 Ocak 2007; 23:46:37 >
  • aynen benim de oldu ya bu niveanin dudağa sürülen ruj gibi şeyleri varya çilekli vişleni filan renksiz arkadaşim ondan kullanid bende sürdüm 1 iki kere süper oluyo e vitaminli hem ondan alcam hiçbişey olmuyo
  • ben bazen kendimi tutamiyorum ve o arındırılması gereken tabakayı yiyorum

sonra daha kötü oluyor tabi...
  • vazelin deneyin bakalım. Tabii çatlayan dudaklarınıza.
  • ddiim seyi dkkt et sürerken ısırma:D çok güzeL tadı war
  • bırakın nemlendiriciyi ruju bilmemneyi

dudak kurumasının ve çatlamasında sorulacak ilk soru!>>>>>>>>>>>>>> YETERLİ MİKTARDA SU ALIYOR MUYUM? evet ise cevap o zaman bakarsınız diğer nedenlere. ayrıca yalayınca daha çok kurur haberiniz ola

biraz resmi oldu artık idare edin ama böyle napıyım. su eksikliğinin en önemli belirtisi

illa bişey sürücem diyorsanız, neutrogena nın nemlendirici kreminden iyisi yoktur. sürdüğünüzü bile anlamadan anında yumuşatır. tadı, kokusu yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 19 Ocak 2007; 23:49:04 >
  • ya gülemiyorum çok aciyor birde limon portakal suyu mandalina yiyince çok aciyoooooooooo krem sürcem şimdi bepantene

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

bırakın nemlendiriciyi ruju bilmemneyi

dudak kurumasının ve çatlamasında sorulacak ilk soru!>>>>>>>>>>>>>> YETERLİ MİKTARDA SU ALIYOR MUYUM? evet ise cevap o zaman bakarsınız diğer nedenlere. ayrıca yalayınca daha çok kurur haberiniz ola

biraz resmi oldu artık idare edin ama böyle napıyım. su eksikliğinin en önemli belirtisi

dostum bişey sölücem inanmican spora başladım be günde 3 litre su içiyodum 2 günün dudağim çatladi şimdi pütür pütür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 19 Ocak 2007; 23:49:56 >

• zeytinyağı sürün gece yatarken
  •  Dudak çatlaması

arkadaşım bi eczane yada ne bilim kipa tansaş migros gibi kozmetik reyonu olan bi markete gidip yukarıda gördüğün ürünün aynısını(aynı renkte olanını alırsan daha ii olur çünkü renksiz.Kırmızısı çilekli ama dudak boyuyo.Asıl tropikal punch diye bi çeşidi war kesinlikle tavsiye ediyorum çok gzl kokuyo) alıyosun ve raad ediyosun 5 seneden beri yaz kış kullanırım.yok ben bunu yanımda taşımam diyosan sana aşağıda gördüğün genllikle güneş yanıklarında kullananılan kremi tavsiye ediyorum yatmadan önce dudaklarına sürüyosun (ben hiö denemedim kız arkadaşlarım dudakları daha dolgun ve çatlamasın diye kullanıyorlar)

Dudak çatlaması

• niveanın kremleri var, ondan kullanın
  • gece yatarken bepanten sürün
  • Bepanthen bendede var ama kokusu gres yagı gibi midem kalkıyor
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Su eksikliği fikri aslında doğru ben de farkettim bunu şimdi. Bir de şu dudaklara sürülen Lipstick mi deniyor o aklımda. Bundan bir tane de ben alayım.
  • suyla alakası yok benim kadar su içende yoktur heralde
  • bı bayan olarak kendım ıcın neutragina dudak kremi kullanıyorum çok işe yarıyo aynı markanın el kremıde super ınanılmaz guzel nemlendırıyo ellerım pamuk gıbı ooluyo ama bepanthene de işe yarar o da guzel

el kremım :

Dudak çatlaması

dudak kremım :

Dudak çatlaması

bu ıswec markasının hemen hemen butun urunlerı cok kalıtelı dıyebılırım aldıgı parayı hakedıo

• suyla alakası yok günde 3 litre su içerim vitamin eksikliğinden olabilir

ohh dudak kremi el kremi her yer için krem var , ben el kremi kullanamam hayatta elim bi garip oluyor haa birde el kuruluğundan ellerini yaliyan var onlar için iyidir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 20 Ocak 2007; 0:29:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.