Şimdi Ara

Dts müzik (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
11
Favori
75.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler fena arşiv var.bırakın nenayı tetayı buyrun.

http://www.kickasstorrents.com/search/dts-music/

DIII => savrotin#2513
    DIII => Clan For Kings Tag : 4Kings
  • Arkadaşlar laptopta dts uzantılı müzikleri ev sinema sistemimden dinlemek için Laptop---ses sistemi arasında optik bağlantı yaptım.Fakat ses sistemindeki dts ışığı yanmıyor.Wd live den dinliyorum optik bağlantı ile dts ses alabiliyorum sistemden. Sorun ne olabilir acaba?dts uzantılı müzikleri vlc ya da kmplayer la açıyorum laptop ses çıkışı SPDIF seçiyorum ama olmuyor...Galiba laptoptan sesi sisteme stereo olarak aktarıyor
  • arkadaşlar sitedeki neredeyse tüm dts çözümleri için yazılmış yazıları okusam da, derdime derman bulamadım.

eskiden ses alabildiğim sistemden, format attıktan sonra aynı ayarlara dönemediğim için olsa gerek, dts ve dolby digital ses alamıyorum.
    sistem; windows 7. M-Audio delta 1010LT ses kartı (spdif çıkışı) sample rate 48.000 Hz Windows kayıttan yürütme ses aygıtlarına hem analog hem spdif çıkışları aktif. (analog ses kayıt işlerinde kullandığım için ikisinden birini otomatik algılayabiliyor windows. bu noktada sorun yok zaten)

k-lite son sürüm full. (yıllardır dts ve dolby ayarlarına aşina olduğum yegane program. ve tabiki Ac3 filter)

Reciver olarak Sony str-de595 (dts ve dolby algılayabiliyor. Daha önce çalıştırdım)

Ac3 filter dan ne ayar denediysem ya cızırtı ya da sadece stereo ses alabildim. (eskiden dts alabildiğim film veya konserlerden)

Konu hakkında incelediğim tüm topiclerde, eski ac3 sürümleri ve farklı sistemlerle uyumlu çalışan çözümler var. benimkine yakın olabileceklerdeki ayarları denesem de halen ses alamadım. Lütfen bilen varsa bir yardım etsin veya yönlendirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Selam arkadaşlar 5+1 dts muzikler mükemmel oluyor,club techno tarzında bulamadım bir türlü kanımca dinlemesi daha bir güzel olur..Bildiğiniz adres varsa burada paylaşalım,

denemek istiyorsanız ;

http://www.sr.se/cgi-bin/mall/index.asp?programid=2445

http://www.masterpinguin.de/surround/index.htm

Nena parçası var indirdim çok güzel tavsiye ederim

http://www.masterpinguin.de/surround/files/tracks/DTS_nena.wav

http://www.lynnemusic.com/surround.html

Emule tarzı paylaşım programı kullanan arkadaşlar bu adrese baksın 'dosya boyutları çok büyük 20mbps bağlantı olacak tadından yenmez '

http://i sohunt.com/torrents/dts?ihs1=4&iho1=a&iht=-1&ihp=1

slm bu dts nena şarkısını dts ye kim çevirdide bu şekilde ses odanın içinde dönüyor bende yapıyorum ama böyle ses çıkmıyor 5.1 hepsinden aynı ses çıkıyor ?

• uzun uğraşlar sonunda kendi sorunuma kendim derman oldum. ama benzer bir sorun yaşayan olursa diye nasıl çözdüğümü de anlatmak istiyorum.

Windows 7 32 bit sistem kurulu. Kayıt işleri ile uğraştığımdan M-Audio nun Delta 1010LT Pci ses kartını kullanıyorum. Daha önce Spdif çıkışından digital sinyal (DTS veya Dolby Digital) aktarabiliyordum Sony STR-DE595 alıcı amfime. Ancak son formattan sonra ayarları yapmama rağmen, ya cızırtı ya da stereo ses alabildim.

çözüm ise, anakartımın on-board ses çıkışını devredışı bırakmıştım ses kartı olduğundan dolayı bir çakışma yaratmaması için. ancak en son ne olur ne olmaz diyerek aktif hale getirdikten sonra, spdif çıkışından sinyal almayı başardım. Eminim başka yolu vardır. ama ben böyle çözdüm. umarım çakışma yaratmaz. işin güzel tarafı her iki ses sürücüsünü de şu anda sorunsuz kullanabiliyorum. kayıtlar vs için analog giriş ve çıkışları M-Audio ses kartından, digital sesleri ise anakartın spdif çıkışından alabiliyorum. Benzer sorun yaşayan arkadaşlara bir çözüm olur umarım.

Yalnız hala DTS müzik albümlerini dinleyemiyorum. Sanırım player ile ilgili bir sorunum var. Bilen varsa çözüm rica ediyorum. Saygılar.

• herkezin eline saglık hepsi çok güzel sonunda cihazımda dts yazısını gördüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexiety1 -- 10 Mayıs 2011; 19:35:36 >

AC3 Filter ve benzeri codec programlarını kullanıp dinleeyckeseniz dts ve ac3 ü boşuna kasmayın normal mp3 açın aynı kalite.

dts tam kalite istiyorsanız codec programı yüklü olmayacak kart decode destekeleyecek ve driverındanda builtin decodere ayarlı olacak DTS logosu bu durumda dts içeriklerde görülür ve berrak dts sesi alırsınız.
    (şahsen ben öyle yapıyorum bi tane codec programı yüklü değil bende zaten sinir oluyorum mahvediyor pcyi o tür şeyler. (Gom player + creative software (daniel_k)) mükemmel 2li.
    Asus M4a785-M EVO AM3 -- Aerocool M40 HTPC Kasa -- AMD Phenom II X2 550 BE 3.1 @3.7 oc 1.46v -- ATİ HD4200 1024 MB Onboard GPU 500MHZ @ 1000 MHZ oc -- 128 MB 1333MHZ DDR3 sideport memory @ 1750 MHZ oc 1.6v -- Gskill Ripjaws F3 CL7 DDR3 1600 MHZ @ 1840 MHZ CL7-9-8-24-28-2T 1.71v -- 1 TB WD Black Cavier HDD 7200 rpm -- Windows 7 ultimate x64
  • güzel konu ama dts müzik niye indiriyorsunuz ?? hayır yani en yüksek kaliteyi istiyorsanız amacınız buysa eğer FLAC Album indirin ve dinleyin... nette bulması zor değil. sevdiğiniz bir sanatçıı bile olaiblir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Mayıs 2011; 17:49:37 >
  • Arkadaşlar ben netten 16.9 GB'lık DTS Albümlerin olduğu bir paket indirdim.
    Optik kablo ile bağlantılı Z-5500 setimde VLC Medya oynatıcısı ile albümleri DTS kalitesinde dinliyorum.
    Flac formatlar iki kanal, DTS albümler ise beş veya daha fazla kanaldan çevresel ses veriyor.
    DTS albümlerde ses hem yüksek, hem de berrak ve net oluyor.
    Keşke bütün albümler DTS Albüm olsa ... Ev konser salonu, alanı gibi olur ...

Dts müzik
    Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz/MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3/GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V/SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0/WD 4TB Red/WD Caviar Green 2TB/Samsung 2TB HD203WI/ CORSAIR 400R 80PLUS 750W/ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit/ASUS DRW-24B5ST 24X/S-LINK SL-525 5.25"/HP w2207/LOGITECH G105/LOGITECH G500/THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM/POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE/LOGITECH Z5500/WD 3,5" 3TB+5TB My Book USB3.0 -/WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0/
  • arkadaşlar güzel konu olmuş.

fakat bazı arkadaşlar DTS in tam olarak açılımını bilmiyor ilk sayfaya eklemekte fayda var.

örnek olarak DTS sese sahip bir film intikam yolu.

Audio #2
    ID : 2
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Codec ID : A_DTS
    Duration : 1h 44mn
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 1 510 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Resolution : 24 bits
    Stream size : 1.10 GiB (25%)
    Title : English

DTS in en üstün yönü Bit rate : 1 510 Kbps gibi bir değere sahip olmasıdır. düşünün kayıpsız bir müzik formatı olan FLAC da bile bu değer 1000 Kbps civarıdır.

elimde bir çok DTS muzik ve film var şuan dünyada en popiler ses formatıdır.

müziklerde fazla DTS formatı fazla olmamasının sebebi profosyenellerin müziği 2 kanal dinlemeyi tercih etmesidir mesela flac, wav gibi.

• DTS hevesi bittimi yahu.
    Do you now gumruk
  • var mı dts bulabileceğimiz site falan özelden atar mısınız?
    Creative X-FI PRO usb ses kartı
    ve Z5500 (OPTIK BAGLI) ayrıca AC^filter K-lite codec pack vs herşey varrr ama ekranta DTS yazısını göremedim.
    gimmeluck arkadaşım senin yazdıklarınıda uyguladım ama olmadı bilgisayara çözdürünce center dan hiçç ses gelmiyorr...
    ne nasıl olcak anladım gitti....!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.