Şimdi Ara

DTS'i AC3'e çevirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
25
Favori
121.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • resimde ki gibi isaretledim sadece hedef dosyayı c:/yeni klasor olarak sectim.bekliyorum bakacagım cvp yazarım
  • unable to convert dts track to ac3 hatası verdi sonunda yuklemenin.napmam lazım hocam
  • başka filmde denedinmi bende bir filmde bu hata mesajını vermişti tekrar tekrar denedim yinede olmamıştı ama başka filmlerde sorunsuz oldu. galiba sorun dosyanın kendisinde oluyor ustam
  • hersey icin saol phoenix ama cok ugrastım beceremicem galiba neyse baska programlar ile de cok denedim yok olmuyor.bakacagım artık bir sekil.
  • eğer benim söylediğim programsa

    netframework 2.0 gerekiyor çalışması için
    ikinci olarak
    dosyanın adının ve bulunduğu yerin kısa olması
    örn:

    D:\filmler\deneme\deneme.mkv

    hata genelde bundan kaynaklı oluyor.


    isterseniz bu şekilde bir deneyin. düzgünce çevirecektir.
  • Arkadaşlar bende lg 42lh5000 tv için hd filmlerimi popcorn audio conv. ile başarılı bir şekilde ac3 e çevirip kullanıyordum ama geçen hafta bilgisayara format atmam gerekti
    her format sonrası yaptığım yüklemeleri yaptım sonra popcornu kurdum ve yeni bir filmi dts den ac3 e çevirdim hiçbisorun olmadan çevirdi,
    bilgisayarda da aynen çalışıyor,
    ama hdd yi tvye takınca ac3 olmasına rağmen hata vermemesine rağmen hiç ses gelmiyor,
    ingilizce seçiyorum yine ses yok,
    fomattan önce çevirdiğim filmleri açıyorum harika çalışıyor??
    ama formattan sonra çevirdiğim filmerin tv ses sesi çıkmıyor, bilgisayarda çıkıyor,
    kafayı yiycem bi türlü düzeltemedim,
    yardımınızı bekliyorum...
  • Tipolu kardeşim, üşenip nasıl yazarım diye düşünüyorken senin mesajı gördüm. Aynı sorundan bende müzdaribim. Denemediğim program kalmadı. Her türlü çeviriciyi kullandım. Clash of the Titans 1080p filminden bir türlü TV'de ses alamadım. DTS ses verisini farklı 3-4 program ile AC3'e çevirdim. Filmi Samsung LED 7 serisi TV'den izlemeye çalışıyorum. Her türlü AC3'ü okuyor sorunsuz. Clash of the Titans'ta hata mesajı yada codec sorunu uyarısı vermeden çalışıyor ama ses çıkmıyor. Bilgisayarda DTS'de AC3'te ses çıkıyor. Hatta Media Info diye bir program ile ses dosyasını kontrol ettim. Media Info 640kbs 6 Kanal AC3 olarak tanımlıyor. Bendeki diziler de 6 kanal AC3, onlarada Media Info ile baktığımda aynı şeyleri yazıyor. İşin içinden çıkamadım. 3 gecedir sabahlıyor gibiyim. Şu sorunuma bir çare bulandan allah razı olsun.
  • Haha şaka gibi ama buraya mesajı yazdıktan yarım saat sonra son olarak HDD içinde TV'ye götürdüğüm Clash of the Titans'ta ses aldım. 3 günlük kabus sona erdi. Çeviri için MKV2AC3 isimli bir program kullandım. Ciddi söylüyorum tam 5 adet farklı çevirici ile denedim ama sorunum çözülmemişti. Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Haydi kolay gelsin.

    MKV2AC3
  • 3 programıda indirdim dediklerinin hepsini yaptım ama run iconu aktif olmuyot
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elharess

    Haha şaka gibi ama buraya mesajı yazdıktan yarım saat sonra son olarak HDD içinde TV'ye götürdüğüm Clash of the Titans'ta ses aldım. 3 günlük kabus sona erdi. Çeviri için MKV2AC3 isimli bir program kullandım. Ciddi söylüyorum tam 5 adet farklı çevirici ile denedim ama sorunum çözülmemişti. Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Haydi kolay gelsin.

    MKV2AC3

    Senin dedigin programla deneyecegim keşki program açıklaması türkçe olsaydı




  • Kullanması çok basit. Add Files'tan MKV dosyanı ekliyorsun. Üst menüde Audio Optionsa gir. Daha iyi ses kalitesi için Audio bitrate değerini 640 yap. CPU kısmında işlemcinin çekirdek sayısına göre Single yada Multi Core seçeneklerinden birini seç. En altta da destination folder var, orayada işlem bittikten sonra dosyanın kaydedilmesini istediğin yeri seç, başka hiçbirşeye dokunma. Bu kadar basit. DTS ses verisinin yeni oluşan AC3 ile beraber hala MKV içinde kalmasını istiyorsanda Keep Original Stream'i işaretle. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Belki yeri değil ama bu başlık altında video edit yapan üyeler olduğunu düşündüğümden buraya yazmayı uygun gördüm. 1080p 9GB bir filmi MKV olarak nasıl 2 DVD'ye sığdırabilirim? Yani MKV'yi formatı bozulmadan 2'ye bölmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elharess
    Haha şaka gibi ama buraya mesajı yazdıktan yarım saat sonra son olarak HDD içinde TV'ye götürdüğüm Clash of the Titans'ta ses aldım. 3 günlük kabus sona erdi. Çeviri için MKV2AC3 isimli bir program kullandım. Ciddi söylüyorum tam 5 adet farklı çevirici ile denedim ama sorunum çözülmemişti. Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Haydi kolay gelsin.

    MKV2AC3

    valla aynen bende 1 haftadır çözemedim gitti,
    bu akşam hemen deneyeceğim senin porgramı çok iyi oldu bu valla sağolasın..
    popcornde gayet başarılı ve iyiydi ama neden böyle oldu anlamadım,
    bu hata yüzünden karayip korsanları 1080p dual boxset ve matrik 1080p dual boxset filmleri çevirdim orjinalleride yer tutmasın diye silmim,
    şimdi tvde ses çıkmıyor :))
    bakalım onları nasıl düzeltebileceğim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elharess

    Kullanması çok basit. Add Files'tan MKV dosyanı ekliyorsun. Üst menüde Audio Optionsa gir. Daha iyi ses kalitesi için Audio bitrate değerini 640 yap. CPU kısmında işlemcinin çekirdek sayısına göre Single yada Multi Core seçeneklerinden birini seç. En altta da destination folder var, orayada işlem bittikten sonra dosyanın kaydedilmesini istediğin yeri seç, başka hiçbirşeye dokunma. Bu kadar basit. DTS ses verisinin yeni oluşan AC3 ile beraber hala MKV içinde kalmasını istiyorsanda Keep Original Stream'i işaretle. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Valla harikasın Elhares clash of the titans filmini çevirdim AC3 oldu on numara program ve 5 dk sürmedi çok teşekkür ederim.




  • süperrrr.. dostum en sonunda düzeldi çok iyi oldu ;)

    sağolasın program için,
    programda methot, volume, path to.. gibi kısımlar var bunları nasıl kullanabiliriz ne işe yarıyolar biliyo musun? yani en iyi ac3 ses kalitesini ve eğer dts deki 5+1 gibiyse ac3 ünde 5+1 olmasını nasıl sağlayabiliriz?

     DTS'i  AC3'e çevirme
  • Açıkçası ayarlar ile hiç oynamadım. Ama şunu söyleyebilirim, diğer programlar ile zaten EAC3TO kullanıyor genelde. AFTEN metodunu sadece 1 program kullanıyordu ama oda işe yaramamıştı. Path ise EAC3TO'nun kurulu olduğu dizini gösterdiğin yer. Volumede büyük ihtimal sesi yükselttiğin yer. Çünkü genelde DTS'den AC3' çevirilerde ses kısılabiliyor. 5+1 konusunda da için rahat olsun. DTS 6 kanal çevirdiğim AC3 filmi Media Info programı ile kontrol ettiğimde 6 Kanal AC3 olarak gösteriyor. Yani 5+1 için herhangi bir ayar yapmana da gerek yok.
  • süperömiş kardeşim sağolasın beni çok kötü bi dertten kurtardın valla,
    popcorn da baya bi işime yarıyosu ama durduk yere neden gitti bi türlü çözemedim??
    neyse artık yeni programla devam etcez ;)
  • Arkadaşlar kullanımını yazabilirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 29 Temmuz 2010; 11:25:14 >
  • çok basit arayüzü var programa filmi atıp gerisini programa bırakıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phoenix

    quote:

    Orijinalden alıntı: obiwanken

    eyw hocam. teşekkürler... beklicez cumaya kadar o zaman )))) unutma ama filmler harddiskde kaldı bi türlü izleyemedim )))

    bekleyemedim şimdi hatalara karşı neler yaapcağız onları anlatacağım.
    ilk önce program paketini indirin
    içinde
    1-çevirici program klasörü-popcorn mkv converter asıl program
    2-mkvtoolnix programı
    3-MediaInfo_DLL_ programı
    4-eac3 klasörü
    şimdi gelelim program linki burda
    http://rapid share.com/files/364741296/phoenix.rar.html
    rapid ile shareyi birleştiriverin gari
    programları indirin. mkvtoolnix ve mediainfo programlarını kurun.
    1-----resim 1de 1numaralı işaretlediğim
    mkvinfo.exe
    mkv mkvextract.exe
    mkvmerge.exe programlarını kurduğumuz mkvtoolnix programından sonra programfiles içinde mkvtoolnix klasörünün içinden tıklıyoruz.
    2--- sonraki işlem yine resim1de 2numara ile işaretlediğim dll dosyasını kurduğumuz mediainfo programından sonra yine programfilesdaki mediainfo dll
    klasöründen seçiyoruz.
    3--son işlem resim2de işaretlediğim dosyayı eac3to.exe dosyasını program paketinin içindeki eac3 klasörünün içinden seçiyoruz
    gördüğünüz gibi run artık aktif ve hata mesajı vermiyor. artık dtsleri çevirebilirsiniz
    resim1
     DTS'i  AC3'e çevirme


    resim2
     DTS'i  AC3'e çevirme



    Audio Tools 1 ve Audio Tools 2 sayfamdaki hatalar çok fazla daha kolay bi program yokmu bu işi görebileceğimiz




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.