Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
100.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: faithless

@aliger

Dün gece yine DTS ziyafeti çektim.
    Sana teşekkür etmek istedim bize bu zevki öğrettiğin için.

Bu arada, benim hometheatre LG marka ve , optik girişli+DTS felan destekliyor . Memnunum.
    Ancak hatırladığım kadarıyla sende Z5500 var. Z5500'e geçmemi tavsiye edermisin ?
    Gerçekten çok ciddi fark var mı ? Yoksa hiç boşuna masraf yapma otur oturduğun yerde mi dersin ?

sendeki lg nin modeli nedir? misal bendeki 904ta 10 tane z5500e degismem!

@blur

Modeli HT503. Aslında memnunum. Ama Z5500 merakından dolayı soruyorum. Aliger den aldığım izlenime göre gerek olmadığına karar verdim.

• Paylaşım muhteşem. Emeğine sağlık. Bu DTS müziklerin 2.1 de test edilmesi gibi bir durum var mı? Yoksa sadece 5.1 için mi uyumlu?
  • onu dene bunu dene uğraş dur yok bir türlü yapamadım . creative mediasource ile daemon da gosterdiğim cd ye kadar . Mediasource ile dts abumleri dinleyebiliyorum sanal sürücüde gösterip

bilginize...
  • baylasım mukemmel olmus acaba wupload link verebilecek varmı super olurdu
  • Mrblar. Benim .dts uzantısıyla bir sorunum var.

http://www.lg.com/eg_en/tv-audio-video/home-theater-system/LG-HT806TH.jsp LG HT806TH home theatre de oynatmak istiyorum şarkıları.
    .dts uzantılı şarkıları indirdim. fakat dvd veya cd ye yazdıramıyorum. nero .dts uzantısını kabul etmiyor. .dts -> wav olayım yalan oldu.

2.si ben bu dts leri direk usb ile makinaya koydum algılamadı. algılaması gerekmez miydi?
  • mesajım bulunsun :)
  • DTS Demonstration DVD No.7-8-9-10 linkleri patlamış arkadaşlar..:(

Hiçbirine malesef ulaşılamıyor..

Umarım kısa zamanda yeniden yüklenir..
  • Takip
  • Hmmm güzelmiş akşam indirmek lazım,

Hatta şöyle bi projem var,
    Madem home theater kullanıyoruz her filmi başlatmadan önce tanımdağımız bi kısa video filmden önce oynasın :)
    Mesela bu DTS nin tanıtım videoları süper olurdu :))

Küçük bi macro ile halledilir ama müdahale etmek zor sanırım bu yazılımlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 14 Kasım 2011; 16:54:39 >
  • Konu mükemmel. konuyu açıp linkleri ekleyen arkadaşa teşekkürler. X-540'ımda test etmeye başladım. "PowerDVD 11 Ultra" bütün formatları sorunsuz açıyor bu arada.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelcuk

Mrblar. Benim .dts uzantısıyla bir sorunum var.

http://www.lg.com/eg_en/tv-audio-video/home-theater-system/LG-HT806TH.jsp LG HT806TH home theatre de oynatmak istiyorum şarkıları.
    .dts uzantılı şarkıları indirdim. fakat dvd veya cd ye yazdıramıyorum. nero .dts uzantısını kabul etmiyor. .dts -> wav olayım yalan oldu.

2.si ben bu dts leri direk usb ile makinaya koydum algılamadı. algılaması gerekmez miydi?

cvp var mı??

• Cevabı önceki sayfalarda var, genelde epey uğraştırıyor. Nasıl olduğunu yazsam da unuttum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Cevabı önceki sayfalarda var, genelde epey uğraştırıyor. Nasıl olduğunu yazsam da unuttum maalesef.

dvd ye yazmaktan ziyade usb ile oynatma konusu önemli?
  • wav dosyalarını ben egreat ile usb den okutabiliyorum.
  • tüm linkler pert oldu arkadaşlar rapid s hare gibi bir firmadan üyelik almadığım için ama ankarada felan olan varsa elden verebilirim hepsi duruyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Arakadaşlar;
    Sympatique ve Aliger TOSHIBA EP30 DTS 5.1 Audio CD çalıyor.

Nero Concert ile PCM VAW: 44100Hz:24bit:6 kanal convert edip
    sonra Nero ses CD yaz dedim dosyayı gösterdim ve yazdım.

Ep30 a taktım otomatik çalmaya başladı.
    AVR ekranın da da DTS 5.1 Yazıyordu ve ses çok güzeldi. günlerdir uğraştığıma deydi.

Aliger emekler için sağol

Ahmet bey mrb dts müzikleri dvd ye yazma konusunu ben henüz çözemedim evimde piooner DVR-LX60 player piooner VSX-LX60 AVR ve yamaha NS-777 kolonlarım var açıkçası yararlanamıyorum indirdiğim DTS albümlerin çoğu .dts yada .wav uzantılı geliyor @aliger arkadaşımızın paylaştıklarıda .iso uzantılı kafam çok karıştı kendime bir yol çizemedim açıkçası sadece tek istediğim DTS albümleri dvd ye yazarak sistemimde dinlemek kesinlikle bilgisayar üzerinden çalıştırmayacağım

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• konu ölmüş ama..canlanırmı ki.
  • mrtcnszr1907 M kullanıcısına yanıt
    Nero dan imaj yap, daemon tools ile okut boşuna uğraşma dvd ye yazma ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Nero dan imaj yap, daemon tools ile okut boşuna uğraşma dvd ye yazma ile.

hocam ilgin için teşekkürler ama kesinlikle bilgisayar üzerinden oynatmayacağım demiştim :)
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.