Orijinalden alıntı: Ahmet Yokluğunda arakadaşlara yardımcı olmaya çalışarak topiğimizin öksüz kalmasını önlüyorum enin yaptıklarının yanında benimki neki.
* @Ahmet, titanic bu kez tamam, teşekkürler.
arkadaşlar eklediğim tüm linkler silinecektir. rapid share nin divx film vs. engellemesinden dolayı rapi dhare artık işime yaramamaktadır ve o yüzden üyeliğimi yenilemedim . belli bir süre sonra linkler tamamen silinecektir. indiren herkeze teşekkür ederim . eğer isteyen olursa direk yardım edip flash veya harici disklere yükleyebilirim (ANKARA) tekrar teşekkürler.
Samplerate: 44100 olan DTS ve WAV şarkıları bilgisayardan dinliyemiyorum ve bilgisayardan başka bir yerde dinleme şansımda yok ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Input format: DTS - 48000 olanlarda sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: nthng
Samplerate: 44100 olan DTS ve WAV şarkıları bilgisayardan dinliyemiyorum ve bilgisayardan başka bir yerde dinleme şansımda yok ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Input format: DTS - 48000 olanlarda sorun yok.
arkadaşlar rapidshare imi kullanmadığım halde hala dosyalar duruyor isteyen indirebilir :D
44100 olayını ses kartının ayarlarında realtekse dijital ayarlarında şeçenecekler var oradan tıkını işaretle büyük ihtimalle olacaktır
@aliger teşekkürler güzel konu olmuş. Neredeyse tamamını indirdim dvdlerin. Sıkıntı yok hiç birinde.
Şimde de ayrı olarak verdiğin .dts trackleri indirmek istiyorum ancak daha önce nette bulup cd'ye audio cd olarak yazdıgım dosyaları sinema sistemim okumamıştı.
Bu dosyalar denendi mi? pc'de değil sinema sisteminde?
Ayrıca konuda verilen diger dts album linklerini de ana sayfaya tasısak nasıl olur? Ayrıca yerli dts album var mı? (orjinal olarak yok da bilgisayarda ayrıstırılmıs olarak?)
Bir de easy listening dts album arıyorum. Şöyle dost toplantısında ya da yemeklerde calabileceğim...
güzel konu aşağıdaki linkte bulunan media burda bahsi geçenle aynı şeymidir arkadaşlar.
vay anasını yaw The_Dolby_Experience_Disc_A yı indiriyordum 37-38 silimiş diğerlerini indirdi aslında tekrar upload şansı var mıdır acaba silelim mi inenleri
arkadaşlar kaliteli dts müzikleri içeren siteler varmı,müzik indireceğimde..
quote:
Orijinalden alıntı: sensei111
arkadaşlar kaliteli dts müzikleri içeren siteler varmı,müzik indireceğimde..
evet beyler bilgisayarın başından kalkmadan az önce hesapladım 7.5 günde indirebiliyoruz,premium hesabı olanı bilemem tabi
@aliger
Dün gece yine DTS ziyafeti çektim. Sana teşekkür etmek istedim bize bu zevki öğrettiğin için.
Bu arada, benim hometheatre LG marka ve , optik girişli+DTS felan destekliyor . Memnunum. Ancak hatırladığım kadarıyla sende Z5500 var. Z5500'e geçmemi tavsiye edermisin ? Gerçekten çok ciddi fark var mı ? Yoksa hiç boşuna masraf yapma otur oturduğun yerde mi dersin ?
vayy herkeşler burda :) benim linkler de ölmemiş hala taş gibi maşallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: aliger
vayy herkeşler burda :) benim linkler de ölmemiş hala taş gibi maşallah :)
Kaç sene oldu. Hala ölmedi demekki indirenler var hala. Bende arada bakıyorum, birileri yeni birşeyler eklermi diye :)
quote:
Orijinalden alıntı: faithless
@aliger
Dün gece yine DTS ziyafeti çektim. Sana teşekkür etmek istedim bize bu zevki öğrettiğin için.
Bu arada, benim hometheatre LG marka ve , optik girişli+DTS felan destekliyor . Memnunum. Ancak hatırladığım kadarıyla sende Z5500 var. Z5500'e geçmemi tavsiye edermisin ? Gerçekten çok ciddi fark var mı ? Yoksa hiç boşuna masraf yapma otur oturduğun yerde mi dersin ?
sendeki lg nin modeli nedir? misal bendeki 904ta 10 tane z5500e degismem!