Malum bir siteden DTS albümler indirdim.Logitech x530 um var.Winamp ile bilgisayarda dinleyebilme yolunu yine forumdan bir mesajdan gördüm.Denedim bana sanki bugüne kadar müzik dinlemiyor muşum gibi geldi.Acaba daha iyisi var mı bunun?Z-5500 le falan daha da mı şok olurum..?
Bu arada imkanım olursa bu DVD leri de indireceğim...
arkadaşlar acil cevap verırsenız sevınırım:D benım sorunum su dts muzıkleri ben otamatık olarak wav uzantısına cevırıyorum format factory denılen bı programla fakat bu cevırdıgım muzıkler 5.1 oluyormu yoksa onerecegınız bır program varsda hangı programla 5.1 cevırıp cd ye yazabılırım hem bende suan elımde sony dz680 ses sıstemı var bu sıstemde dınlıycem tam randıman alırmıyım cevırdıdım muzıklerden kısa zamanda cevap donersenız sevınırım....
tweety35 tam olarak bilmiyorum çevirilirde tam randuman alabilirmisin onu pek sanmam :)
Titanic i indirip cd ye kaydedebilen oldu mu? Ben cue dosyasını tıkladığımda hata veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tcmb
Titanic i indirip cd ye kaydedebilen oldu mu? Ben cue dosyasını tıkladığımda hata veriyor.
Senin için şimdi çekmeye başladım.
Teşekkürler paylaşım için
selam arkadaşlar tüm arşivi hemen hemen tamamladım. İstanbul avrupa yakasındaki arkadaşlara yardımcı olurum. 3,5" 500gb hdd kayıtlı bana dvd ye kaydedecek arkadaş lazım :) bende arişivi kendisi ile paylaşayım.
eline sağlık dostum
Eksik olan dvd'leri bekliyorum. NRG uzantılı bir dosyayı, boyutu ufak olduğundan normal cd'ye yazdım, fakat dvd oynatıcı hata verdi. Sanırım dosya ufak olsada dvd cd'ye yazmam gerekiyor, doğrumudur?
ya evet öyle konudan o kadar uzak kaldım ne eklediğimi unuttum :) zaten rapide upload edemiyorum artık 50 GB dolmuş diyor no 5 i bulamadım ayrıca AHMET konuyla ilgilenip güncel tuttuğun için teşekkürler.
millet nerdesiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
quote:
* ben hala bekliyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet
quote:
* ben hala bekliyorum
Çektim de sen birdaha sormayınca halletti diye düşündüm. Birazdan resimli olarak burada.
quote:
Titanik i ndirdiğimizde sıkıştırılmış klasör. Sıkıştırılmış klasörden çıkardığımızda sarı ile belirtilmiş olan.
Klasör Şekli.
Klasör İçerissi
Üstteki resimde sarı belirtilen DTS dosyasına tıklarsan açılan yakma programı.
Boş CD yerleştirirsen mavi daire içi aktifleşir. Oraya tıklarsan yazmaya başlar.
Program çalışırken. CD ye yazarken
Yazma işleminden sonra CD içeriği
Medya Playerda Klasör seçemekleri görüntüsü
Medya player da üsteki görüntüde Play dediğimizde Müzik başlıyor ve Şimdi yürütülüyor ekranı.
Ayrıca Toshiba EP-30 da da AVR ye DTS 5ç1 olarak bitstream ediyor ve AVR ekranında gözüküyor.
ahmet sende olmasan ne yapacaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: aliger
ahmet sende olmasan ne yapacaz :)
Yokluğunda arakadaşlara yardımcı olmaya çalışarak topiğimizin öksüz kalmasını önlüyorum
enin yaptıklarının yanında benimki neki.
arkadaşlar eklediğim tüm linkler silinecektir. rapid share nin divx film vs. engellemesinden dolayı rapi dhare artık işime yaramamaktadır ve o yüzden üyeliğimi yenilemedim . belli bir süre sonra linkler tamamen silinecektir. indiren herkeze teşekkür ederim . eğer isteyen olursa direk yardım edip flash veya harici disklere yükleyebilirim (ANKARA) tekrar teşekkürler.