Şimdi Ara

Dsmart üyelik hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan önce yıllarca Digiturk kullandım.Ancak birkaç yıl önce üyeliğimi kapattım.Uzunca bir süredir normal TV kanallarına bakıyorum.Ancak bir süredir tekrar belgesel kanallarını izleme isteği duyuyorum.Biraz araştırınca sanki Dsmart,belgesel kanalları açısından diğer platformlardan bir tık daha önde geldi bana.Tabi bu konudaki düşüncem doğrumu sizlerdende fikir alabilirim.Tek problem sanırım Dsmart'da History HD olmaması.Beğendiğim birkaç program vardı o kanalda.

Şimdi yine incelediğimde DFix olayını farkettim.Televizyonum LG LM660S serisi.Arkasında modül girişi var.Bu şekilde alayım boş yere cihaz gelmesin diye düşündüm.Ancak dfix ve modül konsunda arkadaşların yaşadıkları birkaç sorunu görünce biraz geri durdum açıkcası.Bu konudaki fikirlerinizide beyan ederseniz memnun olurum.

Şimdi sormak istediklerim şu şekilde.

Bu şekilde bir platforma üye olmak için amacım belgesel kanalları.O bakımdan Dsmart bana uygun olanımıdır?
    Abone olmaya karar verirsem DFix modül mü almalıyım yoksa sorun olabilir kutu al'mı dersiniz?
    Son olarak almak istediğim paket hoşgeldin paketi + belgeselsever paketi.Bu sizce uygunmudur ve en uygun şekilde alma yönetimi vs.varmıdır?

Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

• Uydu kablosu televizyona bağlı olarakmı izliyorsunuz? Eğer o şekildeyse evde kutu karmaşasına gerek yok. Fazla para vermeyede gerek yok.

D-Smart, Tivibu ve Filbox platformları var.

Fiyat açısından en uygunu Filbox. Forumda da bulabileceğiniz banka kampanyalarından da bulabileceğiniz indirim kodlarıyla beraber modüllü üyelik alabilirsiniz.

DSmart modülüde var ve ilk üyelik fiyatı açısından 2. sırada o geliyor.

Sonra Tivibu geliyor.

Tercih sizin. Modül her türlü çalışır sorun olmaz. Sorun olursa (uydu alıcısında hiç sorun olmaz diye şart yok) zaten değişiklik yapabilirsiniz.
  • Hiç bulaşma derim dsmarta 24 tahhutsuz uye olunmuyor digiturk 12 tahutt istiyor history channel daki programları hiçbiyerde bulamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • History Channel kadar olmayabilir ama Viasat History de güzel bir kanal.Ben takip ediyorum zaman zaman.Belgeselde D smart iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

History Channel kadar olmayabilir ama Viasat History de güzel bir kanal.Ben takip ediyorum zaman zaman.Belgeselde D smart iyidir

History tarih kanalı değil ki viasat gayet güzel tarih programları veriyor

• Sizin için en iyisi dsmart olur belgesel konusunda.Discovery serisinden nat geo lara,BBC Earth , Viasat History falan çok çeşitli kanallar var.Modül olayı ile kutu arasında fiyat farkı yok sadece plus kutuda fark var.Bana kalırsa kutulu alın frekans değşikliği gibi olaylardan etkilenmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

History Channel kadar olmayabilir ama Viasat History de güzel bir kanal.Ben takip ediyorum zaman zaman.Belgeselde D smart iyidir

Bence viasat history, history channeldan daha iyi. History channel iyice magazinel yapimlar gostermeye basladi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • History hcnannel tarih kanalı deyil biliyorum ama başarılı bir entertaiment kanalı depo avcıları modern rehinciler favori programlarım.

• Uydu anten kablosu direk tv'ye bağlı şekilde.

History HD kanalını tarih programları için değil daha çok eğlence progranları için istiyordum.Depo savaşları,modern rehinciler,buz yol kamyoncuları vb.için.
    Sanırım modül yerine kutu almak daha mantıklı olacak gibi sizlerin söylemlerinden.

Verilen bilgiler için çok teşekkür ediyorum sağolun.
  • kanalları karşılaştırabilecek biri var mı ?
    ben şu an baktığımda digitürk ün history kanalıyla bir tık önde olduğunu düşünüyorum.
    dsmartın artısı ney ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.