Şimdi Ara

Digiturk Modüllü Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar ben kredi kartı ile 12 aylık modüllü üyelik almıştım şuanki fiyat pahalı olduğu için yeniletmeyi düşünmüyorum ve hemen iptal ettirmek istiyorum ancak üyelik bitiş tarihi 26.07.2023 olarak görünüyor bu tarihten önce iptal edersem herhangi bir ceza ödermiyim?




  • Benimde modullu uyelik agustosta bitiyor fiyatlar cok pahali nasil iptal edicez modulude teslim etmemiz gerekiyormu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bo5nak B kullanıcısına yanıt

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun düzenlemeleri gereği, iptal taleplerinizi yazılı olarak (posta, faks veya Digiturk Yetkili Bayilerimize giderek), E-devlet kapısı üzerinden, https://onlineislemler.digiturk.com.tr/ adresinden, abonelikiptal@digiturk.com.tr adresine e-mail ile ya da 0212 4737373 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak ayrıntıları digiturk.com.tr’de belirtilen yöntemlerle iletmeniz gerekmektedir.



    · İptal Başvuru Formunu doldurup kimlik fotokopiniz ile (0212) 473 99 99 'a faks gönderebilirsiniz.


    · E-Devlet Kapısından (www.turkiye.gov.tr) , güvenli elektronik imza (E-imza), Kimlik Kartı ile veya E-devlet kapısına internet bankacılığı/mobil bankacılık üzerinden giriş yapmanız halinde İptal Başvuru Formunu doldurup sayfadaki ilgili alana yükleyerek başvuru yapabilirsiniz.


    · Onlineislemler.digiturk.com.tr adresinden Üyelik bilgileri – Abonelik fesih işlemleri sayfasından talebinizi iletebilirsiniz.


    · abonelikiptal@digiturk.com.tr adresine kimlik belgeniz ile birlikte iptal talebinizi iletebilirsiniz. (Abonelik fesih işlemini sadece Digiturk üyeliğinizdeki kayıtlı olan e-mail adresiniz üzerinden yapabilirsiniz.)


    · Size en yakın Digiturk Yetkili Teknik Servislerine gidebilirsiniz. En yakın teknik servis için tıklayınız.


    · İptal başvuru formunu doldurarak adresimize posta yolu ile gönderebilirsiniz.


    · (0212) 473 73 73 Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak kimlik bilgileriniz kontrol edilmek koşuluyla iptal başvurusunu yapabilirsiniz.


    Üyeliğinizin iptali sonrasında mülkiyeti Digitürk A.Ş.’ye ait uydu alıcısı, kumanda, HDMI kablosu (varsa), scart kablosu (varsa), adaptör (varsa), elektrik kablosu (varsa) ekipmanlarının iadesi ve varsa üyeliğinize ait son faturanın ödenmesi gerekmektedir. Ekipman teslimi için ilgili yetkili servislerin bilgilerini özellikle incelemenizi öneririz. En yakın teknik servis servis için tıklayınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • odüllü üyeliği tekrardan alın n11 de 1679 a geliyor

  • herhangi bir bilgi yok galiba bitiş tarihine kadar bekleyeceğiz sanırım.

  • şu anki fiyat pahalı değil

  • Kredi kartlı satın aldıysanız ve erken iptal edecekseniz. Ceza ödemezsiniz sadece kurulum parası ödersiniz. iptal de verilen tüm ekipmanlar geri iade ediliyor. En kısa yolu bulunduğunuz yerde ki en yakın bayiye gidip iptal işlemi ve cihaz teslimini yapmaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.