Bildirim
DSMART Kanalların Yerlerinin Değişmesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
geçen 15 e bi bastım Fx mi ne çıktı , dedim noluyoruz ... Discovery uçtu sandım çok korktum...
dediğin gibi 70 lere atmışlar... Bide HD - Normal olarak koymuşlar ,, kanalları atlamak uzun sürüyor -
Evet ntvspor 85 e gitmiş. Dream tvde 111 de .
Bildiğim kadarıyla değiştiremiyoruz.Reklamlar da duymuşundur bu maç digitürk 86 d smart 43. kanalda falan örneğin.yani sabit kalıyor numaralar. -
bu adamlar anca para almayı biliyor ya müşteriyi hiçe sayıyorlar biz istediğimizi yaparız sizde izlemek zorundasınız diye düşünüyorlar.madem değişcek bana bir sorun istiyormusunuz evet hayır diye secenek sunun isteyenler değiştirsin.bence sesimizi duyurmalıyız böyle bişey olur mu ya yıllardır alışık olduğum düzen bozuldu. -
Bizde de var Dsmart editlenebiliyor alıcımız Nextstar acaba yanlış mı biliyorum -
Sinir oldum bende.Geçen 15'e bastım FX çıktı -
15te fx çıktı sonra öbür kanallarda boş eyvah dedim. internette aradım bişi yoktu sonra menüden araştırınca buldum. bi soğuk su içtim ya.. -
FX candır. -
D-smartta en gıcık şey kanal atlıyor mesela 40 dan 45 e geçiyor çok saçma bence -
60. Kanala atmışlar Discovery Channelı.Alaska'da hava taşımacılığı var şuan. -
Bende Discovery Chanel ı felan kaldırmışlar sanıp sövüyordum 60 lar da buldum. HD leri aralara kymuşlar iğrenç bir düzenleme olmuş. -
Katılıyorum çok saçma dizilmiş kanallar -
HD'lerin dağılması kötü olmuş. Sırf HD'lerin arasında dolaşmak iyiydi.
Ancak bir liste değişikliği kesinlikle gerekiyordu. Zira yeni kanallar için yer kalmamıştı. Kanallar tıkış tıkış, kanal getireceksin, getiremiyorsun. Yine de HD'leri tek bölümde;
quote:
200 - TRT HD
201 - Kanal D HD
202 - Star HD
203 - ATV HD
204 - HD-en
.
.
.
210 - Sinema TV HD
211 - Sinema TV 2 HD
212 - Movie Plus HD
213 - SineGold HD
214 - Universal HD
şeklinde, kategorisine göre 5-6 kanal aralıklarla koyabilirlerdi. Eurosport gibi eşi olmayan kategorilerdeki kanallar umarım en kısa sürede artar da, böyle bir uygulamaya giderler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 21 Haziran 2011; 3:17:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X