Şimdi Ara

Dsl ışığı yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ay başında Turknet e geçtim. İnternet çok sık kopuyor. Eger 2 dk varsa 5 dk gelmesini falan bekliyoruz. Modeme baktım dsl ışığı söndüğü anda internet kopuyor.l modemi de yeni aldım. Dsl ışığını telefon hattı olarak düşündüm ve sorun modemde değildir falan dedim. Turknet le konuştum bi kaç kere Türk Telekom u falan yolladılar. Elektrik odasında olcmusler ve hizlar normal modeminizde arıza vardır dediler. Dsl ışığınin surekli yanıp sönmesi modemden mi kaynalanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nsyurtcu -- 8 Mayıs 2019; 12:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesisatın problemlidir hızı yüksek vermişlerdir kopma yapıyordur tesisatını gözden geçir ek filan varsa.
  • Bina yeni aslında tesisatta sıkıntı olabileceğini pek sanmıyorum.

• hat değerlerini koy.
    snr margin
    ve diğer değerlerini.
    adsl vdsl istatiskleri bölümünde olabilir.

olmazsa geçici olarak birinden modem alıp denemen lazım.
  • Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Arkadaşlarım size ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmışlar. Bu süre içerisinde yerel operatörün saha ekiplerini size yönlendirmişler ve hattınızı kontrol ettirmişler. İsterseniz farklı bir modemle kurulum yapıp deneyin. Belki yeni aldığınız modeminizde bir sorun vardır. Bunlar yaşanabilecek olaylar... Yeni bina olması da ankastrenizden evinize kadar gelen elektrik kablolarında sorun olup olmamasıyla bir alakası aslında yok... Ufak bir kablo eki bile bu yaşamış olduğunuz sorunu size yaşatıyor olabilir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sorun iç tesisatta mi modemde mi onu çözelim duruma göre hareket ederiz.
    Dsl ışığı yanıp sönüyor
    Dsl ışığı yanıp sönüyor
    Dsl ışığı yanıp sönüyor
    Dsl ışığı yanıp sönüyor

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:57:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Port derken ? Port nerede ve nasıl değiştirirler ?

• Modemi elektrik odasındaki devrenize bağlayın ki iç tesisatta sıkıntı var mı yok mu anlaşılır. Eğer elektrik odasında hat kopmaz ise sıkıntı iç tesisat kopar ise modem veya port (port saha dolabındadır)

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.