Şimdi Ara

Drop Hack Aciklama (Resmi yazi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

My name is Bellissimoh and I’m a Producer at Riot Games. My primary responsibility is to maintain the health of our global live service and ensure the quality of everyone’s League of Legends experience is as high as possible.

As some of you have recently experienced, a handful of players have been attacking our live service to kill games that are in-progress. They’re doing this through a form of Distributed Denial of Service attack (DDoS) and not a hack.

As of yesterday’s hotfix, we’ve put some changes in place that prevent games from dying. Players in a targeted game will still experience lag and possibly be disconnected, but the client should now be able to reconnect to the game automatically and resume where it left off. To spell this out a little, if your client suddenly lags and presents you with a “Connecting screen” you should allow it to try its magic and reconnect you to the game. When it is successful this will allow you to rejoin the battle much quicker without reloading the client.

We have taken steps to identify these attackers and remove them from our service permanently. Additionally we are pursuing legal avenues and working with the proper authorities.

We’re doing everything we can to implement short- and long-term solutions to fight these types of activities. When someone’s intentionally ruining the experience of other players, we take it very seriously.

I’ll be watching this thread for the next hour or so to answer questions along with Akov, one of Riot's Network Engineers.

At the end of the day, our goal is to maintain a reliable and fair League of Legends service for everyone.

Turkce Ceviri

Merhaba Sihirdarlar,
    Adım Belissimoh ve Riot Games'te yapımcıyım. Öncelikli görevim global servisimizin sağlığını sağlamak ve herkesin lol deneyiminin kalitesini olabildiğince üst seviyede tutmak.
    Bazıların şu sıralar gördüğü gibi bazı oyuncular devam eden oyunları öldürmek için servisime atak yapıyor. Bu bir çeşit DDoS ve hack değil
    Dünün hotfixinde oyunun ölmesini engelleyen bazı değişiklikler yaptık. Hedef alınan oyundaki oyuncular hala lag yaşıyor ve muhtemelen bağlantıları kopuyor ama artık client onları otomatik olarak oyuna bağlayıp kaldıkları yerden devam etmelerini sağlıyorlar. Bunu biraz açmak gerekirse, eğer clientiniz birden bire lag yapmaya başlar ve "Bağlantı ekranı"nı gösterirse onu kendi haline bırakıp sizi oyuna tekrar bağlamasını bekleyin. Bu başarılı olduğunda oyuna clienti açıp kapatmaktan çok daha hızlı bir şekilde oyuna girmenizi sağlamış olacak.
    Bu saldıranları belirlemek ve servisimizden tamamen silmek için bazı adımlar attık. Ayrıca bu konudaki yasal işlemleri gerekli mercilerde başlattık.
    Bu tarz aktiviteleri kısa ve uzun vadede engellemek için elimizden geleni yapıyor. Biri bilerek diğer oyuncuların oyununu rezil ediyorsa, bunu çok ciddiye alıyoruz.
    Bu konuyu bir saat boyunca takip edip Riot'un Network Mühendislerinden biri Akovla birlikte soruları cevaplayacağız.
    Günün sonunda hedefimiz düzgün ve adil çalışan bir LoL servisini herkese sağlamak.

Ozet:
    Yapanlar tespit edilip perma uzaklastirilacaklar. Ve bu olayin tekrarlanmamasi icin onlem aliyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mağara.
  • diyorki bu saldırıların farkındayız hotfix ile bişeyler yaptık. Dc ve lag olayı hala geçerli ama dc olduğunuzda reconnect yazısı yerine "attempting to reconnect" çıkacak. Yani yeniden oyuna bağlanmak için takımların olduğu loading sayfasını görmeyeceksiniz. Hayırlı cumalar dilerim diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Mağara.

Ne magarasindan bahsediyorsun? Bu yazi yayimlanani daha 24 saat bile olmadi. Yaziyi sen paylastinda ben mi gormedim?
  • Özet için teşekkürler SilverQuasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Mağara.

Ne magarasindan bahsediyorsun? Bu yazi yayimlanani daha 24 saat bile olmadi. Yaziyi sen paylastinda ben mi gormedim?

Beni baglamaz 4 gun ona da kitlensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oncelikle 7 24 offical forumda takilan icin magara sayilsa da (ki madem magara, buraya onu yazacagina keske konuyu acsaydin ve bizi daha erken bilgilebdirseydin) isi gucu olan, okulu dersi olan offical forumlara giremeyen ingilizcesi yeterli olmayan icin 1 hafta sonra da acilsa bu konu magara degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +rep
  • quote:

Gürsel abi şu zorla iğnelemeye çalışıp ,sadece post kasan kendini bilmezleri uzaklaştırın şu forumdan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

quote:

Mağara.

Beni baglamaz 4 gun ona da kitlensin

Sagolun yardim icin...

• Mağara
  • Yerinde hort olmus drop hack hala yapılıyor BAN RİOT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anemix

Mağara

Dejavu xd

• hortt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

hortt

Wut

• Kapat şu açığı yada oyun metin2 ye dönsün riot

• Azıcık güvenliğe önem versen Riot ?

Kendini hala beta oyunculu kontrol grubuna hakim sanıyor.

• drop hack nedir biri bahsedebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anemix

Mağara

• quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

drop hack nedir biri bahsedebilir mi?

oyundaki herkesi bi anda oyundan dusurup oyunu tek basina bitiriyolar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.