Şimdi Ara

Drop Hack Aciklama (Resmi yazi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

özel yazılım ile kendi ve rakip takımdaki oyncularını lolden kaynaklı bi açıkla beraber ip lerini saptamak ve bunla beraber rakibin haritada wardlı olmayan karanlık her noktasındaki kişileri görebilme ,flashı,ignite varmı gibi bilgilerini görebeilme ,ward attıkları noktaları görme,yani her hareketini görebilme .bunlar sadece masum kısmı..Lolden kaynaklı bu ip saptamasıyla beraber rakibini 2-3 tıkla oyundan düşürürek rakibi eksik bırakarak oyunu kazanmayı garantilemek..isterse kendisi hariç 9 kişiyi düşürebilr ve oyunu tek başına bitirebilir..İzlediğim Stream videsoundan çıkardığım buydu her ne kadar doğruysa
  • adamın nicki Bismillah mı
  • Kullananlara perma ban istiyoruz
  • oha güncel sandım meğersem 2 sene önce bile varmış :O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

adamın nicki Bismillah mı

Hocam førūmtr'deki de.muhsin de sen miydin?

Bu arada güncel konu diye geldim, 2 yıldır varmış bu drophack mevzusu.

• Konuyu ciddiyetle okudum sonra tarihe baktım
  • oha 2 senelik mevzuymuş. o zaman kullananalar banlandı mı ?
  • Şunu anlayan bir arkadaş güzelce çevirse
  • Hort+POST
  • Duzelsin yeter

• Merhaba Sihirdarlar,
    Adım Belissimoh ve Riot Games'te yapımcıyım. Öncelikli görevim global servisimizin sağlığını sağlamak ve herkesin lol deneyiminin kalitesini olabildiğince üst seviyede tutmak.
    Bazıların şu sıralar gördüğü gibi bazı oyuncular devam eden oyunları öldürmek için servisime atak yapıyor. Bu bir çeşit DDoS ve hack değil
    Dünün hotfixinde oyunun ölmesini engelleyen bazı değişiklikler yaptık. Hedef alınan oyundaki oyuncular hala lag yaşıyor ve muhtemelen bağlantıları kopuyor ama artık client onları otomatik olarak oyuna bağlayıp kaldıkları yerden devam etmelerini sağlıyorlar. Bunu biraz açmak gerekirse, eğer clientiniz birden bire lag yapmaya başlar ve "Bağlantı ekranı"nı gösterirse onu kendi haline bırakıp sizi oyuna tekrar bağlamasını bekleyin. Bu başarılı olduğunda oyuna clienti açıp kapatmaktan çok daha hızlı bir şekilde oyuna girmenizi sağlamış olacak.
    Bu saldıranları belirlemek ve servisimizden tamamen silmek için bazı adımlar attık. Ayrıca bu konudaki yasal işlemleri gerekli mercilerde başlattık.
    Bu tarz aktiviteleri kısa ve uzun vadede engellemek için elimizden geleni yapıyor. Biri bilerek diğer oyuncuların oyununu rezil ediyorsa, bunu çok ciddiye alıyoruz.
    Bu konuyu bir saat boyunca takip edip Riot'un Network Mühendislerinden biri Akovla birlikte soruları cevaplayacağız.
    Günün sonunda hedefimiz düzgün ve adil çalışan bir LoL servisini herkese sağlamak.

Bu saatte üşenmedim çevirdim, hatalar olabilir
    @Gurcell ilk mesaja eklersen daha faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 13 Nisan 2014; 0:47:48 >

• güzel
  • şuan var mı bu
  • Ozet:
    Yapanlar tespit edilip perma uzaklastirilacaklar.
    Ve bu olayin tekrarlanmamasi icin onlem
    aliyorlar.

• Çok iyi önlem almışlar vallaha kargoyla borcam seti hediye yolladım.
  • bazıları drop hack için DDOS saldırı demişti.

Açıklamaya göre oyun içi bir bug ile oluyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene geçmiş hala çözemediler
  • bunu engellemenin çözmü yokmu olum silver ligindeyim adamlar yapıyorlan bukdarmı saçma bi iş olur bi delay oluyor adam base geldi gitti o derece
  • Yapcak bişey yok

• MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Şuna bir bak:
    https://support.riotgames.com/hc/tr/articles/201751764-DDoS-DropHack-Korunma-Rehberi

Bu arada hort.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.