Şimdi Ara

drogba ve smeijder ile final olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kuralar cok lehimize
    guclu takimlar birbiriyle eslesti.
    orn : real - manchester.
    turu gecersek real veya manchester ile eslesmeyecez. zaten diger kuralar da boyle

şansımız yaver giderse bu sene tarih yazarız diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• La abartmayın hemen.
    Eğer çok çok iyi kuralar çekip; şans'ta yanımızda olursa neden olmasın?
    Ama dediğim gibi, bu sene bulunduğumuz yer başarıdır benim için. Çeyrek Final'e çıkarsak zaten tarih yazmış oluruz.
  • Çeyrek finale çıkarsak çok iyi olur. Ondan sonra real gelsin Ronaldo arenaya gelsin ruhumula savaşalım elensek bile koymaz.
  • bu oyunla hayal bile edemeyiz sen rakipleri izlemiyorsun galiba hiç juventusu barcelonası real i manchesterı ohooo çok zor
  • Bu sene hedef gruptan cikmakti. Bundan sonra ne olursa, bizim icin bonus olacak. Ceyrek final bile büyük basari olur.
  • Yarı final oynasak bile yeter.
  • Çeyrek finale çıkalım yeter final'e çıkmamız imkansız gibi birşey fakat ronaldo ve messiyi arena'da görmek isterim elenirsekte bu ikisinin oynadığı takımlara elenelim koymaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çeyrek gelsin iyi..
  • Çok zor öyle bir ihtimal, defansa takviye yapılır ve Melo'nun yerine world c. bir oyuncu gelirse o zaman neden olmasın.
  • Çeyrek final olmazsa üzülürüm yarı final olursa bu yıl için süper olur, tabi birde lig şampiyonluğu kaçmamalı... bu yıl bunlar yeterli olur... sonra iki yıl içerisinde çok daha iyi bir takım oluruz kanısındayım...
  • Abartmanın anlamı yok. Çeyrek final bile başarıdır bu sene. Seneye inşallah daha oturmuş bir kadroyla, daha ilerilere...
  • en fazla yarı final oda hakemler ters gelip oyunu biçmezse
  • final çok zor gözüküyor ama çeyrek final çok rahat geçecez diyorum
  • Olmaz...
  • Çok çabuk gaza geliyoruz beyler. Çıkışı bu kadar hızlı yaparsak düşüşümüz de sert olur. Hedef ilk başta gruplardan çıkmaktı bunu başardık. Çevrek final ise ekstra bir durum. Schalke maçı kesinlikle çantada keklik değil. Çok etkili olacak oyuncuları var. En ufak hatanın telafisi çok zor olur.

Önemli olan ligi şampiyon bitirip seneye çevrek finali ve üzerini hedef koymak.
  • Imkansiz gibi birşey. Amacımız gruplardan çıkmakti bu sene. Bunu başardık. Çeyrek final olursa süper olur. Fazlasına ümit bağlamak yanlış.

• smeijder diye birini ne zaman aldık o kim hangi mevkide oynuyor nerde geldi

• Konuya değil başlığa takıldım Smeijder nedir?
  • Bloklayın geçin.
  • La olm sakin la. Ne adamlarsınız ya böyle yaparak itici oluyosunuz diğer takımlarca...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.