Şimdi Ara

drogba ve smeijder ile final olurmu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikli amacımız son 16ya, çeyrek finale adımızı kalıcı olarak yazdırmak olmalı. Önümüzdeki sene de katılırsak, sonraki sene de katılırsak o noktadan sonra kimse tutamaz zaten. Yabancı sınırı olmasa ne kadro olurdu o zaman ...
  • Smeijder ne oğlum ya
  • Gekasın atamadığı o pozisyonları huntelaar farfan gibileri affetmez yanlız
  • Arkadaşlar hayaller aleminde yaşamayın. Önümüzde çok zorlu bir maç var Schalkeye kek gözüüyle bakanlar büyük hayal kırıklığınada uğrayabilir söyliyim
  • Abartmayalım.
  • Olurda bir yerde eleneceksek Barcelona'ya elenmeyi çok isterdim. Ama Fatih Terim'in futboluyla elenelim. Skor olarak geride kalalım ama futbol olarak asla geride kalmadan , korkakca oynamadan.
    Valla barça gibi bir takıma karşı güzel futbolla bu sene cl ye veda etmek güzel olurdu.
  • Onu çeyrek final için söylersen tamam da Final abartı. Sneijder ve Drogba lie final olur mu? Bence olur. Yarı finali bilemem ama.
  • Hey yavrum hey bir akhisarı yenip şampiyonlar ligini aldılar

Gerçi normal karşılamak lazım biz bateyle berabere kaldık diye bizim bölümde avrupa ligini kazandık ilan edenler var
  • Schalke sizi duman edecek gibime geliyor, en küçük hata gol olur şampiyonlar liginde, final türk futbolu için 10 yıl boyunca hayalden öteye gidebilecek bir hayal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

La olm sakin la. Ne adamlarsınız ya böyle yaparak itici oluyosunuz diğer takımlarca...

+1 bana kalırsa schalke yi bile elememiz zor
  • Yahu nasıl bir kafadasınız , hiç mi Avrupa'dan maç izlemiyorsunuz kardeşim anlamıyorum ki ben senin gibileri. Final olurmuş , sanki PES oynuyor yenilirsek kaydetmeden çıkacak yeniden oynayacak.

Çeyrek final için %50 ihtimal şansımız var ama yarı final bu sene hayal. Gelecek sene belki yarı final hayal olmaz ya da gruptan çıkmak hayal olabilir , bilemeyiz bunu.
  • Yahu iyice uçtunuz siz.Allah korusun Schalke'ye elenirsek(ki bu hiçte zor bir ihtimal değil) takıma sallamaya başlayacaksınız.Yapmayın.
  • Avrupadaki futbolu hele ki sampiyonlar ligini takip etmeyenler icin final cok normal gozukuyor. Futbolu yasayan biri icin bu gercekten abes bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarı final oynayalım kafi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.