Şimdi Ara

drogba ve smeijder ile final olurmu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeyrek Finalere, Yarı Finallere; 'bile' takısı eklenmiş. Beyler abartmayalım.
  • dün Drogba girmeden önceki oyunu bir düşünün, sizce o oyuna sadece Drogba takviyesiyle final olur mu? Şaka mısınız, bu ne gaz? Schalke maçları dahi tehlikede, siz finalden bahsediyorsunuz.
  • Bu savunmayla çeyrek final görürsek bu sene için mükemmel olur. Ondan ötesi güzel bir hayal
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

bu oyunla hayal bile edemeyiz sen rakipleri izlemiyorsun galiba hiç juventusu barcelonası real i manchesterı ohooo çok zor

manuya karşı yada fenerbahçeye karşı bu şekildemi oynuyoruz ?
    takımda bir basitleşmedir gidiyor hocam nabza göre şerbet vermeye başladık.
    ihtiyacımız olan tüm maçları alıyoruz :)
    yarı final görürsek tüm takımlar eşit güçtedir.
    fenerbahçe çeyrek final gördüğünde

Claudio Maldonado
    Edu Dracena
    Gökçek Vederson
    Colin Kazım Richards
    Semih Şentürk

gibi yuncularla mücadele etti.
    ben şu anda süpriz olmayan net çıkan bir ilk 11 kadromuzun kafa tutamayacağı takım göremiyorum.

barça ve real dışında.
    ki dediğim gibi yarı finalde finalde bu işler değişir.

• bu savunmayla çok zor hadi savunmayı geçtim bi valencia-psg maçını izleyin madrid,barcelona,manu söylemiyorum bile adamların oynadığı futbolun yaptığı tek pasların hızlı oyunlarının haddi hesabı yok bu sene çeyrek finale çıkabilirsek çok iyi olur dün akhisar maçında bile bu defansla adamlara 2 tane net pozisyon verdik tamam şampiyonlar liginin havası farklı olur futbolcular aynı şekilde oynamıyorlar ama daha oturmuş kadromuz ve sistemimiz yok o yüzden final falan uçmayalım o kadar.
  • eger shalkeyi geçersek çeyrek finalde malaga-porto-shaktar dan biri gelirse (ki bu sene aşırı ballıyız)Bu takımlar da güçlü olmasına ragmen biraz daha dişimize göre.Herkes yarı final için heyecanlanır o bir gerçek.
  • Lan Malaga'yı küçümsemeyin Real'i devirip Barcaya kök söktürdüler Schalke'yi geçelimde kim gelirse gelsin tarafindayim Dortmund,Munih,Real,Manu,Juve hepsiyle mücadele edersin ama tek Barcelona'ya mücadele edemezsin insallah geceriz şu Schalke'yi..
  • uçmayın. adamların nasıl oynadığını görmediniz mi bu geçen 2 haftada ? ben açık konuşim baya gözüm korktu psg dortmund juvenus falan... schalke'yi bile geçmek hala büyük olay bana göre. geçsek bile gelecek herhangi bir takım eler bizi diye düşünüyorum.
  • akhisar'ı yenip gaza gelmeyelim. ama umutsuz da olmak gereksiz. ne takımlar oluyor, izliyorsun maçını harika oynuyorlar, sonra bizim bir takım gelip eliyor. olabilir ama final için acayip şanslı olmamız gerek. o şans da fatih terim'de var aslında ama yine de diyorum, çok zor.
  • sacma sapan konusmayin yeter artik futboldan bi b.k anladiginiz yok bos bos konular aciyorsnz.

schalkeden kotu bi sonuc alcaz gor srn sonra buralari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞİMDİLİK HEDEF İLK 16

sonrası allah kerim

• Yüksek hedeflere varmak için çok emek gerekir. Bu kemik kadroyla bir gün olabilir fakat takım çok yeni arkadaşlar.

Yalnız Fatih Terim faktörü adamı böyle çılgınca düşünmeye sevkediyor. Kulübede dağ gibi bir adam var ve o adam turnava adamı. Aldığımız yabancı oyuncular avrupa seni bir kez daha silkeleyeceğim yapısında futolcular. Yerliler avrupa maçlarında bir başka oynuyor. Shalke'yi geçersek, hedefimiz yarı final olacak. Bu delice bir şey. CL'de yarı final hedefinde olduğumuzu tekrar bir düşünün. Bir de korner direğinin dibinde yana açılan iki siyah kolu.
  • drogba ve smeijderle olmaz drogba ve sneijder le olur.

• Final falan önemli değil. Schalkeye elensek bile artık önemli değil. Asıl konuyu kimse görmüyor. Bu takım ordu maçından beri kötü oynuyordu. Nedeni de rakiplerin alan daraltma stratejisine karşı ya yana ve geriye pas yapmak, ya da kanatlardaki oyuncularla dripling yapıp topu kaptırıp üretken olamayaşımız, kontra ataklardan da gol yememizdi. Santrforlar rakip defans arasında eriyip gidiyorlardı. Drogba gibi topu saklayan, arkadaşlarına alan açan bir oyuncu bulmuşuz bundan sonra kapalı defans diye bir derdimiz olmayacak asıl önemli olan bu. Sneijderin performansı nasıl arttıysa göreceksiniz diğer oyuncuların da performansı artacak. Fatih terimin 2000 yılında oynattığı futbolu herkes özlüyor. O takımda hakan şükürün yaptığı görevi yapan bir adam bulduk. Asıl konuşulması gereken budur.
  • Öyle 1 senede olacak işler değil bunlar , şu an için bizim rakibimiz Schalke hedefimiz çeyrek final . Sonrasına o zaman bakarız.

Bana göre lig daha önemli , aslında CL yi daha çok önemsiyordum ama mantıklı düşününce Ligde şampiyon olamadıktan sonra seneye CL tehlikede . Bu sene elimizden geleni yaptık , seneye daha iyi bir yapılanmayla daha ileri gidebiliriz.O yüzden lige konsantre olmakta fayda var.

Bu sene için Schalkeye elensek bile görevimizi yaptık bence.Artık süreklilik önemli , elbet birgün yarı final , birgün final göreceğiz.
  • Çeyrek finali görebileceğimize inanıyorum. Tek korkum Bastos, Farfan gibi üstün tekniğe sahip oyuncuların defansımızın zaafından yararlanıp gol yememiz. Onun dışında geçtiğimizi farz edersek Bayern, Madrid, Barcelona gibi rakipler gelirse yenme şansımız mucizelere kalır. Onun dışındaki rakiplere karşı mevcut bir şansımız var. Dişimize göre bir rakip gelirse geçersek yarı final görürüz. Fakat, onun ötesi gerçekten hayal gibi gözüküyor. İzleyip göreceğiz.
  • schalkeyi eleyip ligde de şampiyon olursak bu sene için başarılı geçti diyebiliriz. schalkeden sonra ise kaybedecek birşey olmaz iyi bir kura gelirse yarı final bile olabilir. ama şampiyonluk hayalleri kurmaya gerek yok barselona, real varken. (real manchesteri eleyecek diyorum evet )
  • Dortmund, Münih ve Juventus favorilerim. Alman ve İtalya takımlarından korkacaksın. Tank gibi defans ve takım oyunları var.
  • Tabiki zordur,ama imkansız değildir.Geçen sene chealsea'nin alacağına kim inanırdı.Drogba da bizdeyken yarı finali görürüz derim,tabi kura şansı da yanımızda olursa

• İddialı konuşuyorum: Türkiye ciddi anlamda bir AB ülkesi olma aşamasına geliinceye kadar hiç bir Türk takımı CL şampiyonluğunu kazanamaz. Bir Türk takımı şu anki şartlarda en fazla yarı final oynayabilir, o da çok iyi bir takım ve ciddi kura şansıyla. Yani bu sene en fazla yarı finale çıkarız, kio bile çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.