Şimdi Ara

Drogba'nın hayran kaldığı Galatasaraylı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom Arena'ya çıkan Didier Drogba'yı atmosfer kadar bir takım arkadaşının performansı da etkiledi.

    Antalyaspor maçını izleyen yeni transfer Didier Drogba'nın, Türk Telekom Arena Stadı'na ve Sarı-Kırmızılı taraftarlara hayran kaldığı, maçta iki gol atan yeni takım arkadaşı Burak Yılmaz'ı da çok beğendiği ortaya çıktı.

    Ünal Aysal'ın locasında; başkan, danışmanı Bülent Tulun ve menajeriyle birlikte mücadeleyi takip eden Fildişili efsane, iki gol atarak yıldızlaşan Burak'ın performansına tam not verdi. Drogba'nın, "Yeteneğini anlamak için ikinci golü izlemeniz yeter. Kaliteli oyuncu olduğu her halinden belli. Kaleciyi nakavt eden müthiş bir vuruş yaptı. Türk liginin gol kralı olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde 6 gol attığını biliyordum. Özel bir oyuncu. Boşuna kral olmadığını gösterdi" dediği bildirildi.

    BURAK'I TEBRİK ETTİ
    Maçtan sonra Burak'ı özel olarak tebrik eden Drogba'nın, "Bir futbolcu için en önemli şey, yeteneğinin dışında maç içindeki enerjisi ve kırılmayan şevkidir. Bu ikisini de onda gördüm" dediği ifade edildi.

    Başkan Ünal Aysal ve beraberindeki idarecilere, takımı ve atmosferi de çok beğendiğini dile getiren Drogba, bir an önce oynamak için sabırsızlandığını söyledi. Cuma gününe kadar sözleşmesinin fesihiyle ilgili problemlerin tamamen çözülerek lisansının çıkması beklenen Drogba'nın, Akhisar Belediye maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.







  • "Teşekkürler Mourinho"

    Drogba'nın Galatasaray'a transferinde önemli rol oynayan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho Terim'i mutlu etti.

    Hamit ve Sneijder'in ardından Drogba'nın da Galatasaray'a transferinde önemli rol oynayan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, bu hareketleriyle yakın arkadaşı Fatih Terim'i mutlu etti. Antalyaspor maçından sonra Drogba bana söyledi transferinde aracı olduğunu. İyi dostlar böyle oluyor. Arayıp; kendim de teşekkür edeceğim diyen Terim, dün telefonla ulaştığı Jose Mourinho'ya yardımları için teşekkür etti.
  •  Drogba'nın hayran kaldığı Galatasaraylı!
  • Nick - konu - mesaj ın ahenkle uyumu
  • Buffon'dan Galatasaray ve Fenerbahçe göndermesi

    Juventus takımının dünyaca ünlü kalecisi Buffon, Galatasaray ve Fenerbahçe statlarındaki atmosferin Celtic Park'tan daha korkutucu olduğunu söyledi.

    UEFA şampiyonlar ligi ikinci tur ilk maçında Celtic ile deplasmanda karşılaşacak olan Juventus'ta, başarılı kaleci Gianluigi Buffon, İskoçya’daki atmosferin kendilerini etkilemeyeceğini dile getirirken, İstanbul’daki ortamın daha zorlu olduğunu belirtti.

    Buffon yaptığı açıklamada, "Taraftarların takımlarına yardımı inkar edilemez ancak bu sadece bir yere kadar. Rakip hiçbir zaman taraftar yüzünden geri adım atmaz, sadece oyuna odaklanır. İskoçya’da atmosfer oldukça ateşli fakat ben şimdiye kadar sahaya girip gol atan bir taraftar görmedim” dedi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın atmosferi başka. Her iki takımın başlangıçta kazanmak için sahada olacağını belirten Buffon, gol yemeden alacakları bir beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olacağını söyledi.

    Celtic taraftarından etkilenmeyeceğini de sözlerine ekleyen İtalyan file bekçisi, “Kariyerimde en çok zorlandığım maçlar Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşıydı. Burada aynı baskıyı hissetmiyorum” diye konuştu.

    Kaynak: Star




  • SERVET ÇETİN'DEN DROGBA AÇIKLAMASI! "ONUNLA BAŞ ETMEK İMKANSIZ"

    G.Saraylı taraftarlar, Drogba'yı sarı-kırmızılı formayla sahada görmeyi heyecanla beklerken, yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. İstanbul'a ayak bastığı gün "Servet hangi takımda oynuyor?" diye soran ve ardından "Servet ile 2009 yılında Türkiye ile oynadığımız hazırlık maçında çok da iyi olmayan bir anım var. Çok sert ve çok başarılı bir oyuncuydu. Maç boyunca darbelerine maruz kalmıştım" diyen Drogba için Servet Çetin de samimi itiraflarda bulundu.

    Fotomaç'a konuşan Eskişehirsporlu futbolcu, "Drogba ile karşılıklı oynamak benim için gerçekten zordu. Onunla baş etmek imkansız. Ayaklarına çok hakimdi, hava toplarında etkiliydi. Fizik olarak da çok güçlüydü" dedi.

    Futbol hayatında marke etmekte en çok zorlandığı futbolcunun Drogba olduğunu kaydeden Servet "Onu durdurabilmak için sertliğe başvurmak zorunda kalmıştım" diye konuştu. Drogba ile Servet'in birbirlerini unutamadığı o maç, 11 Şubat 2009'da İzmir'deki Türkiye ile Fildişi Sahili arasında oynanmıştı. 1-1 biten mücadelenin gollerini Gökhan Ünal ve 90+2'de Drogba kaydetmişti. Servet 20'nci dakikaya kadar Drogba'ya 3 faul yapmıştı. 20'nci dakikada yaptığı faulün ardından Drogba uzun süre kenarda tedavi gördükten sonra Servet'in sert futbolundan yakınarak teknik heyete sahaya geri dönmek istemediğini söylemişti. Dönemin Fildişi Sahili Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic uzun çabalar sonrası Drogba'yı ikna etmiş ve sahaya dönmesini sağlamıştı.




  • Galatasaray’ın, Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçı Başkan Ünal Aysal’ın locasından izleyen Didier Drogba, Türk Telekom Arena’ya hayran kalırken, gördüğü atmosferi “muhteşem” olarak yorumladı.

    Maç sırasında Başkan Aysal’la sohbet eden yıldız futbolcunun, “Dünyada bu atmosferi bulabileceğiniz ender yerlerden birisi burası. Her futbolcunun hayal ettiği, oynamak isteyeceği bir ortam. Korkunç bir baskı yaratıyorsunuz ve seyirci direkt olarak oyunun içinde.

    Galatasaray’ı tercih ederek ne kadar doğru bir karar verdiğimi bu gece daha iyi anladım” dediği belirtildi.

    FIFA lisansı yolda

    Drogba dün sabah sağlık kontrolü nedeniyle antrenmanı kaçırırken öğleden sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tek başına çalıştı.

    FIFA’dan bu hafta içinde geçici lisans alması beklenen dünyaca ünlü futbolcuyu, Schalke maçı öncesi görmek isteyen Teknik Direktör Fatih Terim’in, Drogba’ya, Akhisar deplasmanında şans vermek istediği belirtildi.

    ‘Nazik bir kişi’

    Didier Drogba dün sabah Liv Hospital’de sağlık kontrolünden geçti. Fildişi Sahilli yıldız yapılan tetkiklerin ardından ortopedi uzmanı Doç. Dr. Uğur Haklar’la birlikte basının karşısına çıktı.

    Kontrollerin başarıyla tamamlandığını vurgulayan Haklar, Drogba nazik bir kişi olarak istediğimiz her şeye uyumlu şekilde katıldı. Başarılı bir inceleme yaptık” dedi. Hastane personeline teşekkür eden Drogba soru almadan basın toplantısından ayrıldı.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte Lucescu'nun favorisi!

    Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Mircea Lucescu, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Schalke eşleşmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı.

    Galatasaray ve Beşiktaş'ın başında şampiyonluk mutluluğu yaşadıktan sonra Shakhtar Donetsk ile de başarıdan başarıya koşan Mircea Lucescu, şampiyonlar ligi'nde 2. tur eşleşmelerini değerlendirdi.

    Dolce Sport TV'ye konuşan Lucescu, "İki maç haricinde diğer eşleşmeler eşit güçlerin mücadelesi olur. Juventus turu geçer. Schalke'nin de pek şansı olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray hem dışarıda hem de İstanbul'da kendi evinde gibi oynayacak. Barcelona ise her zamanki gibi Messi formda olduğu sürece problem yaşamaz. M.United-R.Madrid maçı ise her sonuca açık. Ne olacağını kimse bilemez" diye konuştu.
  • Helal olsun Burak. Hala seni beğenmeyenler var neymiş sevmiyorlarmış.

    Gol ustası Drogba bile seni beğendiyse gerisi fıs
  •  Drogba'nın hayran kaldığı Galatasaraylı!


    Bu kare herşeye değer.

    Çok uyumlu olacaklar forvet hattında çok...
  • Umut Bulut'a Melo taktiği!
    Galatasaray Yönetimi, 3 milyon euroluk satın alma opsiyonu olan Umut Bulut'un transferini Felipe Melo taktiği ile sonlandırmaya hazırlanıyor.

    Didier Drogba'nın transferinin ardından Galatasaray'da hücum bölgesindeki forma rekabeti de iyiden iyiye kızıştı. Mevcut kadrosunda dört forvete sahip olan Fatih Terim'in Drogba'nın da takıma girmesinin ardından Umut Bulut ve Johan Elmander'i kulübeye hapsetmesi bekleniyor.

    Satır arasında verdiği mesajlarda takımda hiçbir futbolcunun yerinin garanti olmadığını dile getiren Terim, Burak Yılmaz'ı orta sahanın sağ ve solunda kullanacağının sinyallerini verse de Umut ve Elmander'in tedirgin bekleyişi devam ediyor.

    Sezon sonunda uygulamaya alınacak olan yabancı kontenjanından dolayı Johan Elmander'i gözden çıkartan Galatasaray'ın Umut Bulut'un satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başladı.

    ÖNCE ÜCRETİ İNDİRİN DENİLECEK, SONRA...

    Toulouse'un sözleşmeye koydurduğu 3 milyon euroluk satın alma opsiyonunu yumuşatmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Fransız temsilcisinin bu rakamda indirime gitmemesi durumunda Felipe Melo taktiği uygulayacak ve milli futbolcuyu bir yıl daha kiralama yoluna gidecek.

    Umut için Toulouse'a bir yıllık kira bedeli olarak 350 bin euro ödeyen Galatasaray'ın bu rakamı da 500 bin euro seviyesine çekeceği ve milli futbolcunun da sözleşme şartlarında iyileştirme yapacağı öğrenildi.

    Umut Bulut, Galatasaray'dan 2012-2013 sezonu için 1 milyon 250 bin euro sabit, 10 bin euro da maç başı ücret alıyor

    Umut Bulut'un önümüzdeki sezon da kadroda kalmasını isteyen Fatih Terim'in bu isteğini yerine getirecek olan sarı-kırmızılı yönetim, Umut Bulut'un transfer görüşmelerini sezon sonuna bırakmadan bir an önce harekete geçmeyi planlıyor.

    Umut Bulut'un menajerleri ise milli futbolcunun Galatasaray'da kalmak istediğini ancak sarı-kırmızılı yönetimden şu ana kadar kendilerine ulaşan talebin olmadığını belirterek, Toulouse ile yapılacak görüşmelerin sarı-kırmızılı yönetimin isteği doğrultusunda yapılabileceğini belirtti.




  • Sneijder'in bir rüyası var
    2000 yılında kazanılan UEFA ve Süper Kupa resimlerinin önünde poz veren Wesley Sneijder, yeni başarılar eklemek istediklerini belirtti.

    Türkiye'de, kulüpler bazında Avrupa’nın en önemli organizasyonu olan UEFA şampiyonlar ligi’nin yayıncı kuruluşu olan D Smart, Şampiyonlar Ligi kupasını dün Devler Ligi arenasındaki temsilcimiz Galatasaray’a götürdü...

    Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı kırmızılı futbolcularla röportajlar yapıldı, Şampiyonlar Ligi’yle ilgili görüşleri alındı. G.Saray’ın yıldız futbolcuları D Smart’tan Alp Özgen ve Aykut Aydın’ın sorularını cevaplandırdı.

    Daha önce Inter formasını giyerken Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk mutluluğu yaşayan ve dev kupayı havaya kaldıran Wesley Sneijder, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bulunan 2000 yılında kazanılan UEFA ve UEFA Süper Kupası’nın bulunduğu büyük resmin önünde çarpıcı açıklamalar yaptı.

    ‘SAYGI DUYULACAK BİR TAKIM OLDUK’

    Hollandalı yıldız, tek eksiğin Şampiyonlar Ligi Kupası olduğunu belirterek, “Resime baktığımda iki kupa görüyorum. Bu gerçekten çok güzel bir tablo. Sanırım bu fotoğrafları yeni başarılarla değiştirmenin zamanı geldi. Devler Ligi kupasını da bu resmin içine koyabilmek için çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi bir futbolcu için en üst nokta. Bu kupayı kazanmak inanılmaz. Ama bunu tekrar başarmak mükemmel olur” diye konuştu.

    Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz da resmin önünde poz verdi ve kadroya yeni katılan transferlerle birlikte çok saygı duyulacak bir takım olduklarını belirterek “Rakibimiz Schalke’ye de saygı duyuyoruz. Drogba ve Sneijder ile artık daha da güçlendik. Çeyrek finali hedefliyoruz” dedi.

    HAMİT: "BU KEZ BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ"

    Şampiyonlar Ligi’nin en tecrübeli oyuncularından biri olan Hamit Altıntop, Sneijder’li Inter’e karşı Bayern Münih formasıyla 2010’da kaybettiği Şampiyonlar Ligi Kupası’nı Hollandalı futbolcuyla G.Saray forması altında kaldırmak istediğini söyledi. Hamit Altıntop, “Evet, 2010’da bu sevinci yaşamak bana nasip olmadı. Bu kez Sneijder ile birlikte umarım bu kupayı kaldırırız” diye konuştu.

    Hamit Altıntop, Schalke eşleşmesiyle ilgili de “Ben, Schalke’de sadece futbol oynamadım. Gelsenkirchen doğumluyum. Hayatımın 13 senesi orada geçti. Ama ben en başta profesyonelim. Benim için karmaşık ve farklı duyguların yaşanacağı bir maç olacak. Terimin son damlasına kadar Galatasaray için mücadele edeceğim” dedi.




  • Muslera yemiyor Schalke atamıyor!

    Galatasaray’ın Devler Ligi’ndeki Alman rakibinin durumu, sarı-kırmızılıları iyice umutlandırıyor.

    Antalya maçında Muslera’ya hiç top gelmezken, Schalke’nin, ligde Bayern Münih’e 4-0 yenildiği mücadelede kaleci Neuer sıkıntıdan maçı bırakıp kale arkasında bulunan Müller’le birlikte ısındı!

    Galatasaray’da tüm planlar Devler Ligi’ndeki Schalke eşleşmesi üzerine yapılıyor. Sarı-kırmızılılar Drogba ve Sneijder transferleriyle birlikte turu ne kadar geçmeyi istediğini gösterirken, Alman ekibi ise hiç de iyi günler geçirmiyor. G.Saray’ın önceki gün ligde Antalya’yı 2-0 yendiği maçta rakibine hiç şans tanımaması ve Fatih Terim’in de dediği gibi Muslera’nın yere bile yatmaması taraftarları mutlu ederken, Schalke’nin durumunu da en iyi 4-0 yenildiği B.Münih maçında kaleci Neuer’in hareketi ortaya koyuyor. Maçta neredeyse top eline dahi değmeyen Neuer, sıkıntıdan karşılaşma 3-0 ve 4-0’iken maçı bırakıp kale arkasında bulunan takım arkadaşı Müller’le birlikte ısınmaya başladı.

    ISINMAK İÇİN YAPMIŞ!

    Takım arkadaşları gol ararken, o oyun alanına ikinci bir topun girmesine izin vererek hem kural ihlalinde bulundu hem de rakibinin acizliğini gözler önüne serdi. Bir dönem Schalke forması da giyen Alman eldivenin bu durumu G.Saray’ın rakibini aslında en iyi ortaya koyan görüntü oldu. Ancak Alman basınında Neuer’in bu hareketi bir dönem Schalke forması giymesi ve Bayern taraftarına kendisini kabullenme çabası olarak da yorumlandı. Mücadele bitiminde konuşan Neuer ise bu harekete soğuk havada ısınmak için yaptığını söyledi. Kısacası G.Saray rakiplerine şans tanımadan gümbür gümbür giderken, Schalke ise atak yapmakta bile güçlük çekiyor.

    REHBERG; G.SARAY MAÇI ERKEN OLDU!

    Schalke’nin Onursal Başkanı Gerhard Rehberg, Şampiyonlar Ligi’ndeki G.Saray eşleşmesi hakkında konuştu. Rehberg daha önce uzun yıllar belediye başkanlığını yaptığı Gelsenkirchen’in, Büyükçekmece ile kardeş şehirler olması dolayısıyla Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e bulunduğu ziyaret sırasında şöyle konuştu: “Takımın durumu pek de iç açıcı değil. 6 oyuncumuz sakat. Yarım takımla Bayern Münih önüne çıkarsanız tabii ki böyle ummadığınız sonuçlar alırsınız. G.Saray maçı biraz erken oldu bizim için.

    HUNTELAAR VE FARFAN VAR

    Arzum G.Saray maçında sakat oyuncularımızın azalması ve iyi bir kadro ile oynamak. Şansları eşit olarak görüyorum. Sneijder mükemmel bir oyuncu. Drogba da dünya çapında bir isim. G.Saray’ın Sneijder’i, Drogba’sı varsa, bizim de Huntelaar’ımız, Farfan’ımız var.”

    JONES’TAN OLAY SÖZLER!

    G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Schalke’de kazan kaynıyor. Mavi-beyazlıların yıldız oyuncusu Jermaine Jones, Alman medyasına yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. ABD’li futbolcu, eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Jens Keller’e tam destek verirken suçun kendisiyle birlikte takım arkadaşlarında olduğunu söyledi. Jones, “Almanca’da kullanılan bir deyimle artık kıçımızı yırtmak zorundayız. Şimdi birlik olup bu işin altından kalkmalıyız” diye konuştu.

    BOSQUE: TÜRKLER ÇOK DAHA MOTİVE

    FIFA tarafından 2012’nin en iyi teknik direktörü seçilen, İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, G.Saray’ın tur şansını değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların böyle maçlarda Schalke’den daha motive olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı, “Denk güçlerin mücadelesi ama G.Saray bu tip maçlarda daha başarılı. Drogba ve Sneijder çok yetenekli ve kaliteli oyuncular. Muslera da iyi bir kaleci olduğu için G.Saray gibi büyük bir takımın formasını giyiyor’’ dedi.

    ‘G.SARAY ŞAMPİYON OLACAĞINI İYİ BİLİYOR’

    Şampiyonlar Ligi’ndeki eşleşmeleri değerlendiren Arsenal Menajeri Arsene Wenger, G.Saray’ın tehlikeli bir rakip olduğunu söyledi. Arsenal’de 17 yıldır aralıksız olarak görev yapan Wenger şöyle konuştu: “Schalke geçtiğimiz aylarda büyük sıkıntılar yaşadı. Ama çok yetenekli bir takım. Farfan ve Huntelaar gibi hücumda çok iyi adamları var. Ama G.Saray Türkiye’de şampiyon olacağını biliyor. Bu da sadece Devler Ligi’ne odaklanmalarını sağlıyor. Drogba ve Sneijder ile birlikte tehlikeli bir rakip oldular.’’

    ‘BİR OYUNCUYU İSTERSEK ALIRIZ’

    G.Saray Başkan Yardımcısı Refik Arkan Antalya maçı sonrasında F.Bahçe ve TFF’yi hedef aldı. TV8’e konuşan Arkan, “G.Saray olarak bir oyuncu almak istersek alırız. F.Bahçe bizi ilgilendirmiyor. Melo’ya verilen ceza da yanlış. Bir insana suçsuzluğunu ispat et diye bir sorumluluk yüklenemez’’ ifadelerini kullandı.




  • Basında bugün çıkan ve güzel olarak nitelendirebileceğimiz haberleri foruma aktarmak istedim. Pek derli toplu olduğu söylenemez bu konuda affınıza sığınıyorum.




  •  Drogba'nın hayran kaldığı Galatasaraylı!
  • elinize sağlık
  • drogbayı gerçekten çok merak ediyorum ! şuana kadar fizik durumunun harika olduğu söyleniyor umarım lige takıma hızlı ayak uydurur ve golle başlarsa müthiş bir forvet hattına sahip oluruz
  •  Drogba'nın hayran kaldığı Galatasaraylı!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

     Drogba'nın hayran kaldığı Galatasaraylı!


    Bu kare herşeye değer.

    Çok uyumlu olacaklar forvet hattında çok...

    Burak takımın gülen yüzüdür...takımda kolej havası oluşmasının başlıca mimarıdır...yeni gelen oyuncuların takıma adapte olmasında bir numaralı etkendir...ve adam bunların yanında birde golleri sıralıyor...Daha ne istiyosunuz be...Ayıp ulan ayıp hala Burak'ı eleştirenler birazcık adam olun...Siz gidp Amrabata toz kondurmayan ama Burak konu olunca her türlü lafı eden ergenlersiniz...




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.