Şimdi Ara

DRİVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bilgisayarım laptop. fakat win7 ultimate geçtim ama driver olmuyor. bilgisayarda 2 tane ekran kartı var teki nvidia gt 540m diğeri intelin birtane kartı. nvdianın driverını kurayım dedim böyle bir hata aldım. intelin grafik kartınıda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. hee birde ses kartınıda bulamadım onuda bulursanız sevinirim teşekkürler

DRİVER DRİVER DRİVER

Bide yardim isterken bilgisayarinizi tanitin arkadas islemci ne mesela ? Orda senden islemci goruntu driveri istior ama islemcin hakkinda bilgi vermion alisin artik yardim istemeyi de bilmiorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legends

Anlatsam anlamazsin soylesem yapamazsin en iyisi Driver Booster indir o sana yardim eder.

Bide yardim isterken bilgisayarinizi tanitin arkadas islemci ne mesela ? Orda senden islemci goruntu driveri istior ama islemcin hakkinda bilgi vermion alisin artik yardim istemeyi de bilmiorsunuz.

işlemci fotoğraf da yazıyor zaten arkadaşım

Orijinalden alıntı: mrvzl

intelin driverini. denetim masası. windows updateden, güncelleştirmeleri denetle, isteğe bağlı güncelleştirmelerden, sadece intel hd ye tiki at güncelleştirmeleri yükle de

saol kardesim
    İntel driver sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.