Şimdi Ara

Dreamkiller (Çıktı) FPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesadüfen siteleri gezerken dikkatimi çekti. Biraz araştırma yaptım videolalarını falan izledim. Oyun iyi gibi duruyor arkadaşlar.
    Painkiller ve cold war'ın yapımcısı tarafından yapılmış oyun.
    Sitede konu daha önceden açılmış olabilir diye düşündüm arattırdım bulamadım. Sadece haber olarak yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progrock -- 13 Ekim 2009; 19:30:46 >

• grafikler güzelmiş ve steam üzerinden indirelebilir halde
  • grafikler gerçekten iyi görünüyor.
    bende sitelerde rastladım da bana nedense fazla konsol tarzı gibi geldi, boss lar filan...
    boyutu da 5,2GB civarında, değer mi bilmem...
  • quote:

grafikler gerçekten iyi görünüyor.
    bende sitelerde rastladım da bana nedense fazla konsol tarzı gibi geldi, boss lar filan...
    boyutu da 5,2GB civarında, değer mi bilmem...

bence bi indirseniz fena olmaz grafikler gözüme hoş geldi ana oynanış hakkında pek bi bilgim yok
  • painkiller,necrovision filan hep güzel oyunlardı bu da o kadar güzeldir hiç kuşkum yok ama kimsenin haberi bile olmuyo iyi reklam yapamıyolar herhalde
  • Oyunun dediğiniz kadar iyi değil bence. Ama oynamaya değer olabilir.
  • Oyun iyi gibi görünüyor farklı farklı düşmanlar çeşit çeşit silahlar felan denemek şart boyutuda büyük uzun bir oyun olabilir indiriceğim belkide baya iyidir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quake tarzı bişey gibi sanki ama tavsiye eder misiniz değer mi ?
  • Dün oynadım. Bence Painkiller'in tırnağı olamaz.Grafik olarak işe yaramaz.
  • İlginç, denenebilir...

• painkiller a yaklaşamamış bile, tavsiyem uzak durun. Optimizasyon ise yerlerde. FPS niz 100 iken birden 5 lere düşüyor ve tekrar 60 100 lere çıkıyor. Devamlı frame atlamalar da cabası...
  • Dreamkiller (Çıktı)... çıkmasaymış daha iyiymiş... Yahu bu kadar rezalet oyunu nasıl utanmadan piyasaya sürebiliyorlar. Half Life oynarım o bile daha zevk verir bunun yanında.
  • o kadar kötümü yaa bende indiriyordum
    neyse yinede bir deneyeyim
  • Painkiller yapımcısına yakışmayan bir oyun olmuş.
  • yahu arkadaşlar iyi güzel fikrinizi yazıyorsunuz da biraz da kanıt sunsanız diyorum - resim video filan?
    bizde görelim ona göre karar verelim...
  • weiii resimle video ile bi oyunun iyi olup olmadıgına nasıl kanaat getirebiliyorsunuz hayret ediyorum.yanılma payınız çok yuksek sadece bu oyun için konuşmuyorum
    genelleme.

quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Dreamkiller (Çıktı)... çıkmasaymış daha iyiymiş... Yahu bu kadar rezalet oyunu nasıl utanmadan piyasaya sürebiliyorlar. Half Life oynarım o bile daha zevk verir bunun yanında.

nasıl yani half life kötünün iyisimi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 14 Ekim 2009; 23:20:22 >
  • Sayfa başında verilen resimleri görünce dedimki acaba ben yanlış oyunumu indirdim yoksa?! Resimler mükemmel görünüyor ancak gelin görünki oyun hayatımda kurup oynadığıma pişman olduğum en rezalet oyun oldu. Peh peh
  • @En_DiabLO
    peki hocam sence resim ve video dahi olmadan sadece kelimelerle yanılma payı daha mı düşük oluyor?
    bir daha düşün istersen...

@sorceress
    hocam şu rezaletin bir oyuniçi resimlerini koysan da bizde anlasak neyin ne olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Dreamkiller (Çıktı)... çıkmasaymış daha iyiymiş... Yahu bu kadar rezalet oyunu nasıl utanmadan piyasaya sürebiliyorlar. Half Life oynarım o bile daha zevk verir bunun yanında.

-----------------------------------------

nasıl yani half life kötünün iyisimi??

Hayır dostum bu oyunu oynayacağıma ilk çıkan Half Life'ı oynarım daha iyi demek istedim. Half Life zamanının en iyi oyunlarındandı. Şimdiki bir oyunla kıyasladığımda sende biliyorsunki Half Life grafik ve karakter animasyonları olarak çağın gerisinde kalıyor normal koşullarda. Kısacası bir kıyaslama yaptım. Polemiğe çevirmeyelim lütfen.
  • @Sahafiec Oyunun SS'lerini değilde, oyun içi bir video görsen daha iyi olur. Oyunun grafikleri göze çok kötü gelmiyor ama animasyon, karakterin koşması falan çok kötü yapılmış. En iyisi kendin kur bak. Bende indirirken bir kurup bakarım diye indirdim sonuçta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.