Şimdi Ara

Dreamkiller (Çıktı) FPS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

@En_DiabLO
    peki hocam sence resim ve video dahi olmadan sadece kelimelerle yanılma payı daha mı düşük oluyor?
    bir daha düşün istersen...

@sorceress
    hocam şu rezaletin bir oyuniçi resimlerini koysan da bizde anlasak neyin ne olduğunu?

ben çıktıktan ve oynadıktan sonra eleştiririm her zamanresimle eleştirin falan dedigimide hatırlamıyorum

• @En_DiabLO
    quote:

resimle eleştirin falan dedigimide hatırlamıyorum

dediğini diyen olmadı zaten, onu ben dedim...takip edemedin her halde...
  • Oyun o kadar kötü mü ya.Tüh üzüldüm vallahi.Bende indirir oynarım diye düşünüyodum.Neyse sağolun.Başka bi oyun bulayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@En_DiabLO
    quote:

resimle eleştirin falan dedigimide hatırlamıyorum

dediğini diyen olmadı zaten, onu ben dedim...takip edemedin her halde...

demedigini bende biliyorum arkadaşım sen öyle cvp verince bende böyle yazdım her neyse yavss bütün oyunlar iyi olacak diye bi kanun yok
    kötü olmadan iyinin degeri bilinmez bi oynarız kötüyse sileriz sorun yok

• Ne kabız oynu bu ya
  • Beyler bana yardımcı olun lütfen

Dreamkiller i yükledim..Kurulum bitti , ardından dX , Nvidia PhysX gibi şeyleri kurdu... Kurulummun ardından Crack işlemi yaptım .

Start menuden ayarları yaptım ;

Dreamkiller (Çıktı) FPS

''GAME '' tuşuna bastım oyuna girmek için ... Ekran karardı oyuna girecek gibi oldu fakat tekrar masaüstüne döndü ve resimde gördüğünüz gibi öyle bir hata mesajı çıktıı .

Dreamkiller (Çıktı) FPS

Yaklaşık bir saattir uğraşıyorum fakat bi türlü çözemedim ... Eğer oyunu sorunsuz oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerlerse sevinirim..
    Bu arada oynayan kişiler kendi Cracklerini özelden upload yapıp yollarlarsa çok iyi olur...

Sistemim ;

Vista Service Pack 1 Ultimate .
    ASUS EN 8800 GT 512MB/256BİT Ekran Kartı . '' Driverler Güncel ''
    Hİ-LEVEL 2*2 = 4 GB RAM
    ASUS PB5-MX Motherboard
    İNTEL Q6600 2.4 Ghz '' 4 Çekirdek '' İşemci

Yardımlarınızı Bekliyorum .

• o değil benim level 67 titan quest karakterimin class ı da dreamkiller. soğudum şerefsizim sırf bu oyun yüzünden gül gibi baktıım karaktere
  • Yardım edebilecek varmı ? GTA 4 , Crysis gibi oyunları açıyorum bunda yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor anlamadım gitti
  • Yanlız başlığa dikkat: Dreamkiller (Çıktı) FPS .Ne yani bu isimde bi FPS çıkacağı kimsenin aklına gelmez miydi?Macera oyunu ismine mi benziyor daha çok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlipknoT34

Yardım edebilecek varmı ? GTA 4 , Crysis gibi oyunları açıyorum bunda yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor anlamadım gitti

Güncel DirectX ve Ekran Kartı driver i yükle geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Yardım edebilecek varmı ? GTA 4 , Crysis gibi oyunları açıyorum bunda yukarıda bahsettiğim hatayı veriyor anlamadım gitti

Güncel DirectX ve Ekran Kartı driver i yükle geçer.

Zaten hepsi güncel... Vista zaten DirectX 10 kullanıyor o da güncel .. Güncellemelerle ilgili bir sıkıntı yok ama sorun nedir çözemedim gitti

• quote:

Beyler bana yardımcı olun lütfen

Dreamkiller i yükledim..Kurulum bitti , ardından dX , Nvidia PhysX gibi şeyleri kurdu... Kurulummun ardından Crack işlemi yaptım .

Start menuden ayarları yaptım ;

Dreamkiller (Çıktı) FPS

''GAME '' tuşuna bastım oyuna girmek için ... Ekran karardı oyuna girecek gibi oldu fakat tekrar masaüstüne döndü ve resimde gördüğünüz gibi öyle bir hata mesajı çıktıı .

Dreamkiller (Çıktı) FPS

Yaklaşık bir saattir uğraşıyorum fakat bi türlü çözemedim ... Eğer oyunu sorunsuz oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerlerse sevinirim..
    Bu arada oynayan kişiler kendi Cracklerini özelden upload yapıp yollarlarsa çok iyi olur...

Sistemim ;

Vista Service Pack 1 Ultimate .
    ASUS EN 8800 GT 512MB/256BİT Ekran Kartı . '' Driverler Güncel ''
    Hİ-LEVEL 2*2 = 4 GB RAM
    ASUS PB5-MX Motherboard
    İNTEL Q6600 2.4 Ghz '' 4 Çekirdek '' İşemci

Yardımlarınızı Bekliyorum .

Lütfen yardım kaç saattir deniyorum hala aynı

• ilk bölüm çok sıkıcı animasyon açısındanda çok kötü örümcekler 2. bölümde toplamaya başlamış ama, gayet hoş zevkli bir oyun bence hele painkillerı necrovision ı sevdiyseniz onlar kadar olmasada bundanda çok zevk alırsınız, kötü değil kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Yanlız başlığa dikkat: Dreamkiller (Çıktı) FPS .Ne yani bu isimde bi FPS çıkacağı kimsenin aklına gelmez miydi?Macera oyunu ismine mi benziyor daha çok?

1. başlığı nasıl açacağım konusunda sana laf düşmez
    2. buranın amiri senmisin
    3. uzun zamandan beri fps çıkmıyordu
  • Arkadaşlar oyunu oynuyorum yalnız oyunda save sorunu var ne zaman kapatıp tekrar açsam en başa dönüyor bu sorun hakkında bana yardım edebilcek kimse var mı acaba ?
  • oyun açılırken unable to load progress diyo bendede ama continue yapınca deyam ediyo normal bi şekilde; en baş dediğin ilk hastamı yoksa kaldığın hastanın ilk başı mı ? kaldığın hastanın ilk başıysa sorun yok max. 40 dakka oyun süresi var zaten
  • @ymetin

Bende hiç birini demiyor işte mesela oyuna girdikten sonra options'dan grafik ayarlarını yapınca yapılan değişikliklerin etkin olabilmesi için yeniden başlatmak gerekiyo, yeniden başlatıyorum ama ayarlar gene kendi haline dönüyor hiç bir şekilde save yapmıyor. win7 ultimate 64 bit kullanıyorum acaba bir ilgisi var mıdır işletim sistemi ile ?
  • Görüntülerden yola çıkarak deneyeceğim.Yorum yazarım indirip,bitirdikten sonra.
  • Bende de save sorunu var. Games for Windows ya da steam kurunca düzeleceğini okumuştum ama işe yaramadı, hala save yapmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virsung

Bende de save sorunu var. Games for Windows ya da steam kurunca düzeleceğini okumuştum ama işe yaramadı, hala save yapmıyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Bendeki save sorunu win7 ultimate 64 bit kullandığım zaman oluyordu ama işletim sistemini değiştirip xp attım ondan sonra hiç bir sorun kalmadı sanırım sorunun asıl kaynağı win7.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.