Şimdi Ara

DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
0
Favori
8.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fantasy yarışmasında 621 puan %22 lik dilimdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nu.D.38 -- 31 Ekim 2015; 1:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Envy fnatic maçında envy yaptım, değişiklik öneren varmı acaba. Envy çok canlı oynuyor, loungeda enyden yana ama fnatic alırmı acaba diyorum korkutuyor.

diğerlerini tsm ve vp bastım, navi vs lg maçında kararsızım, sizce o ne olur.

Bence fnatic alır ama efsane bir maç olacak final gibi birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fnatic çok sönük başladı turnuvaya ama fnatic! sonuçta envyus'ta çok iyi oynuyor şu takım kazanır diyen sallamış olur bet yapmadan izleyin keyif alın :D
  • Envy mi Fnatic mi bir türlü karar veremedim. Envy fanı olarak Envy verecek gibiyim ama altın rozet için hata yapma şansım kalmadı artık. Fnatic versem maçta Envyi destekleyeceğim içten içe sonuçta tuttuğum takım. Envy versem Fnatic karşısında çok iyi oynayamıyorlar altın rozet tehlikeye girecek. Bir yol gösterin
  • Su an canli yayin varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riku kullanıcısına yanıt
    ben altın için fnatic'e bastım hatta bet bile bastım :D basmayn demiştim ama çok kazandığım için bana koymaz
  • nv
    vp
    tsm
    navi

gönlüm nvden yana. ama aklım fnatic diyo.

• 769 puan topladım şuana kadar, 2. gün kötü geçti o gün az puan toplamıştım. bugünün player seçimlerim böyle, inşallah düşürmez bizi %3'lükden.
     DreamHack Open Cluj-Napoca Pick'Em Challange [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

769 puan topladım şuana kadar, 2. gün kötü geçti o gün az puan toplamıştım. bugünün player seçimlerim böyle, inşallah düşürmez bizi %3'lükden.

hocam ne yapmışsınız tebrikler, :)

• quote:

769 puan topladım şuana kadar, 2. gün kötü geçti o gün az puan toplamıştım. bugünün player seçimlerim böyle, inşallah düşürmez bizi %3'lükden.

Çok masraflı olmuştur bu yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Çok masraflı olmuştur bu yahu

hocam hemen hemen team pick'em ile aynı fiyata geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 31 Ekim 2015; 9:49:00 >

• CuLs kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: CuLs

quote:

hocam ne yapmışsınız tebrikler, :)

sağolun hocam.

• quote:

Fantasy Team her gün sıfırlanıyor mu dostum

• Darion kullanıcısına yanıt
    yok hocam, 1. günden 5güne kadar player seçiyorsun seçtiğin playerlerin skorlarıyla filan puan veriyor sana. %30 bronz, %15 silver %5'e kadarda gold rozet vericek. takım seçiminden ayrı. puanlar toplanıyor yani
  • Oyuncu seçimlerim cok kötü ya 437puanla yüzde 50deyim umudu kestim ben

• Blaize kullanıcısına yanıt
    Dostum peki ben Fansaty Team e 4. gün oynasam bir anlamı olur mu? Takım seçimlerinden çok fazla puan toplayamadım çünkü değer mi sence?
  • Darion kullanıcısına yanıt
    hocam bence 2 gün için oynamaya değmez. zor toplarsın %30a girmek için veya çok para harcanız. sana kalmış yerınde olsam oynamazdım.
  • Bugün için Envyus, VP, TSM, LG alır şimdilik 43 puandayız gold için gelsin puanlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -K@- -- 31 Ekim 2015; 11:06:18 >
  • Son ana kadar envyus'taydım fakat nedense bir şaşırtma olduğunu düşündüm fnatic'e çevirdim seçimimi. Umarım yanılmam. Birkaç analiz ederseniz neden betlerde oranalrın böyle olduğunu anlarsınız. Belki de ben yanılmışımdır. En sevdiğim 2 takım: nV ve Tsm'dir. Sonra Virtus.Pro gelir fakat mantıklı bir yaklaşım uyguladım analiz ederek . Bakalım ya 35$ boşa gitmiş olacak ya da katlayacağız. Sonmuçta kuamnr olduğu için hayırlısı vs. gibi laflar edemiyorum. Bekleyip göreceğiz. Yarı finali şöyle düşünüyorum. Fnatic vs Virtus.Pro, TSM vs Na`vi Final ise Fnatic vs TSM olabilir. Şampiyon ise TSM olur böyle olur ise. Ama finale Virtus.Pro yu da yakın görüyorum bakalım izleyip görelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Bugün için Envyus, VP, TSM, LG alır şimdilik 43 puandayız gold için gelsin puanlar :)

Merhaba hocam şu Lg vs Na`vi maçında çok kararsızım aslıdna ama ben Na`vi daha şanslı buluyorum çünkü karşılaşma bo3 oynanacak. Lg nedense uzun soluklu oldu mu sıkılıyorlarmş maçtwan gibi geliyor bana. Bakalım son ana kadar değişim yapmazsam Na`vi de kalcam. Siz ne düşünerek meselâ Lg dediniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.