Şimdi Ara

Dreambox uydu alıcısı nedir?tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
33.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar uydu anteni almak istiyorum.piyasayı söyle bir dolastım bazı yerlerden fikir elde ettim.herkes dreambox u tavsiye ediyor.bu alet neyin nesidir kullanan bilgisi olan varmı.bu alet sayesinde türkiye ve dünyadaki cogu sifreli yayını internet bağlantısı sayesinde cözüyormusuz ?

aletin cin malı ve orjinal olanı ek olarakta high def. olanı varmıs.almaya kalksak hangisini tavsiye edersiniz.televizyon 132 ekran samsung fullhd.kaça mal olur?yardımlarınızı bekliyorum.ankarada ikamet ediyorum,bu aletin orjinal garantilisini almaya kalksak yer ve fiyat tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.

• ya birader kusura bakmada forumda 2 dakka arastirsan ne oldugunu anlarsin yani bosu bosuna konu acmissin
  • ya bunun orjinali bide cakması varmıs cin malı garantisiz oluyormus onu alıpta problem yasamayalım diye sordum.bide olaya uzağım tavsiye almak istedik,ankarada bu işi sağlam yapan neresi var diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcknife

ya bunun orjinali bide cakması varmıs cin malı garantisiz oluyormus onu alıpta problem yasamayalım diye sordum.bide olaya uzağım tavsiye almak istedik,ankarada bu işi sağlam yapan neresi var diye?

ew de fiyati 300e yakin buyuk ihtimal ordaki orjinaldir
  • nihat ve prestor tavsiyeler icin tesekkürler...

televizyon 135 ekran hd,hd yayınları hd görüntü ile almak istiyorum.bu aletlerdeki hard disk ne işe yarıyor.ben herhangi bi kayıt yapmak istemiyorum.bana hangi modeli uygun olur.amacım malum yontemleri kullanarak turkiye ve hotbird te olabildigince yayın izleyebilmek
  • dm500 alma görüntü kalitesi istiyorsan

herhangibir dm hd uydu alıcısı alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rose marka uydu alıcısı yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dreambox nedir ne işe yarar? : http://forum.donanimhaber.com/m_3620482/tm.htm
  • televizyonum 135 ekran samsung full hd tv.hem ilerisi icin hemde su anki hd yayınları yakalamak icin dreambox 500 hd almak istiyorum.

piyasayı arastırdım,cin malı ürünlerden ceken cok.bu yuzden alacagım dreambox kesinlikle orjinal olmalı.dreamboxla beraber kücük tv icin normal bir receiver 2 adet canak lnb vs vs + işcilik le bu işi layiğiyle ve profesyonelce yapacak bir mağaza arıyorum.acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

televizyonum 135 ekran samsung full hd tv.hem ilerisi icin hemde su anki hd yayınları yakalamak icin dreambox 500 hd almak istiyorum.

piyasayı arastırdım,cin malı ürünlerden ceken cok.bu yuzden alacagım dreambox kesinlikle orjinal olmalı.dreamboxla beraber kücük tv icin normal bir receiver 2 adet canak lnb vs vs + işcilik le bu işi layiğiyle ve profesyonelce yapacak bir mağaza arıyorum.acil yardımlarınızı bekliyorum.

+1 Ben de yeni ev kuruyorum, uygun bir dreambox hd almak istiyorum. Yerleşeceğim evde bir çanak var ve kabloları da döşeli. Pek de çakmıyorum bu işlerden, ben de yardım bekliyorum
  • Dreambox anten üretimine mi başlamış ?
  • Bu hiç biseyden anlamayıpta ıllakı dream sevdası neden acaba ? Server attırıcaksanız ıcıne atlanta daha kalıtelı bı cıhaz onu arastırın.Hem kacak gocek derdı yok dream gıbı garantılı cıhazlar pıyasada 450 den baslayarak satılıyo ;) dream hd nın orjınalıne 900 tl vermenın anlamı yok bana kalırsa genede tercıh sızın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

Bu hiç biseyden anlamayıpta ıllakı dream sevdası neden acaba ? Server attırıcaksanız ıcıne atlanta daha kalıtelı bı cıhaz onu arastırın.Hem kacak gocek derdı yok dream gıbı garantılı cıhazlar pıyasada 450 den baslayarak satılıyo ;) dream hd nın orjınalıne 900 tl vermenın anlamı yok bana kalırsa genede tercıh sızın.

Sen atlanta al sonra bak bakalım donmalardan cccamle yayın izleyebiliyormusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Bu hiç biseyden anlamayıpta ıllakı dream sevdası neden acaba ? Server attırıcaksanız ıcıne atlanta daha kalıtelı bı cıhaz onu arastırın.Hem kacak gocek derdı yok dream gıbı garantılı cıhazlar pıyasada 450 den baslayarak satılıyo ;) dream hd nın orjınalıne 900 tl vermenın anlamı yok bana kalırsa genede tercıh sızın.

nasıl bu kadar emin ve kesin bir yargıya varabiliyorsunuz? aynı zamanda dreambox 7020Si ve Atlanta HD Box kullanmış biri olarak size şunu söyliyeyim; bilmediğiniz konu hakkında bu şekilde yorum yapmayın.
    Öncelikle bu cihazdan bir yayın izleyin derim, takılma gibi bir problem olduğunu söyleyen yalan söyler. CCcam full stabil ve performans açısından dreambox kadar başarılı.

saygılar

• quote:

quote:

Kullanmadıgımı nerden bılıyosunkı ? Bedavaya burda daha ıyı demıyorum.
  • beyler sizce orj.hd 500 mü alalım yoksa klon 500s mi.
  • quote:

beyler sizce orj.hd 500 mü alalım yoksa klon 500s mi.

Ne kadar saçma bir soru bu. Biri 140 lira biri 700-800 lira.
  • quote:

Ikısı arasında daglar kadar fark var ama madem hd bı tv ın var bence hd bı recıver al derım ben.800 hd modelını al ıllakı de dream alıcam dersen bıraz paraya kıy :)
  • quote:

quote:

quote:

Kullanmadıgımı nerden bılıyosunkı ? Bedavaya burda daha ıyı demıyorum.

kardeş alıntıyı sana yapmadım zaten dikkatli bakarsanız görürsünüz

• quote:

quote:

Ikısı arasında daglar kadar fark var ama madem hd bı tv ın var bence hd bı recıver al derım ben.800 hd modelını al ıllakı de dream alıcam dersen bıraz paraya kıy :)

bende 500 hd üzerinde duruyorum ancak ikisinin arasında dunya kadar fiyat farkı var.500hd yi alıp ileri icinde yatırım yapmak en mantıklısı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.