Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: araziii

arkadaşlar şu aralarda forumlarda dolaşan btkcam ı klon 800 se de çalıştırabilen varmı?bende peter pan imaj var ve bir türlü çalıştıramadım.

Ben denedim calismisti, sadece ilgili dosyalari yerlerine kopylayip mavi panelden aktif etmek yetiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Orijinalden alıntı: m044010

quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Direk bilgisayara bağlama. Modeme ethernetle bağla.

Yani pc ve dm modeme bağlı olsun.

hmmm benim modemler dm arasında baya bi mesafe var o yüzden wifi ile bağlıyım demekki ondan olmuyor, yarın eternet ile bağlanmayı deneyeceğim ama o kadar kablo bulmak dert olacak, neyse bişeyler düşüneceğiz.
    teşekkürler ilginiz içn

ip alması için kesin çözümdür :) Bu arada DHCP acık değil mi Dreambox'da

evet özellikle onada baktım, açık DHCP.

wifi ile gerçekten rahat olacaktı ama ethernet şart herhalde.
    yapabilen varmı acaba wifi ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada "se" sürümünün, yeni bir modelini daha çıkarmışlar !...

DVB-S2, DVB-C ve DVB-T tuner'lerin hepsi bir arada...
     Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

Bu özelliklerin üçünün bir arada çalışması için özel hazırlanmış bir image çıkaracaklar sanırım.

Bu yeni model hakkında bilgi verme nedenim; USB'den çalışan DVB-C2 tuner şiparişi vermek üzereydim. Cihaza dışarıdan bir aparat takmak yerine, dahili üçü bir arada tuner
    çok avantajlı bir imkandır. Peter'in firması çıkarmış... DVB-T tuner'inin şimdilik çalışmadığı belirtilmiş. S ve C tuner'ler çalışıyormuş. Üç tuner'li cihazın fiyatı diğerine göre 30 dolar
    daha pahalı.http://www.mixeshop.com/800hd-se-with-triple-tuners_p708.html

Kablo tv'nin teledünya yayınlarında bazı kanallar ara ara şifresiz yayın yapmaktadır. kablo tv üzerinden gelen digital yayınları test etmek için bu üçü bir arada tuner'li modeli
    edinmek avantajdır diye değerlendirmekteyim. İlaveten, bu sistemin şifrelemesi, Conax bazlı olup, paylaşım imkanıda mümkündür.

Saygılar, sevgiler.

Teşekkürler bilgiler için, paylaşım konusu nasıl olur sizce bu Conax şifremele için, bir bilginiz var mı?

Lokal kartı olan kişi, cihaza Cccam+newcs emulatörü kurup, cccam paylaşım yapabilir.

Daha ayrıntı bilgi sorulmaması ricasıyla !...

Kolay gelsin.

• @m044010

İlk aldığımda wifi sevdasına kapılmıştım. Ama kendimi kabloları döşerken buldum.

Tp Link 321 4.0 öncesi usb adaptör ve Everest wl0123 usb adaptörün bazı imajlarda çalıştığı söyleniyor.

Bende Tp Link 321 4.0 sürümlü usb adaptör kesinlikle çalışmıyor.

Bende ona işyerimde kablosuz dağıtma cezası verdim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

@m044010

İlk aldığımda wifi sevdasına kapılmıştım. Ama kendimi kabloları döşerken buldum.

Tp Link 321 4.0 öncesi usb adaptör ve Everest wl0123 usb adaptörün bazı imajlarda çalıştığı söyleniyor.

Bende Tp Link 321 4.0 sürümlü usb adaptör kesinlikle çalışmıyor.

Bende ona işyerimde kablosuz dağıtma cezası verdim:)

USB wireeless için peter pan imajı deneyin.
  • Arkadaslar 800hd se var bende ve sky cinemadaki kanalları sdsubtitle ile türkce izleyebiliyorum ama daha oncede sorduğum soruna cevap bulamadım bir türlü , daha önce sarı tusa iki kere basarak altyaziyi aktif etmiştim sonra bir türlü kapatamadim bu yüzden sdsubtitle türkce altyazi açınca üst üste biniyor, ve bu sdsubtitle ekranın tam ortasında çıkıyor bunu alta kaydırma yolu yokmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Arkadaslar 800hd se var bende ve sky cinemadaki kanalları sdsubtitle ile türkce izleyebiliyorum ama daha oncede sorduğum soruna cevap bulamadım bir türlü , daha önce sarı tusa iki kere basarak altyaziyi aktif etmiştim sonra bir türlü kapatamadim bu yüzden sdsubtitle türkce altyazi açınca üst üste biniyor, ve bu sdsubtitle ekranın tam ortasında çıkıyor bunu alta kaydırma yolu yokmu acaba?

Aynı alt yazının üzerine gelip tekrar ok basınca kayboluyor.
    Ayrıca sanırım DDamir-Subtitle-Player daha güzel gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenoz -- 17 Kasım 2011; 22:08:47 >
  • quote:

quote:

Arkadaslar 800hd se var bende ve sky cinemadaki kanalları sdsubtitle ile türkce izleyebiliyorum ama daha oncede sorduğum soruna cevap bulamadım bir türlü , daha önce sarı tusa iki kere basarak altyaziyi aktif etmiştim sonra bir türlü kapatamadim bu yüzden sdsubtitle türkce altyazi açınca üst üste biniyor, ve bu sdsubtitle ekranın tam ortasında çıkıyor bunu alta kaydırma yolu yokmu acaba?

Sagol bende şimdi 2 tuşuna basınca kapandı , diğer dd ilede altyazi yeri settingde sarı tusa basınca oluyormuş ..

• quote:

quote:

quote:

Sagol bende şimdi 2 tuşuna basınca kapandı , diğer dd ilede altyazi yeri settingde sarı tusa basınca oluyormuş ..

DDamir-Subtitle-Player özellikleri çok güzel gibi görünüyor birkaç kez denedim ama film başladıktan sonra
    alt yazıyı indirip denediğim için bir türlü doğru senkron sağlayamadım.

Ama program olarak çok güzel alt yazıyı kendisi otomatik buluyor indiriyor yardım dosyası da
    aslında oldukça detaylı okudum ama çok da detaylı bakmadım aslında ama ilk fırsatta tekrar bakacağım.

• Altyaziyi indirdikten sonra 5 e basın film süresine yakın bir yer acıyor oradan hemen ayarlıyorsunuz ..
  • quote:

Altyaziyi indirdikten sonra 5 e basın film süresine yakın bir yer acıyor oradan hemen ayarlıyorsunuz ..

Evet 5 ile otomatik bulduğunu okudum ve denedim ama olmadı nedense tekrar deneyeceğim ilk fırsatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

newnigma2-release-dm800se-v3-3-1-Sim210.#84a.riyad66.rar (43.87 MB)

http://www.multiupload.com/WJU4YP8HB3

Deneyebildiniz mi bu imajı? Nasıl sizce?
  • imaj güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

newnigma2-release-dm800se-v3-3-1-Sim210.#84a.riyad66.rar (43.87 MB)

http://www.multiupload.com/WJU4YP8HB3

Deneyebildiniz mi bu imajı? Nasıl sizce?

önceki sürüm kadar stabil gelmedi bana kurduğumdan beri birkaçkez yeşil ekran verdi, piconlarda aktif olmadı,kanal infoları çalışmıyor yayın akışını göstermiyor vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray156 -- 18 Kasım 2011; 9:19:43 >

• Teşekkür ederim bilgi için
  • Nemesis2.4-dm800se-e2-OE(1.6)-SVN(099r1)-sim2-ssl84a by gjstroom

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

This image is created without Barry Allen, it's done with the proper tools like buildimage, nfidump and mkfs.jffs2.
    The "Jumpin'Jack Flash initramfs by gutemine Version 1.8" is removed.
    The image is untouched, only the extra.url is added.
    Features:
    bootloader: ssl84a
    drivers: 2011-09-02 original
    enigma3.2: patched
    original image: NEMESIS 2.4 099r1Dual Enigma
    size:48.9 mb
    Bootlogo:
    standard bootlogo
    Plugins:
    extra.url added for downloading emu's, cardservers etc.
    Image flashing:
    Internet Explorer (recommended)
    dreamup
    Skins:
    standard skin
    Download:

http://www.multiupload.com/ELP8E90HE9

• Makineye farklı imaj deneyeyim diyorum ama yedek alma isini bir türlü başaramadım. Bunun kolay bir yöntemi varmi arkadaslar? Kullandığım imaj newenigma bu arada!!
  • Ben genelde şöyle yapıyorum.

Mavi Tuş-Newenigma2 services-System tools-configuration services

Burada önce save-Activate all yap. Bu şekilde herşeyi kaydedersin.

Daha sonra imaj attığında yine buraya gideceksin. Bu sefer restore seçeneğini seçeceksin.

Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar, ses sistemi düşünüyorum da DM8800SE ile hangi ses sistemini kullanıyorsunuz memnun musunuz, yazabilirmisiniz.
  • CVS'nin yeni imajını yükledim fakat yine hdd sorunu var..

Dahili hdd'de bir sorun yok fakat harici hdd veya flash disk takınca diski tanıyor fakat içeriği göremiyorum..

Çözümü bileniniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.