Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Quaker hocam çok teşekkür ederim 3.2.2 v2 yükledim istediğim herşey sorunsuz çalışıyor şimdilik.
  • Dream box 800Hd mi yoksa Atlanta Hd box mu arkadaşlar? Hd modelleri hiç kullanmadım ama gerek sıfır olsun gerek 2 el olsun fiyatları gayet makul..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

@Quaker hocam çok teşekkür ederim 3.2.2 v2 yükledim istediğim herşey sorunsuz çalışıyor şimdilik.

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Dream box 800Hd mi yoksa Atlanta Hd box mu arkadaşlar? Hd modelleri hiç kullanmadım ama gerek sıfır olsun gerek 2 el olsun fiyatları gayet makul..

Dreambox her daim öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Dream box 800Hd mi yoksa Atlanta Hd box mu arkadaşlar? Hd modelleri hiç kullanmadım ama gerek sıfır olsun gerek 2 el olsun fiyatları gayet makul..

Dreambox her daim öneririm :)

Daha önce Atlanta Hd box kullandınız mı dostum? Objektif olarak yorumluyorsunuz değil mi? 250 liraya 800 Hd cihaz var ikinci el. Aynı fiyata Atlanta Hd box var. Dreambox 500-S cihaz kullandığım için en azından cihazı biliyorum diyorum ama görüntü kalitesi için alacağım. Belgesel filan izlerim yani.. Hd 800 SE var birde. 500-600 lira civarlarında satılıyordur. Nasıl yapsam bilemedim.

Değiştirme ihtiyacımı ise; 500-S modeli cızzz diye ses yapmaya başladı. Beslemede sorun var gibi. Ayrıca hafif karıncalanma var. Şimdi baktım czz sesi geçmiş gibi ama hafif karıncalanma devam ediyor. Hem almışkende görüntüsü güzel olsun istiyorum.

• Selamlar netten remux bir film indirdim uzantısı mkv ama mediaplayerda şöyle bir uyarı alıyorum ?

"gstreamer plugin windows media video 9 decoder not available" nasıl çözebilirim bu sorunu
  • newnigma2-dm800se-v-3-3-ramiMAHER #ss84a

http://www.multiupload.com/RHOTP584R5
  • newnigma2-dm800se 3.2.2 #ss84a

newnigma2-dm800se-v-3-3-ramiMAHER #ss84a

Bu iki imajda da ortam oynatıcısında bazı videolarda cızırtı sesi geliyor.

Bu tür problem yaşayan var mı? Çözümü bulan var mı:)

Ayrıca Boot 82 iken newnigma2 imajda bu tür problem yaşamıyordum.
  • arkadaşlar bende dm800 hd var

ilk zamanlar dts ve altyazı sorunları nedeni ile medya player özelliğini kullanamdaım, yeni bir güncelleme yada başka bir olay varmı bu konu hakkında, yoksa halen bunlar kullanılamıormu?
  • aliexpress te fiyatlar %5 düşmüş.Kargo dahil 400tl ye geliyor.Haftaya sipariş vericem sanırım.Çinden getiren arkadaş oldumu hiç dikkat etmemiz gerek noktalar neler ? Ödemeyi nasıl yaptınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 11 Kasım 2011; 14:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

aliexpress te fiyatlar %5 düşmüş.Kargo dahil 400tl ye geliyor.Haftaya sipariş vericem sanırım.Çinden getiren arkadaş oldumu hiç dikkat etmemiz gerek noktalar neler ? Ödemeyi nasıl yaptınız ?

sakın sakın sakın.. paypal harici odeme yapma...bende dahil bir cok arkadas farklı ürünlerde tokat yedik...2 kerede paypal olmasına ragmen sıkıntı yasadım. birini çözdüm..birisi hada beklemede.. bu adamlar son derece guvensiz ve sıkıntılı. forumlarda ismi zikredilen cinli vatandas var. ondan alın

selamlar
  • quote:

sakın sakın sakın.. paypal harici odeme yapma...bende dahil bir cok arkadas farklı ürünlerde tokat yedik...2 kerede paypal olmasına ragmen sıkıntı yasadım. birini çözdüm..birisi hada beklemede.. bu adamlar son derece guvensiz ve sıkıntılı. forumlarda ismi zikredilen cinli vatandas var. ondan alın

selamlar

Feedback leri yüksek gözüküyor aliexpress te ? western union düşünüyorum ödeme olarak.Foumda fiyatlar 600tl ,aliexpress te 400tl arada ciddi fark var.Çinli vatandaşın nicki ne bu arada?
  • 10 aydır kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım dreambox hd 800 pvr klon cihazı tuneri görmüyor.

Tuner ayarlarından Diseq A B C D bağlı değil yazıyor,yani uydular yok.Çanaklarda filan sorun yok başka bir uydu alıcı takınca çalışıyor tabi.

PC den ne image yükleniyor,ne de kanal atılıyor.Defalarca fabrika ayarlarına aldım ama değişen bir şey yok.

Bu tuner değişmesi mi gerekir ve nerden bulabilirim.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

10 aydır kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım dreambox hd 800 pvr klon cihazı tuneri görmüyor.

Tuner ayarlarından Diseq A B C D bağlı değil yazıyor,yani uydular yok.Çanaklarda filan sorun yok başka bir uydu alıcı takınca çalışıyor tabi.

PC den ne image yükleniyor,ne de kanal atılıyor.Defalarca fabrika ayarlarına aldım ama değişen bir şey yok.

Bu tuner değişmesi mi gerekir ve nerden bulabilirim.bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Rs232 ile denedinizmi image atmayı ?
  • quote:

quote:

10 aydır kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım dreambox hd 800 pvr klon cihazı tuneri görmüyor.

hAYIR DENEMEDİM...kABLO YOK BENDE ÇÜNKÜ...PC den image atılmıyor.İmage ile hallolursa ne yapıp edip o kabloyu bulayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 11 Kasım 2011; 16:43:49 >

• @ogretmen-1970

rs232 ile dreamup 3.3.5 programı ıle dene yine tunerı gormezse

karakoyde tamırcileri var
  • quote:

quote:

quote:

hAYIR DENEMEDİM...kABLO YOK BENDE ÇÜNKÜ...PC den image atılmıyor.İmage ile hallolursa ne yapıp edip o kabloyu bulayım...

Birazdan konu ile ilgili gerekli bilgileri acıklıcam , rs232 ile kesin cözüm olur diyemem ama sorununuza %80 yardımcı olucaktır

• RS232 ILE IMAJ YUKLENDI...COK TESEKKURLER....
  • arkadaşlar merhaba böyle bir kanal listesi buldum bunu DM800 HD cihazıma hangi programla nasıl yükleyebilirim acaba ve bende astra uydu yok onu nasıl silebilirim birde kendim istediğim kanalları nasıl eklerim veya çıkarabilirim.

birde arkadaşlar İMAGE yüklemek istiyorumda tavsiye edeceğiniz en kullanışlı İMAGE hangisidir acaba.

E2 HD setting 4 uydu (42E+13E+07E+19E)-07.Kasım.2011-KaYaCaN*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 12 Kasım 2011; 12:57:34 >
  • DreamBoxEdit 4.1.0.0 programıyla istediğiniz şekilde kanal listesine ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

Adreside burada;
    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=135894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenoz -- 12 Kasım 2011; 19:37:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.