Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
188.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msenoz

DreamBoxEdit 4.1.0.0 programıyla istediğiniz şekilde kanal listesine ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

Adreside burada;
    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=135894

Nasil yapilacagini da soyleyebilirsen cok makbule gecicek gercekten
  • Bu kanalları listelerken yayın içeriklerini listede görmek için ne yapmak gerekiyor? Birde süresini göstermek için bi dolan sarı bi kutu çıkıyodu. Bunları nerden aktif etmemiz gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

DreamBoxEdit 4.1.0.0 programıyla istediğiniz şekilde kanal listesine ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

Adreside burada;
    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=135894

Nasil yapilacagini da soyleyebilirsen cok makbule gecicek gercekten

Aşağıdaki video güzel anlatıyor, dili Almanca ama yinede ekranı takip ederek öğrenmek ok kolay.

http://www.youtube.com/watch?v=NOdybaTm6mc

• quote:

Orijinalden alıntı: dmnokia

Hazir icinde geliyor,
    /etc dizinindeki CCcam.cfg dosyasini ftp programi ile bilgisayarina indir (ben filezilla kullaniyorum)
    dosyayi wordpad ile aç ve gerekli bilgileri içine yaz kaydet. Yine ftp programi ile cihaza geri yukle (mevcut dosyanin üzerine yaz)
    Cihazi yeniden başlat tamamdır.

DM

arkadaşlar gerekli bilgiler dediğiniz nedir?

ben şimdi bu image lardan birini yüklediğimde kanal değiştirken kanal numarasını görebilecek, kanal listedinde ufak tv görüntüsü olacak, medya playerın dts özelliği vs. olacakmı?

ayrıca cccam için ne gibi bir işlem yapmam gerekecek.
    konuya çok çok vakıf değilim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m044010

quote:

Hazir icinde geliyor,
    /etc dizinindeki CCcam.cfg dosyasini ftp programi ile bilgisayarina indir (ben filezilla kullaniyorum)
    dosyayi wordpad ile aç ve gerekli bilgileri içine yaz kaydet. Yine ftp programi ile cihaza geri yukle (mevcut dosyanin üzerine yaz)

DM

ben şimdi bu image lardan birini yüklediğimde kanal değiştirken kanal numarasını görebilecek, kanal listedinde ufak tv görüntüsü olacak, medya playerın dts özelliği vs. olacakmı?

Sanıyorum ki arkadaşımızın söylediği " gerekli bilgilerden " kastı server bilgileridir büyük ihtimalle .

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

quote:

Hazir icinde geliyor,

DM

Sanıyorum ki arkadaşımızın söylediği " gerekli bilgilerden " kastı server bilgileridir büyük ihtimalle .

peki arkadaşım diğer deiklerim olacakmı, dts, kanal numarası, kanal listesinde küçük ekran gibi.

ben dreambox u büyük hayallerle almıştım ama dts vs birçok özellik olmadığı görünce çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.
    bu güncelleme ile bunlar olacakmı? yoksa bu kutuyu halen sadece receiver olarakmı kullanacağız.

• Bu konuda uzman arkadaşlarımız forum içerisinde var , yardımcı olucaklardır. Sanıyorum ki bahsettiğin olayların hepsi hepsi mevcut dreambox içeriğinde
  • ya arkadaşım kimsenin yardımcı olduğu falan yok ne yazıkki, kaç gündür mesajlara cevap bile veren yok.

ben cihazı başlartırken ip no falan vermiyor, stop yazısını üzerinde DHCP... çıkıyor ve kıtmızı ışık yanıp sönüyor öyle kalıyor cihaz.
    off kafayı yicem ya
  • Direk bilgisayara bağlama. Modeme ethernetle bağla.

Yani pc ve dm modeme bağlı olsun.
  • ip numarasını verrecek modem eger modeme baglanamiyorsa o zaman stop da kalır ip nosu gelmez arkadaşım bir de oyle dene kolay gelsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

quote:

Hazir icinde geliyor,

DM

peki arkadaşım diğer deiklerim olacakmı, dts, kanal numarası, kanal listesinde küçük ekran gibi.

ben dreambox u büyük hayallerle almıştım ama dts vs birçok özellik olmadığı görünce çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.
    bu güncelleme ile bunlar olacakmı? yoksa bu kutuyu halen sadece receiver olarakmı kullanacağız.

Bu istediklerinizden DTS nin çözümü bu konuda var bizzat denedim çalışıyor.
    kanal numarasını gösterme, kanal listesinde küçük ekran vs skin ile ilgili şeyler
    ve HD_GLASS16 skin kurarsanız eklentilerden bunların hepsi olur.

Hayal kırıklığına gerek yok, araştırıp konuları takip ederseniz dedikleriniz ve çok daha fazlası var cihazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Evet arkadaşlar,
    Güncellemeleri kapayabilmek için, Mavi tuş - Newnigma2 Services - System Tools - System preferences - check for update OFF.

Bu mavi tuş olayını bi türlü anlamadım. Eklentileri anlatırkende hep mavi tuş söyleniyor ama ben basınca resimdeki gibi bi menü açılıyor. Newenigma 2 image var bende.

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Direk bilgisayara bağlama. Modeme ethernetle bağla.

hmmm benim modemler dm arasında baya bi mesafe var o yüzden wifi ile bağlıyım demekki ondan olmuyor, yarın eternet ile bağlanmayı deneyeceğim ama o kadar kablo bulmak dert olacak, neyse bişeyler düşüneceğiz.
    teşekkürler ilginiz içn
  • newnigma2-release-dm800se-v3-3-1-Sim210.#84a.riyad66.rar (43.87 MB)

http://www.multiupload.com/WJU4YP8HB3
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Direk bilgisayara bağlama. Modeme ethernetle bağla.

hmmm benim modemler dm arasında baya bi mesafe var o yüzden wifi ile bağlıyım demekki ondan olmuyor, yarın eternet ile bağlanmayı deneyeceğim ama o kadar kablo bulmak dert olacak, neyse bişeyler düşüneceğiz.
    teşekkürler ilginiz içn

ip alması için kesin çözümdür :) Bu arada DHCP acık değil mi Dreambox'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

newnigma2-release-dm800se-v3-3-1-Sim210.#84a.riyad66.rar (43.87 MB)

http://www.multiupload.com/WJU4YP8HB3

Teşekkürler.

Bu sürümün özellikleri ve avantajı nedir? Kısa açıklamalar yapabilirmisiniz?

Dosya boyutunun küçük olması avantaj. BarryAllen'i direkt flash bellek üzerine kurabilmek açısından...

Saygılar, sevgiler.
  • Bende akşam deneyeceğim serkan hocam ... iyi günler dilerim
  • Teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada "se" sürümünün, yeni bir modelini daha çıkarmışlar !...

DVB-S2, DVB-C ve DVB-T tuner'lerin hepsi bir arada...

Bu özelliklerin üçünün bir arada çalışması için özel hazırlanmış bir image çıkaracaklar sanırım.

Bu yeni model hakkında bilgi verme nedenim; USB'den çalışan DVB-C2 tuner şiparişi vermek üzereydim. Cihaza dışarıdan bir aparat takmak yerine, dahili üçü bir arada tuner
    çok avantajlı bir imkandır. Peter'in firması çıkarmış... DVB-T tuner'inin şimdilik çalışmadığı belirtilmiş. S ve C tuner'ler çalışıyormuş. Üç tuner'li cihazın fiyatı diğerine göre 30 dolar
    daha pahalı.http://www.mixeshop.com/800hd-se-with-triple-tuners_p708.html

Kablo tv'nin teledünya yayınlarında bazı kanallar ara ara şifresiz yayın yapmaktadır. kablo tv üzerinden gelen digital yayınları test etmek için bu üçü bir arada tuner'li modeli
    edinmek avantajdır diye değerlendirmekteyim. İlaveten, bu sistemin şifrelemesi, Conax bazlı olup, paylaşım imkanıda mümkündür.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada "se" sürümünün, yeni bir modelini daha çıkarmışlar !...

DVB-S2, DVB-C ve DVB-T tuner'lerin hepsi bir arada...

Bu özelliklerin üçünün bir arada çalışması için özel hazırlanmış bir image çıkaracaklar sanırım.

Bu yeni model hakkında bilgi verme nedenim; USB'den çalışan DVB-C2 tuner şiparişi vermek üzereydim. Cihaza dışarıdan bir aparat takmak yerine, dahili üçü bir arada tuner
    çok avantajlı bir imkandır. Peter'in firması çıkarmış... DVB-T tuner'inin şimdilik çalışmadığı belirtilmiş. S ve C tuner'ler çalışıyormuş. Üç tuner'li cihazın fiyatı diğerine göre 30 dolar
    daha pahalı.http://www.mixeshop.com/800hd-se-with-triple-tuners_p708.html

Kablo tv'nin teledünya yayınlarında bazı kanallar ara ara şifresiz yayın yapmaktadır. kablo tv üzerinden gelen digital yayınları test etmek için bu üçü bir arada tuner'li modeli
    edinmek avantajdır diye değerlendirmekteyim. İlaveten, bu sistemin şifrelemesi, Conax bazlı olup, paylaşım imkanıda mümkündür.

Saygılar, sevgiler.

Teşekkürler bilgiler için, paylaşım konusu nasıl olur sizce bu Conax şifremele için, bir bilginiz var mı?

• arkadaşlar şu aralarda forumlarda dolaşan btkcam ı klon 800 se de çalıştırabilen varmı?bende peter pan imaj var ve bir türlü çalıştıramadım.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.