Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
20
Favori
59.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok sevemedim. Her şey grafik değil gerçekten de. Gamepad çalıştıramadım ama aşağıdaki modla kontroller Dragon Age 2 seviyesine geliyor öneririm.


    https://www.nexusmods.com/dragonageinquisition/mods/2225


    Dragon Age Origins kurup mage oynayacağım.

  • İlk defa oynuyorum Val Royeaux'a seyehat et diyor haritada işaret yok bir türlü bulamadım buraya nasıl gideceğim?


    Düzenleme: Sizin de benim gibi bir b.k bildiğiniz yokmuş. Sildim oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazk0wicZ -- 1 Mayıs 2021; 2:29:17 >
  • Animus yaması geldi. Bugün üç saat kadar oynadım. Oynanıştaki aksaklıklara alışırsanız çok keyifli olmuş. Yukarıdaki mesajlarımı görmezden gelebilirsiniz. Yan görev kovalamaktan ana hikaye gidemedim. Yalnız çok fazla yan görev var. Devam etmeyeceğim onlara. Birbirinin benzeri grind görevler. Ana hikayesini oynayıp bitireceğim.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yama ücretli mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 20 liraya üye oluyorsun bir aylık.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Üyelik bitince yama kullanılabiliyor mu ileride?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 69 saat oldu oyunun 4/2'ini yeni bitirdim.. var gerisini siz düşünün. Oyun mülkemmel ötesi..

    Yan görevleri önden bitirin. Sonra Ana hikayeye girin.. Zaten görevi gelen istibaratlardan sürdürmeniz o kadar zorlaşiyorki.. Her dakikaki Muhteşem..

    Özellikle Kale Görevine Bayildim :) Bioware Her zamanki klasini konuşturmuş. ŞİDDETLE OYNAYİN , OYNATİN.

  • Oyun ve yama kurulu kaldığı müddetçe kalır. Oyunu silerseniz veya yamayı kaldırırsanız sıfırlanır. Sadece bu oyun değil, Divinity Original Sin 2 yamasını da yayınladılar, bir yığın yama daha var. Bir aylık üyelik parasını çıkarır çok rahat.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Kurulumdan sonra yama dosyalarını bir yere kopyalarsan ileride de kullanılabilir aslında. Oyunu kurduktan sonra o dosyaları da içine atar yamalamış olursun üyelik dışında olsan bile. Ben bu yamacıların oyun firmalarından izin almadan bu işi yaptıklarını düşündüğüm için onlara para harcama yanlısı değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Kurulumdan sonra yama dosyalarını bir yere kopyalarsan ileride de kullanılabilir aslında. Oyunu kurduktan sonra o dosyaları da içine atar yamalamış olursun üyelik dışında olsan bile. Ben bu yamacıların oyun firmalarından izin almadan bu işi yaptıklarını düşündüğüm için onlara para harcama yanlısı değilim.

    Kaliteli bir yama cevriliyorsa , Ücretli olmasini destekliyorum. Kimse hayrimiza oyun cevirisine girmez. Hele hele böyle oyunlar TÜRKÇE olacaksa Parasini Son kuruşuna kadar hakediyor..


    1 paket sigara İcmezsin Dert tasan kalmaz. Ülkemizdekileri Anlamakta Güç. Bulduk'da bunuyoruz..

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Sonra ilgili firma yamayı kaldırtınca da Türkçe düşmanı diye ağlıyorsunuz. Önce legali destekleyin de sonra milletin sigara parasını konuşuruz. Kaldı ki sigara, alkol içmiyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

    Sonra ilgili firma yamayı kaldırtınca da Türkçe düşmanı diye ağlıyorsunuz. Önce legali destekleyin de sonra milletin sigara parasını konuşuruz. Kaldı ki sigara, alkol içmiyorum :)

    Mantikli Konuşalim , Kaldırtılması senin işinemi geliyor ? Az Önce yamaya para vermem , ama yamaya dosyalardan farkli bir sekilde ulaşip konmaktan bahsediyorsun ?Parayi veren enayi zaten siz yürütün.EMEGE SAYGİ diye tabir var. Ve sen celişki icindesin .

    Türkçe yamayi şikayet edenlerin 1 gram beyni yoktur (Onların kafasini anlamak mümkün degil ) . Acik ve net, Böyle bir topluma Degil Türkçe Bu ülkeye LİSANSLİ Türkçe Oyunlari bile servis etmiceksin.. ( Bu tarz düşünenleredir sözüm ) Bu dünyada ADALET arayan , Kaybetmeye mahkumdur. FAİZİN Egemen Oldugu dünyada Kimse namuslu iş yapiyorum demesin (OZAMAN) !!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 18 Temmuz 2021; 22:45:56 >




  • İyi sardı valla. Bir giriyorum 4-5 saat gidiyor. Haddinden fazla yan görev var.

  • Milletin niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Beş lira desen onun da korsanını ararlar. Alacakmış gibi sormuyor mu bir de. Allah kimseye 20 lira hesabı yaptırmasın.


    Oyun sıkar gibi oldu. 25 saate yaklaştım. Rpg oyunu değil de hackn slash oynuyorum. 2. oyunun izinden gitmişler ve bu bence çok kötü bir tercih. Grafiklerine, ambiyansına, metin yazarlığına lafım yok ancak, şu skill ve level sistemini ilk oyun gibi yapmak bu kadar mı zor? Karakter gelişimini hissedemiyorsun. Açtığın skiller beş para etmiyor. Zaten çeşit yok. İtem üzerinden giden rpg mi olur arkadaş. Bugün Assassin's Creed'de bile daha detaylı karakter gelişimi mevcut. Devam etme isteğim söndü biraz. Ana hikayeyi rushlayıp bitirirsem bitiririm. Umarım yeni çıkacak oyun böyle olmaz.

  • 40 saat oldu. Karakter 18 level ama son üç levelde skill puanı vermedim çünkü verecek yer yok, saçma sapan anlamsız skiller. Acaba bu toksinler çok fark yaratır mı? Witcher 3'da mutajenler ile ölümsüz Witcher yaratıyorduk, bayağı optu. Bunda da öyle olabilir. Yalnız bende hiçbir toksin açık değil şu an, onun eğitimini falan mı alacağız nasıl olacak? Bir de düzenli para kazanmanın yolu var mı? Pazar falan kursak oradan düzenli para aksa mesela?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Temmuz 2021; 12:9:16 >
  • Bu da bitti. Tam 50 saatte bitirdim. O kadar yan görev yaptım ettim, ana hikaye toplasan 15 saat anca, belki o kadar bile yok. Hatta emin olamadım bu kadar çabuk bitebilir mi diye. Tresspasser dlc açıldı ama devam edemeyeceğim çünkü çevirmemişler. Kim bilir ne zamana çevrilir. Oyun genel olarak güzeldi. Elli saat dile kolay, bir haftadır bu oyunla yatıp kalkıyorum. Bütün ejderhaları kestim, çoğu ekipmanımı kendim yaptım, final bossu çok kolay öldü bu sayede çünkü epey op olmuştum. Finaldeki tersköşe çok iyiydi, hiç beklemiyordum. İlk oyunun yanına konulabilecek kadar başarılı bir oyun mu, değil, ancak Türkçe yaması da varken kaçırmayın.

  • Oyunun kontrolleri berbatmış cidden.

  • biri şu oyundaki map sırasını yazabilirmi tutatis aşkına. tüm DLC'ler dahil hangi sıradan gitmemiz gerekiyordu. 4-5 sene önce full paket olarak almıştrım, arada giriyorum, toplamda 82 saat gameplay olmuş ama hala level 19'da sürünüyorum. En son Deeproads'da darkspawn wavelerinde tokatlanmıştım çok pis. sanırım çok yanlış biyerdeyim. stormcoast'u temizledim normal zorlukta kolaydı bu levelde. heralde geç girdim buraya.


    sıralama bu şekilde olabilir gibi


     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
  •  Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]
     Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]game-maps.com
    Recommended Levels for Zones in Dragon Age: Inquisition
    https://game-maps.com/DAI/Levels.asp


    buradan haritalara ve kaç levelde nereye gitmen gerekiyor bakabilirsin. Tavsiye = Ana görev ve yan görevleri tamamladıktan sonra DLC lere başla.


    Savaş masasında Jaws of Hakkon ve The descent. Bunlar DLC ama dediğim oyun ana oyunu falan komple bitir ondan sonra bunlara geç. Trespasser DLC si zaten ana oyunu bitirene kadar aktif olmuyor. Trespasseri de en en sona bırak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 5 Ekim 2021; 15:42:6 >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt

    güzel hizmetmiş keşke 4 yıl önce bakaydım  Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU]  neyse level 20 olduk Exelted Plains'i salmışım nedense. şimdi bitiyor. 86 saat oldu oyun içi süre 100'ü görecek gibi. bitireyim de sileyim artık 61gb yer tutuyor konsolda. Witcher'a benzedi mübarek onu da 3 yılda bitirmiştim  Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] bu arada olan oyunu zor bitirme achievementine oldu. deep roads'da gittim keko gibi normale çektim oyun zorluğunu. gitti aşivmınt  Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 6 Ekim 2021; 10:20:40 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.