Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition (2014) [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
20
Favori
62.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başladık bakalım, yalnız düşmanlara kitlenme olayını kaldırmışlar. ganimet toplarken illa yanına gitmemiz gerekiyor mesela. alışmak gerek.

• Bildiğim kadarıyla Inquisition'a save aktarmanın tek yolu Keep kullanmak. Sırf bu yüzden Origins'i tekrar oynayıp tek tek kararları Keep'e işlemiştim. Zahmetli ama seçimlerimizi devam oyunlarına taşıyabildiğimiz çok fazla oyun olmadığı için kıymetini bilmek lazım. Çoğu oyunda seçim yaptırıyor ama sonra ben şunu canon belirledim deyip geçiyor. Lan o zaman bana niye seçim yaptırıyon! O yüzden Dragon Age ve Mass Effect serileri çok kıymetlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 17 Kasım 2025; 15:16:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ilk 2 oyun ile bağlantılı olması, eski yoldaşları görmek hikayenin derinliği açısından çok iyiydi.

harita ve bölgeler yine harika tasarlanmış. kombat ikinci oyundaki gibi, keşke ilk oyunki gibi olsaydı.

oyun 2020 ve sonrası çıkmış olsa kimse yadırgamazmış.

fakaaat, DAO yine en tepede kalacaktır.

Takip ediyorum steam profilinden, aylardır başka oyun oynamıyorsun. Beni de gaza getirdi bu durum ama seriye baştan başlamak lazım o da gözümü korkutuyor. Yoksa ben de isterdim suyunu çıkarırcasına oynamak.

Daha oynar mısın acaba? Yan görev mi yapıyorsun halen.

Şu an sadece dlcler kaldı, yalnız dlcler çok zorlaştı. Karakterleri kasmam lazım

Kolay moda almak istemiyorum

Seriye baştan başlama fikri iyi de ciddi göz korkutucu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yeni başlayacaklar için tavsiyeleriniz var mı?

• DAO ve DA2'nin kararlarını yıllar önce Keep'e işlemiştim ama mail ve şifreyi unuttum Normalde böyle şeyler için ana mailimi kullanırım ama böyle bir hesap yok diyor. Başka mailleri deniyorum onlarda da aynısını diyor. Acaba uzun süre girilmeyen hesaplar siliniyor mu? Valla akıl sır erdiremedim. Şimdi işin yoksa seriye bir daha başla. Tüm hevesim kursağımda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 16 Ocak 2026; 15:24:54 >

Geçtiğimiz yıllarda Google kullanılmayan hesapların silineceğini duyurmuştu.

Mailler aktif hocam. Bir silinme durumu varsa bu EA kaynaklı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.