Şimdi Ara

Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama | 2025

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur.

Normal, Deluxe vs. sürümlerin hepsinde uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Yama %100 çeviridir.

Bütüc DLC çevirileri yapılmıştır ve yamaya dahil edilmiştir.

Türkçe Yama V4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiştir.

Emeği Geçenler

Sweaty

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için oyunun dosya konumundaki HitmanWOA_YamaKaldır.exe'sinden kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama İndir

Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama | 2025Calypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere bizden son zamanlarda çok istemiş olduğunuz, Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yamasını hazırladık ve paylaşıyoruz. Bu videomuzda Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğiz. Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama İndir : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/hitman-world-of-assassination-turkce-yama-indir Calypso Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Sorunlarınızı ve görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videoları için, kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #hitmanworldofassassination #hitman3 #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?v=cFeTU5ssLOQ&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 29 Ocak 2026; 14:35:24 >

• Emeğe sağlık .
    Chat GPT gibi uygulamaların asıl işi dil modellemesi olduğu için başarılı olduğuna inanıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederiz, iyi oyunlar Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama | 2025 

Tüm ekibin emeklerine zamanına sağlık.

Orijinalden alıntı: brumania

Dostum gerçekten kral işlere imzanızı attınız. Ayağınıza taş değmesin cansınız.

Tüm ekibin emeklerine zamanına sağlık.

Böyle düşünmenize sevindim, teşekkürler. Rica ederiz, iyi oyunlar dileriz Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama | 2025 

Rica ederiz dostum, iyi oyunlar Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama | 2025 

Daha Fazla Göster
  • Freelancer'da bazı sorunlar mevcut bide oyunu oynarken simgeler gözükmüyor böyle hangilerini bitirdiğimiz hangilerini bitirmediğimiz süikast sonunda gözükmüyor onların simgeleri fotoğrafları bide freelancer da sorunlar var mesela 1k para aldığımız zaman 1, yazıyor başka birşey yazmıyor bunların düzeltilmesi lazım fakat bunun dışında çok güzel bir yama

• Birkaç sorun daha keşfettim level atladığımız zaman 0 olarak gözüküyor bunun da düzeltilmesi lazım level im 75 fakat buna rağmen 0 gözüküyor Xp nin yükseldiğini de göremiyoruz bu sorunlar düzeltilirse yama çok daha iyi olacaktır

• Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Calypso çeviri olarak, iyi oyunlar dileriz...

V2 yamasını kurduktan sonra tekrar kontrol eder misin ?

Bahsettiğim sorunlar düzelmiş çok teşekkürler sizin sayenizde oyunları bitirebiliyorum rahatlıkla seviliyorsunuz. Çeviri hatası görürsem yine bildiririm bu konuda

Rica ederiz, karşılaştığın yer olursa söyle düzeltiriz. İyi oyunlar Hitman 3 - World of Assassination Türkçe Yama | 2025 

Oyunu ilk defa senden duydum, planlarım arasında yok. Ekipteki arkadaşlarıma iletirim, müsait olan olup bakmak isteyen varsa bakabilir.

Teşekkürler. İlk oyunu popülerdi, ikincisi daha yeni çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videodaki gibi exe dosyasını oyunun kurulu olduğu dosyaya atıp yönetici olarak çalıştırdım fakat yama kurulduktan sonra oyuna giremedim, böyle bir hatayla karşılaştım. Yamayı silip tekrar oyuna girdiğimde ise oyun açılıyor.

• Türkçe Yama V4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak, iyi oyunlar dileriz...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.