Şimdi Ara

Dr.Web CureIt! 11.0 Final Türkçe (06.06.16)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Dr.Web CureIt! 11.0 Final Türkçe (06.06.16) Dr.Web CureIt! 11.0 Final Türkçe (06.06.16)
    quote:

Dr.Web CureIt işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları bulup, temizleyen ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeden çalışmasın önemli özelliklerinden biridir. Bu özellik sayesinde programı USB bellek gibi taşınabilir depolama aygıtlarında çalıştırarak truva atı, solucan, rootkit ve diğer zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz. Program sizi internetten gelen zararlı yazılımlardan korumaz. Sadece işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları en iyi şekilde silebilir. Otomatik olarak güncellenme özelliği ve kullanımı basit olduğundan yararlı bir programdır.

Programın tespit ettiği ve kaldırdığı zararlı yazılımlar:
    • Elektronik posta üzerindeki virüsler
    • Ağ üzerinden yapılan indirme işlemlerindeki virüsler
    • İnternet ortamında yayılan virüsler
    • Dosya virüsleri, trojan, spyware, spybot, adware, riskware
    • Şekil değiştirebilen virüsler
    • Keylogger yazılımlar
    • Açık portlar, hacktools, şaka programları
    • Kötü niyetli yazılımlar ve diğer malwareler

Desteklediği 35 dilden bazıları şunlardır:

Rusça, Arapça, Ermenice, Bulgarca, Çince, Almanca, Çekce, İngilizce, Yunanca, Japonca, Fransızca, Farsca, Portekizce, İspanyolca, Ukraynaca, Türkçe, Özbekçe, Norveçce, İtalyanca.

İndir: Dr.Web CureIt! 11.0 Final Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 6 Haziran 2016; 21:18:27 >

• MRT mrb,

kendi kullandığın programları(antivirüs,utilities v.b) yazarmısın ltf?
  • Anti-Virus olarak AVG Free kullanıyorum yaninda da arada sırada Malwarebytes' Anti-Malware ile taratıyorum.

Dr.Web CureIt!, Kaspersky Virus Removal Tool, Emsisoft Emergency Kit, Norman Malware Cleaner, SUPERAntiSpyware arada sırada bunlarla da kontrol ediyorum.

Disk birleştirme için bu sıradalar Diskeeper ProPremier 2010 kullanıyorum.

Kayıt defteri birleştirme için QRegDefrag

Disk temizleme için CCleaner, Wise Disk Cleaner, Glary Utilities

Kayıt defteri temizliği içinde yine CCleaner, Glary Utilities ve Wise Registry Cleaner

Programları kaldırmak içinde Revo Uninstaller Free....

Bi de unutmadan üçüncü partı yazılımlarımda güvenlik açığı olmamamısı için sık sık güncelliyorum ve Secunia PSI ile de güvenlik açıklarını kontrol ediyorum.

Arkadaşım istersen bu tip sorularını özel mesaj ile sor konu alakasız mesajlarla kırlenmesin olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Ağustos 2010; 14:11:02 >

• ben MS Essential kullanıyorum ama ilk temizliği Dr.Web Live CD ile yaptım gayet başarılı isi sistemi yavaşlatmadığı için MS Essential seçtim yoksa DrWeb daha kaliteli bence
  • Teşekkürler. İşime yaradı
  • Dr.Web CureIt! 11.0 Final Türkçe (06.06.16)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.