Şimdi Ara

Dpde bir kez daha op ingilizce :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke oyunlarıda ingilizceleri gibi olsa :D Yandaki kadında o kadar hızlı konusuyor ki :D

Edit:Holly Phoenix 1997 liymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 14 Ağustos 2014; 14:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu diyen kişinin başlığa OP ingilizce yazması ilginç olmuş
  • wat
  • şaka maka helal olsun gayet iyi temsil ettiler türk bayrağı da on numara oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylünehar -- 14 Ağustos 2014; 14:56:25 >
  • illa bi yerdn eleştireceksiniz takdir edin biraz adamları
  • Gereksiz triplere girmein emin olun siz oraya çıktığıonız da takır takır konuşamazsınız
    Bu arada Naru yu tebrik ediyorum finalde güzel bir hareket yaptı ülkemizi iyi temsil ettiler bu maçta.
  • DP'nin ingilizcesine şükret bence Siv HD röportajından sonra oyundan soğudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • holy gayet düzgün konuştu kaldı ki bunlar daha lise öğrencisi.
  • çok mu önemli nasıl konuştukları ingilizce dünya şampiyonasına gidecekler daha ne olsun
  • İngilizcelerinde bir şey yok. Sadece Holy'den wuttt! beklemiyordum. Op olan o yani. xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

bunu diyen kişinin başlığa OP ingilizce yazması ilginç olmuş

İlk defa + verdim
  • güzel konuştular aslında orada ingilizce konuşmak kolay değil o kadar kişinin arasında
    her boka muhalefet olan 3 4 kişi var sürekli muhalefetler beğenmiyorsan köstek olma arkadaşım, eleştirirsin eyvallahta gereksiz yere adamlara kıl olmaya gerek yok.
    Türkiyedeki turnuvalarda bende tutmuyorum DP'yi ama yurtdışında sonuna kadar destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 14 Ağustos 2014; 14:48:32 >
  • Çok önemli sanki nasıl konuştukları. İşte tam da bu yüzden milletimiz İnglizce konuşmaya utanıyor. Çünkü siz her yerde eleştiriyorsunuz insanları. Saçma sapan eleştirileri yapmak yerine tebrik edin adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Çok önemli sanki nasıl konuştukları. İşte tam da bu yüzden milletimiz İnglizce konuşmaya utanıyor. Çünkü siz her yerde eleştiriyorsunuz insanları. Saçma sapan eleştirileri yapmak yerine tebrik edin adamları.

Nick-mesaj uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar gururla temsil etmiş şampiyon olmuşlar forumdaki dertlere bak
  • quote:

Çok önemli sanki nasıl konuştukları. İşte tam da bu yüzden milletimiz İnglizce konuşmaya utanıyor. Çünkü siz her yerde eleştiriyorsunuz insanları. Saçma sapan eleştirileri yapmak yerine tebrik edin adamları.

+1 Bi saat hangi zarfı kullanıcam, hangi zamanda konuşucam diye düşünüyoruz sonra yurtdışında.
  • Dün de yazdım, bu adamların konuşmasıyla dalga geçenler AĞIR ezik, asosyal, kendini beğenmiştir. Onlar oraya konuşmaya gitmedi, oynamaya gitti. Ama siz nerden anlayacaksınız ki tabi, yaş ve iq gereği insanları yargılamak dışında hiç bir iş yapmıyorsunuz. Böyle devam, büyüyünce utanırsınız kendinizden
  • Şınayder 2 kelime yarım yamalak türkçe söyleyince owww bizim türkler gidip dilleri döndüğünce ingilizce konuşunca ıyyy???

Çifte standart derler buna beyler.
  • kolejli onlarin hepsi
  • quote:

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.