< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dövme yaptırsam pişman olur muyum?

-
-
Yaptır gitsin nolacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Davşan dövmesi
Yaptır kardeşim iki üç havuç da eklersin tamamdır
yalwaririm fikir verin
😸
Yapma.. Sırf başkaları görsün diye hem bedenini , hem de ahıretini yakma..
- Haram. Sadece haram olması bile yaptırmamak için en büyük nedendir.
- Masraflıdır
- Sana kıl kadar bir yararı yoktur.
- İnsanlar görsün diye yapıyorsun, sırf bunlar için üstüne bir de günah işlyerek masraf etmiş oluyorsun ki akıllı, zeki insanın yapacağı iş değildir.
Sonuç: gördüğün gibi bir sürü zararı olan ama 1 tane bile faidesi olmayan bu pis işe kalkışma ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 11 Mart 2025; 11:56:59 > -
sırf şekil olsun diye yaptıranlar çirkin duruyo, anlamı olan bişey yaptırırsan bence varoş olmaz. Benim de uzun süredir aklımda ama yemiyo. çünkü bi daha çıkmıcak kalıcak orda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yaptır gitsin sen bakma dekareme'ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş Müslüman adama dövme uygun değildir, uzak durun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah ebediyyen sizden razı olsun gardaşım aklın yolu bir, ne güzel hemfikiriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe girerken bile sıkıntı olur. sildirmesi ayrı dert. tümüyle gereksiz bişey.
-
Özel sektörde yazılımcıyım ama yine de vazgeçtim gibi gerek yok. Sildirmesi ayrı dert dediğin gibi.
hocam şimdi herkesin karakteri farklı kimisi sever kimisi pişman olur kimisi unutur gider ben forumdan bu zamana seni tanıdığım kadarıyla söyleyeyim hiçbie fikrim yok
Süslenmek sünnet değil mi hocam, psikolojik ve ruh hali olarak güven katıp rahatlatıyor belki, yine de haram olur mu ?
Bende dövme düşünüyorum, kafamda bu var şahsen 🤔
%90 küsur olasılıkla ileride pişman olursun.
-
küçük bişey yaptır pişman olursan sildirirsin ama fena acıyor silerken haberin olsun
-
Hoşuna gidiyorsa yaptır hayat senin kimsenin fikrini sorma
Yaklaşık 7 yıldır sağ ön kolumda dövme var. Ne pişman oldum, ne bir zararını gördüm. O kadar normal hale geldi ki, değil pişman olmayı, varlığını bile unuttum diyebilirim. Hatta geçenlerde biri kolumu gösterip "anlamı ne" diye sormuştu. Koluma bakana kadar dövmeden bahsettiğini bile anlamamıştım.
Ayrıca, dövme hayatında öyle çok bir şey değişmiyor. Sokakta insanlar bakıp "ne havalı" falan demiyor, kızlar gelip teklif etmiyor. Koldaki dövmenin iş hayatında bir etkisi de yok, dış görüşününe önem veren pozisyonlarda zaten gömlek giymek zorunda kalıyorsun, dövmeyi kimse görmüyor. Benim hayatımdaki en büyük değişiklik, beş yılda bir gördüğüm dindar akrabaların durup dururken gelip yaptıkları "kendine yazık etmişsin, yakışmamış" yorumları oldu. Onlara da "he" deyip geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 23 Mart 2025; 12:50:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X