Şimdi Ara

### Dövme Hakkında Bilgi Paylaşım ###( Geçici - Kalıcı - Dövme modelleri - Tecrübeler ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
26
Favori
46.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de çapa var bi tane, sol göğsümde..

-dövmeden anlayan yeni arkadaşlar varsa özel msj atabilir mi
  • 22. Dovme icin sponsor araniyor kibristan :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günah diyenler var, gülüyorum burada bende yaptırdım. Ilk esnada çok acıyor ama yarına kadar bişeyin kalmıyor tespit edilmiştir :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı geceler.Yeni yaptırdığım dövme hakkında düşüncelerinizi almak istedim.Duruşumdan dolayı yamuk çıktı dövme biraz
     ### Dövme Hakkında Bilgi Paylaşım ###( Geçici - Kalıcı - Dövme modelleri - Tecrübeler )
    https://store.donanimhaber.com/8a/3e/14/8a3e14788252f63d872af12f23ece3b3.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapped Under Ice -- 29 Mayıs 2014; 13:41:12 >

• Popüler kültürün etkisiyle yarın anlamını kaybedecek figürleri hayatta yaptırmam, çoğu kişi de bu liseli işi anlamsız dövmelerden çok değil bi kaç yıl sonra pişmanlık duyacak. Kişi için bi anlamı olmadığı için kurtulmak isteyecek, belki üstünü başka dövmeyle kapattırmaya çalışacak. Çevremde pişman olan çok kişi var, onlardan ders çıkarttım.

Elime para geçtiği vakit bunu yaptıracağım:

### Dövme Hakkında Bilgi Paylaşım ###( Geçici - Kalıcı - Dövme modelleri - Tecrübeler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 29 Mayıs 2014; 2:45:59 >

•  ### Dövme Hakkında Bilgi Paylaşım ###( Geçici - Kalıcı - Dövme modelleri - Tecrübeler )

Ben de bunun biraz değişiğini sol alt kolun iç kısmına yaptırmayı düşünüyorum.

• Mesela yaptiracagim yer kolumun ust tarafi ama orasi kıllı bi bolge. O sorun nasil hallediliyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acayip derecede spider-man hayranıyım. Bütün filmleri 5den fazla izledim. Çizgi romanlarını okudum. Spider-man dövmesi yaptırmak istiyorum şöyle güzel bir tane belki de symbiote yaptırırım daha hoş durabilir diye düşünüyorum. Ama tek korkum 50 yaşına gelince spider-man dövmesi nasıl duracak ki şimdi bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __JokeR__ -- 29 Mayıs 2014; 3:12:11 >
  • Bi kaç ay önce yaptırmıştım. 4 saat yada daha fazla sürdü başta hiç acimadi ama sonlara doğru en ufak dokunuş bile dayanilamicak hale geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Hayırlı geceler.Yeni yaptırdığım dövme hakkında düşüncelerinizi almak istedim.Duruşumdan dolayı yamuk çıktı dövme biraz.

hocam mobildeyim linki duzgun koyabilirmisiniz goremiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Hayırlı geceler.Yeni yaptırdığım dövme hakkında düşüncelerinizi almak istedim.Duruşumdan dolayı yamuk çıktı dövme biraz.

hocam mobildeyim linki duzgun koyabilirmisiniz goremiyorum :)

Düzelttim sanırım hocam.

• evet hocam duzeltmisiniz simdi gordum acikcasi degisik bir dovme olmus kizilderilikeri andiriyor :)
  • omuzdan kolun ortasina kadar tribal bi dovmeye kac para derler beyler ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JokeR__

acayip derecede spider-man hayranıyım. Bütün filmleri 5den fazla izledim. Çizgi romanlarını okudum. Spider-man dövmesi yaptırmak istiyorum şöyle güzel bir tane belki de symbiote yaptırırım daha hoş durabilir diye düşünüyorum. Ama tek korkum 50 yaşına gelince spider-man dövmesi nasıl duracak ki şimdi bende

Hocam yazının sonuna iyi güldüm kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

Beyler çok sevdiğim bir fotoğrafı dövme yaptırmak istiyorum, renkli. Ücret en az, en fazla kaç tl olur?

Burdan ücret vermek çok saçma olur. Olayınız şu olmalı; Yetenekli - Hijyenik ve ucuz.

Bazı dövmeciler var. Deli para isterler, bazıları az ister, kıllanırsın ama ortaya sanat eseri çıkarırlar. Bi kere makine açılış fiyatı ''50 TL'' olan yerleri bulun. Dövmecinin sitesini veya facebook sayfasını alın ve yaptıgı dövmeleri inceleyin. Yaptıran denk gelirseniz, sorun. Stüdyosuna bakın, hijyen nasıl?

En son diğer dövmecilerin 200 ila 300 TL fiyat çektiği dövmeyi, kız arkadaşım benim yaptırdıgım yerde 100 TL'ye halletti. Adamın amacı tamamen para değil, sanatçıyım ben diyor, sanatını yapıyor sonuçta. Gözünü para bürümüş dövmecilere gitmeyin, iyi araştırın.

Ayrıca @Nayc, Fotoğraf diyorsun. Dövmeciler ''gerçeklik'' adı altında para eklerler dövmeye. O yüzden fotoğraf biraz daha tuzlu olur, çünkü gerçek birşeyi bedene aktarmak kolay olmasa gerek.

Bu yer istanbuldamı merak ettim

•  ### Dövme Hakkında Bilgi Paylaşım ###( Geçici - Kalıcı - Dövme modelleri - Tecrübeler )

bu ikisinden birini sağ kolumun dış tarafının bilek - dirsek arasına yaptırmayı düşünüyorum.sizce ortalama ne kadar bir fiyat çekerler?
    öyle merdivenaltı biryerde yaptırmak istemiyorum. konudaki arkadaşların dediği gibi tecrübeli ve hijyen kurallarına önem veren sanatçılara yaptırmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 30 Mayıs 2014; 8:17:49 >

• Ayberk. kullanıcısına yanıt
    Uh bu güzelmiş işte.
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım, ve bende dövme yaptırmak istiyorum artık koluma öncelikle sizce dövme yaptırsam mı? Ne gibi eksileri vardır, yada ne gibi artıları birde dövme hakkında kafamda kalan bazı soru işaretleri var onları sormak istiyorum bilen birisine bana ulaşabilir mi lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portley

Arkadaşlar 17 yaşındayım, ve bende dövme yaptırmak istiyorum artık koluma öncelikle sizce dövme yaptırsam mı? Ne gibi eksileri vardır, yada ne gibi artıları birde dövme hakkında kafamda kalan bazı soru işaretleri var onları sormak istiyorum bilen birisine bana ulaşabilir mi lütfen?

dövme yaptırmanın nasıl bir eksisi artısı olacak karakterine skill mi seçiyorsun hocam. dövme yaptırmak tamamen senin seçimine kalmış bir şey. ileride karşına eksi olarak da çıkabilir. kendi hayatını göz önüne olarak kendi kararını vermelisin. tek söyleyeceğim şey (klişe olarak) iş hayatında önünde sıkıntı olarak çıkabilir veya hiç tahmin etmediğin bir yerde. kafandaki soru işaretlerini istersen benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçerek sorabilirsin

• Arkadaşlar istanbulda dövme stüdyomuz var dövme ile ilgili hertürlü sorularınızı elimden geldigince cevaplamaya çalışacağım
    fiyat sormak için lütfen pm atın

web sitemiz www.studioblackart.com
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.