Bildirim
dövme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1. Askerde sorun yaşamazsın 2. Hayatında yaşayabilirsin hangi anlamda dersen iş anlamında devlet işlerinde belki çalışamazsın 3. Bende var ama bu zamana kadar alerji fln olmadım dövmeyi yaptırcagın yer düzgün biyer olmalı igneyi fln 0 yanında acmalı baskasına kullandıgını sanada kullanırsa alerji kapabilir kolun şişebilir vede dövme tamamlanında 1 hafta boyunda günde 1-2 kez bepanten sür dövmen cıkmaz kızarmaz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: adminastör
1. Askerde sorun yaşamazsın 2. Hayatında yaşayabilirsin hangi anlamda dersen iş anlamında devlet işlerinde belki çalışamazsın 3. Bende var ama bu zamana kadar alerji fln olmadım dövmeyi yaptırcagın yer düzgün biyer olmalı igneyi fln 0 yanında acmalı baskasına kullandıgını sanada kullanırsa alerji kapabilir kolun şişebilir vede dövme tamamlanında 1 hafta boyunda günde 1-2 kez bepanten sür dövmen cıkmaz kızarmaz
hocam sen işi biliyorsun.bende yaz sonunda antalyaya lüks bir tatil köyüne gideceğim.oradada dövme yapılıyormuş.benimde yaşım 17.sağ bileğimin sağına ay yıldız yapmak istiyorum.küçük bir şekilde.babama sordum yaptırabilirmiyim diye. yaptır ama ilerde pişman olacağın şeyi bence yapma dedi.gün gelir pişman olursun dedi.birde otelde yapınca 1 gün denize suya falan girilmiyor doğrumu.zaten 5 gece kalacağız.eğer yaptıracaksam son gece yaptırayım o zaman haklımıyım. sizce ben pişman olurmuyum.17 yaşında birinin ufak bir ay yıldız. hilali klawyenin harfleri kadar büyüklükte yıldız ise daha küçük tabikide._____________________________
-
quote:
1. Askerde sorun yaşamazsın 2. Hayatında yaşayabilirsin hangi anlamda dersen iş anlamında devlet işlerinde belki çalışamazsın 3. Bende var ama bu zamana kadar alerji fln olmadım dövmeyi yaptırcagın yer düzgün biyer olmalı igneyi fln 0 yanında acmalı baskasına kullandıgını sanada kullanırsa alerji kapabilir kolun şişebilir vede dövme tamamlanında 1 hafta boyunda günde 1-2 kez bepanten sür dövmen cıkmaz kızarmaz
askerlikte rdm olarak başlama riski var mı sadece dövme var diye_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dolmar
quote:
hocam sen işi biliyorsun.bende yaz sonunda antalyaya lüks bir tatil köyüne gideceğim.oradada dövme yapılıyormuş.benimde yaşım 17.sağ bileğimin sağına ay yıldız yapmak istiyorum.küçük bir şekilde.babama sordum yaptırabilirmiyim diye. yaptır ama ilerde pişman olacağın şeyi bence yapma dedi.gün gelir pişman olursun dedi.birde otelde yapınca 1 gün denize suya falan girilmiyor doğrumu.zaten 5 gece kalacağız.eğer yaptıracaksam son gece yaptırayım o zaman haklımıyım. sizce ben pişman olurmuyum.17 yaşında birinin ufak bir ay yıldız. hilali klawyenin harfleri kadar büyüklükte yıldız ise daha küçük tabikide.
dostum bende 17 yaşındayım benim dövmemde resimdekinin aynısı ama bnce son gün yaptır cunku 1 hafta dus almamalısın veya suya girmemelisin diye biliyorum bana öyle demislerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 24 Temmuz 2012; 15:08:56 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: gogunners
quote:
askerlikte rdm olarak başlama riski var mı sadece dövme var diye
benim akrabalarım gitti birinin sırtındaki kartal dövmesi vardı sırtını tamamen katlıyor kollarındada kanatı vardı koluna acınca kartal gercek gibiydi 3 boyutlu vede normal yaptı askerligini sorun yasamadan_____________________________
-
Bende de var dovme .16 yaşındayım.ama büyük ihtimal ilerde bana sorun olcak. Harp okuluna girmek istiyorum ve sadece kollarimdaki dovme yüzünden alınmayacağım tahminen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gogunners
quote:
askerlikte rdm olarak başlama riski var mı sadece dövme var diye
düştüğün birliğe komutana falan göre değişir. rdm'ye genelde façalılar gider. dövmeyi pek takmıyorlar_____________________________ cursedblessed
-
beyler ben de yaptırmak istiyorum şöyle cool bişey ne önerirsiniz _____________________________ -
Bendede var sevgilimin ismi yazıyor eğer yaptırmak istiyorsan ilk önce hijyene dikkat et daha önce ordan yapılmış dövmeleri incele(zaten gösterirler) ,ben 15 yaşımda yaptırdım hata yaptım çünkü vücut gelişiyor şekiller git gide bozuluyor gelişimini tamamladığında yaptır bence
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Cloud -- 24 Temmuz 2012; 17:55:31 >_____________________________
-
Ben yaptırdım, 2-3 gün krem sürdüm. Hemen hergün duşa girdim, sadece girmeden önce krem sürüyordum. Daha doğrusu beyaz vazelin sürüyordum. Keselemiyordum... Öyle işte _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bedavauye
Bendede var sevgilimin ismi yazıyor eğer yaptırmak istiyorsan ilk önce hijyene dikkat et daha önce ordan yapılmış dövmeleri incele(zaten gösterirler) ,ben 15 yaşımda yaptırdım hata yaptım çünkü vücut gelişiyor şekiller git gide bozuluyor gelişimini tamamladığında yaptır bence
Sevgilinin adı mı?
Umarım pek görünmeyen bir yerdedir.Sonraki sevgililerin sorun yaratabilir.
Bu mevsimde dövme yaptırılmaz yazlık mekanda dövme yaptırılmaz ressam harici gümüşcü vs 50 100liraya dövme olmaz 1ay güneş ışığı ile 0temas olması lazım renklerin solmaması için siyah ise %99 araların'a beyaz atılıcaktır onların solmaması dövmenin deforme olmaması için dövme yaptırıldıktan sonra 15gün suyla hiç bir temas olmaması lazım deniz havuz'u bırak duş alırken bile temas olmaması lazım sonraki 15gün vazelinle duşa girebilirsin +18olmadan dövme yaptırılmasına karşıyım cünkü bir hevesle yaptığın figür gün gelir yaşın kemal'e erdiğinde sana itici durabilir dövme katalog internet vs bakılıp yaptırılmamalı senin için özel bir anlam ifade eden cümle söz figür önemli dövmeciyle oturup hadi ben dövme yaptırcam param var bugun yaptırırım yarın hava atarım tarzında bir konuşma geçerse bilinki o dövmecinin bırakın yaptığı dövmeye kendine hayrı yoktur
Dövmeciye aklınızdan geçen figür vs söylenir dövmeci bunu bir kağıt üzerine cizer 2 3tane olur veya söz'sel olarak size aklındakileri anlatır şunu söyle yapalım bunun böyle yapalım vs vs eğer büyük bir dövme istiyorsanız 1seansta asla bitmez 3 4 5 uzar çok büyük bir dövme istiyorsanız bu seanslar 50-100arasına kadar çıkabilir_____________________________ Bar Team.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tembelizm
quote:
Sevgilinin adı mı?
Başkasını düşünmüyorum ondan yaptırdım zaten dövmeyi_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Sevgilinin adı mı?
Başkasını düşünmüyorum ondan yaptırdım zaten dövmeyi
Ama dusuneceksin. Ne yazik ki yasamin tek bir sevgiliyle gecmeyecek, uzgunum. Bir gun sana, iliskimize biraz ara verelim ben cok sikildim kendimize biraz zaman taniyalim diyecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sevgilinin adı mı?
Başkasını düşünmüyorum ondan yaptırdım zaten dövmeyi
Ama dusuneceksin. Ne yazik ki yasamin tek bir sevgiliyle gecmeyecek, uzgunum. Bir gun sana, iliskimize biraz ara verelim ben cok sikildim kendimize biraz zaman taniyalim diyecektir.
Diyeceğeni sanmıyorum evlilik hayellerimiz var ilkokul iki den beri ilişkimiz devam ediyor şu son aralar biraz sorun yaşıyoruz onuda umarım atlatırız
Not:Konu dağıldı konu sahibinden özür dilerim_____________________________
-
ola ki pişman olduk sildirme işlemi nasıldır ne kadardır? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler