Şimdi Ara

Dövme yaptıracağım ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da yazıldığı gibi dövme yaptırıcam. Ancak nasıl bişey olacağına daha karar veremedim. Anlamlı bişey istiyorum. Geçen yıl Temmuz ayında babam vefat etti. Onunla ilgili ne tip dövme yaptırabilirim.?

Yaşım 18 e az kaldı.

Şimdiden teşekkürler..

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

http://www.anatoliatattoo.com/
    incele biraz

Video da ki dövmeci çok iyiymiş yalnız buralarda bu tip dövme yapabilen insana çok rastlayamam hocam..

Çok teşekkürler yine de

• Daha bugün 2. dövmemi yaptırdım ben de. Sanırım alışkanlık yapıyor uyarayım. Yazı yazdırmayı düşünebilirsin mesela?

Orijinalden alıntı: Necoman

babanın resmini çizdir

Çok ağır kaçmaz mı hocam ?

Orijinalden alıntı: Restart_

quote:

babanın resmini çizdir

aynen bencede kaçar bence bir resim çizdir ama o resmin içine ismini yazabileceğin bir resim . güzel olur diyelım atıyorum melek olur kanatına adını yazarsın tabı melek olmaz başkada olur

FATMAGÜLÜN SUÇU NE/EVE DÜŞEN YILDIRIM/AŞKI MEMNU/KUZEY GÜNEY/ÇOCUKLAR DUYMASIN/
    BİR KADIN BİR ERKEK/SIRLAR DÜNYASI/BEŞİNCİ BOYUT/KOLLAMA/ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ
  • Rahmetli dedemin vefat tarihi altında da hep benimlesin yazıyor tabi ikiside farklı dillerde tabi sağ göğsümün üzerinde. Eğer babanla ilgili dövme yaptırcaksan sürekli görünen bir yerine yaptırma sana özel olsun

Orijinalden alıntı: hacinaber

Daha bugün 2. dövmemi yaptırdım ben de. Sanırım alışkanlık yapıyor uyarayım. Yazı yazdırmayı düşünebilirsin mesela?

Hayırlı olsun hocam

Aslında kafamda yazı var ama ne yazdırsam bilmiyorum Kol a yaptırmayı düşünüyorum daha çok fikrin varsa paylaşır mısın ?

quote:

quote:

babanın resmini çizdir

aynen bencede kaçar bence bir resim çizdir ama o resmin içine ismini yazabileceğin bir resim . güzel olur diyelım atıyorum melek olur kanatına adını yazarsın tabı melek olmaz başkada olur

Dediğin mantıklı geldi hocam bi düşünücem çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

Rahmetli dedemin vefat tarihi altında da hep benimlesin yazıyor tabi ikiside farklı dillerde tabi sağ göğsümün üzerinde. Eğer babanla ilgili dövme yaptırcaksan sürekli görünen bir yerine yaptırma sana özel olsun

Başınız sağolsun..

Vefat tarihi , altına hep benimlesin.. Mantıklı geldi bu da hocam .. Bunu da bi düşüneyim çok teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: hacinaber

Daha bugün 2. dövmemi yaptırdım ben de. Sanırım alışkanlık yapıyor uyarayım. Yazı yazdırmayı düşünebilirsin mesela?

Hayırlı olsun hocam

Aslında kafamda yazı var ama ne yazdırsam bilmiyorum Kol a yaptırmayı düşünüyorum daha çok fikrin varsa paylaşır mısın ?

Kola yaptırmak dövmem olsunda ne olursa olsun imajı bence. Madem özel bir anlamı var herkesin bilmeyeceği göremeyeceği bir yere yaptır ki özel olsun

• Babanin adını ambigram seklinde yazdirabilirsiniz. Arastir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar başlıkta da yazıldığı gibi dövme yaptırıcam. Ancak nasıl bişey olacağına daha karar veremedim. Anlamlı bişey istiyorum. Geçen yıl Temmuz ayında babam vefat etti. Onunla ilgili ne tip dövme yaptırabilirim.?

Yaşım 18 e az kaldı.

Şimdiden teşekkürler..

Kendin seç sonuçta onu ölene dek sen tasicaksın başkalarına sorma geri dönüşü yok bunun.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Einstein'ın Dili

Babanin adını ambigram seklinde yazdirabilirsiniz. Arastir bence

Hocam baktım ama çok sıcak gelmedi..

Çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: SpartacusR

quote:

Arkadaşlar başlıkta da yazıldığı gibi dövme yaptırıcam. Ancak nasıl bişey olacağına daha karar veremedim. Anlamlı bişey istiyorum. Geçen yıl Temmuz ayında babam vefat etti. Onunla ilgili ne tip dövme yaptırabilirim.?

Yaşım 18 e az kaldı.

Şimdiden teşekkürler..

Kendin seç sonuçta onu ölene dek sen tasicaksın başkalarına sorma geri dönüşü yok bunun.!

Aynen dediğin gibi.. Bir daha sildirmek olmaz . İşte o yüzden sizin fikirlerinizi de almak istedim. Belki usta dövmeci abilerimiz çıkar..

• Babanın isiminin baş harfi olabilir

ever tried, ever failed. try again, fail again. fail better
  • kardeşim bende ailemin baş harfleri var kolumda bir tane de kral taçı ve yazı var bence küçük bir portre olabilir. Ben anneminkini sol göğüsüme kalbimin üstüne yaptırmak stiyorum ama parayı denkleştiremedim portre haliyle pahalı oluyor yazıdan falan

O kadar kısa olmasını da istemiyorum

@G.rex

Portrenin pahalı olduğunu bende duydum. Ailenin baş harfleri ve kral tacı . Güzeldir bu da aklımda çok teşekkürler hocam..

Yaşım 18 e az kaldı.

Şimdiden teşekkürler..

Ben bir tabanca ve tabancanın altına güzel bi türde stark yazdırcam :) sag koluma ama adam gibi yapabilen yok burda antalyada iyi biyer bilen solesin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.