Şimdi Ara

DOUBLE DIN TEYBE BİR EKRAN DAHA EKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar , aracımda double dın teyp kullanıyorum ekran 6,5 inch 800*480 çözünürlükte , yapmak istediğim bir projem var ve olabilirmi diye merak ediyorum , şimdi yapmak istediğim şey teyp ekranındaki görüntüyü , aynı boy ve çözünürlükte başka bir ekrana iletmek ve her ikisini aynı anda kullanmak istiyorum , bu işin nasıl olacağı hakkında fikrim yok ve bu işlerden hiç anlamam eğer böyle birşey mümkünse yaptırmayı düşünüyorum , yani teyp ekranına görüntüyü ileten kabloyu swich gibi birşeyle 2 ye ayırıp diğerini harici ekrana bağlama gibi bir durum olabilirmi ? umarım dedimi anlatabilmişimdir ...saygılar.

• Arkasında Mutlaka Video out çıkışı vardır. Renkli dişi tos fişlerden dikkatli bak.
  • ben bu işlerden hiç anlamam , video oynatırken değil de senkronıze bir sekılde çalıştırılabılırmı her ıkı ekran aynı anda , eger boyle bır ıhtımal varsa bi elektronıkcıye yaptırabılırım .
  • pascall35 kullanıcısına yanıt
    içi açıldıktan sonra kesin bir şeyu söylenebilir lakin mutlaka extra video out vardır teybi sökerek kontrol edin olmadı içinden extra görüntüçıkarılabilir
  • Anladim hocam tesekkurler , ici acilip elekteonikci nin yorum yapmasi gerek herhalde ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim hocam tesekkurler , ici acilip elekteonikci nin yorum yapmasi gerek herhalde ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.