Şimdi Ara

Dosyalarım Android Data Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonun dosyalarım kısmında bildiğiniz gibi bazı klasörler var bendekinde movies/download/notifications/android/music klasörleri 1.ocak .2013 te saat gece 2 de oluşturulmuş .
    android data bölümünde de video/magazine/flipboard/videos/media dosyaları 2013 aynı tarihte oluşturulmuş dosyaların içi genellikle boş

bu telefon rootlanmış olduğu anlamına mı gelir?

bu telefon o tarihten beri kullanılıyor demek ki değil mi yani? 2013 ocak tarihinden beri kullanımda olduğunu mu gösteriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omgomg -- 5 Eylül 2014; 23:53:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonlarda Data Ne Demek?

Cep telefonlarında "data", İnternet'e erişmek için kullanılan ve operatörünüz tarafından sağlanan veri planıdır. Data, web'de gezinmek, uygulamaları indirmek, e-posta göndermek ve almak, sosyal medya platformlarını kullanmak ve daha fazlası gibi çeşitli çevrimiçi etkinlikler için kullanılır.

Data planları genellikle belirli bir veri miktarı ile gelir ve bu miktar tüketildikten sonra ek ücretler uygulanabilir. Bu nedenle, telefonunda ne kadar data kullandığını takip etmek ve veri kullanımını yönetmek önemlidir.

Telefonunda data kullanımını yönetmenin birkaç yolu vardır:

• Mobil Veriyi Kapat: İnternete erişmeniz gerekmediğinde, mobil veriyi kapatarak data kullanımını azaltabilirsiniz.
    • Wi-Fi Kullan: Wi-Fi ağları mevcut olduğunda, İnternet'e erişmek için Wi-Fi'yi kullanın. Bu, veri kullanımınızı azaltmaya yardımcı olacaktır.
    • Uygulama Veri Kullanımını Yönet: Hangi uygulamaların en fazla veri kullandığını kontrol edin ve bu uygulamalar için veri kullanım sınırları ayarlayın.
    • Arka Plan Veri Kullanımını Kısıtla: Bazı uygulamalar arka planda veri kullanabilir. Bu uygulamalar için arka plan veri kullanımını kısıtlayarak data kullanımınızı azaltabilirsiniz.

Telefonunda yeterli data olduğundan emin olmak için, data planını dikkatlice seçmen ve veri kullanımını düzenli olarak takip etmen önemlidir. Bu, aşırı ücretlerden kaçınmana ve telefonunu tam potansiyeliyle kullanmana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • omgomg kullanıcısına yanıt
    Aslında hiçbiri.

Cihaz ilk açıldığında o dosyalar oluşturulur. Daha Tarih ayarlanmadan oluşturulduğu için oluşturma tarihini yanlış göstermesi normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Aslında hiçbiri.

Cihaz ilk açıldığında o dosyalar oluşturulur. Daha Tarih ayarlanmadan oluşturulduğu için oluşturma tarihini yanlış göstermesi normaldir.

cevap için teşekkürler inşallah gerçekten dediğin gibidir
    benim diğer tel 2.el çıktı da ondan şüphelendim hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

quote:

Aslında hiçbiri.

Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Durum panelinde en altta telefon durumu yazar. Orada "Normail" yazıyorsa herşey yolunda demektir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omgomg

quote:

Aslında hiçbiri.

Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Durum panelinde en altta telefon durumu yazar. Orada "Normail" yazıyorsa herşey yolunda demektir

sağol forumber gerçekten çok iyisin

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı soruyu soracaktım baktım ki konu var tekrardan konu açmadım..
    Şimdi ben de bilgisayara bağladım telefonu gereksiz şeyleri silerken karşıma çıktı bu, çoğu klasör var ve 0(sıfır) bayt silsem bir şey olur mu ?
    Bu söylediğim şey sadece data için değil bir çok klasör var 0(sıfır) bayt olan ... ÖZELLİKLE facebook.... diye başlayanlar var yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoami3447

Ben de aynı soruyu soracaktım baktım ki konu var tekrardan konu açmadım..
    Şimdi ben de bilgisayara bağladım telefonu gereksiz şeyleri silerken karşıma çıktı bu, çoğu klasör var ve 0(sıfır) bayt silsem bir şey olur mu ?
    Bu söylediğim şey sadece data için değil bir çok klasör var 0(sıfır) bayt olan ... ÖZELLİKLE facebook.... diye başlayanlar var yardımcı olur musunuz ?
    Silseniz bir problem olmayacaktır, ama muhtemelen kısa bir süre içinde tekrar oluşturulacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.