Bildirim
dosya sıkıştırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim bildiğim bir sıkıştırma yok. sadece ekran boyuna uygun çözünürlüğe düşünce boyutu da düşüyor video nun. pocketdivxencoder bu işi yapabiliyor. -
evet belki de bu tarz bir şeydir, sx1'de divx izleyen arkadaşım vardı. ben techpoint portable media playerda aynı şeyi yapmak istiyorum. asf destekliyor alırken sıkıştırma yoluyla böyle bir boyut küçültmenin olabileceğini söylemişlerdi. ama içinden böyle bir yazılım çıkmadı. sadece converter çıktı. -
sx1 de symbian kullanıyorsa o smartmovie ile gerekli ayarları yapıp izleyebilir. ben smartmovie olayını başaramamıştım:) sen kendi mediaplayer inin desteklediği uzantıyı,çözünürlüğü vs biliyorsan pocketdivxencoder ile yapabilirsin belki -
pocketdivxendocer ın türkceside var
onun sayesınde h320de kac tane fılm ızledım
sagolsunlar yapmıs adamlar -
teşekkür ederim ama deminden beri arıyorum bulamadım bu programı... -
SunPlus PMP Transcoding diye bir program var dosyaları yarı yarıya hatta daha da azına sıkıştırıp asf formatına çeviriyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kz zs10 pro x
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- sony wh-1000xm6
- en iyi oyuncu kulaklığı
- sennheiser accentum open
- airpods seri no sorgulama
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X