slm arkadaslar ocagınıza dustum dun yanlıslıkla bızım hanımla olan yaklasık 1000 adet resmı sıldım hem cop kutusu yolu ıle hemde shıft delete ıle bulamazsam kesın sen bırseyler cevırıyordun seyahatte sıldın resımlerı der yanı anlayacagınız durum sakat bunları kurtarmanın yolu ve programları nelerdır sımdıden tsk ler hepınıze
10dan fazla program denedim ama hiçbiri bulamıyor ya
Şu programları mutlaka inceleyin hepsi birbirinden güzel programlar
Video, Fotoğraf gibi önemli kayıplarınız varsa genelde "Advanced" seçimiyle kurtarma yapmanız tavsiye edilir
Arkadaslar
EasyRecovery DataRecovery bu programın serialı lazım
elinde olan varsa ozelden bi link atabilirmi
Arkadaşlar usb ve harddisk ver kurtarma tamamda dvdrw veya crdw ve cep telefonu hafıza kartı değilde cep telefonunun kendi hafızasından veri kurtarmak mümkün mü?
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
Arkadaşlar usb ve harddisk ver kurtarma tamamda dvdrw veya crdw ve cep telefonu hafıza kartı değilde cep telefonunun kendi hafızasından veri kurtarmak mümkün mü?
Cep telefonunun kendi hafızasından veri kurtarmak için hafızayı bilgisayarda görmek gerekir.Bunu da ancak teknik servislerde bulunan cihazlar yardımı ile görebilirsiniz.Hafızayı gördüğünüz anda bu işlemi yapmak mümkün olur.
Cep telefonu hafızası bilgisayarda gözüküyor.
Cep telefonu hafızası ve Dvd veya cd rw verileri kurtarılırmı sizce, bunu yapan program varmı,
Sadece meraktan soruyorum.
Mesela usbden veri kurtarmak yoktu şimdi bazı programlar destekliyor , bunları destekleyende varmı?
stum ben ben File Scavenger 3.0 kullanıyorum ama recovery yapacağı zaman code istiyo nedir?Yardımcı olursan sevinirim....
bende fifa09 un rar dosyalarını sildim 1.6 gb onları geri getirebilirmiyim
Benim de şiddetle tavsiye edebileceğim O&O Format Recovery programı var şiddetle tavsiye ederim..
Merhabalar,
Benim 1 tb lik external harddiskim var. Sadece USB girişi var. Ne oldu ise bilgisayar diski görmüyor. Ne yapabilirim?
Shift + Delete dedin mi işiniz zor, dosyaları çöpe atmaz direkt siler. Disk yüzeyinden kurtarabilirmisiniz? O & O ile belki.
arkadaşlar mailime recovery my files programının çalışan bir sürümünü gönderebilir misiniz. deneme sürümü değil. çok müşkül durumdayım e bir öğrenci olarak orjinal sürüm alma durumum da yok( çok acındırdım kendimi pardon)
ilham.atus@gmail.com
sevgilerle
arkadaşlar mailime recovery my files programının çalışan bir sürümünü gönderebilir misiniz. deneme sürümü değil. çok müşkül durumdayım e bir öğrenci olarak orjinal sürüm alma durumum da yok( çok acındırdım kendimi pardon)
ilham.atus@gmail.com
sevgilerle
ilhamatus dedigin programın crack li halini yada direk serial ini netten arayarak bulabilirsin. bi dene bakalım bulamazsan bi care dusunuruz..
Restoration'u tavsiye ederim. Hem portable (yani kurulumsuz) çalışıyor hem boyutu küçük hem de pratik ve kullanışlı. Daha ne olsun.