arkadaslar sızden bır sey sormak ıstıyorum , yardım edersenız cok sevınırım! ben 2 gun once wındowsdan ben kullanmadıgım kullanıcı hesabını sıldım ama orda cok onemlı bır dosya varmıs ve onu saklmayı unutmusum. dosyanın buyuklugu 1.7 GB dı. acaba bu dosyayı gerı getırebılırmıyım acaba? o dosyayı kendım sılmedım ama kullanıcı hesabı kalrılınca dosya bılgısayardan tamamıylemı sılınmıs oldu acaba:( hıc kurtarma sansım yokmu ? lutfen yardım edın arkadaslar.
Teşekkürler
teşekkürler
arkadaşlar peki ben ilk(80 gb) lık hdd imin d sürücüsünde özel dosyalarım vardı onlar da gizliydi daha sonra pardus kurmak için yeni bir hdd aldım ve bu yedek dosyaları o yeni hdd ye atayım dedim ve attım(ama esas önemli olan gizli dosyalar kaldı orada tabi) ve daha sonra 80 lik hdd yi silip tekrar 2 parçaya ayırdım birine xp birine pardus kurdum
o dosyalarımı geri getirebilirmiyim peki bu programlardan biriyle????
emeğe sağlık
bu flash bellek hiç bir şekilde formatlanamadı bunu kur dedi arkadaş kurdum şimdi bu çıktı nasıl olucak bir yardım lütfen
yok mudur bilen
Recover My Files 3.98 Build 5134 bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa pm'e atabilir.
slm öncelikle paylaşım için teşekkürler ben de easy recovery programını denedim. (formattan sonra) 3 gb dosya buldu Bu dosyaları da alamıyorum. view file dediğimde de kodların yazdığı bir text sayfası açılıyor. Hiç bir dosyamı kurtaramadım. Ne yapmalıyım? lutfen yardımcı olur musunuz
İş yerinde çalıştığım bilgisayarın harddiski gitti, harddiski ntfs olarak biçimlendirdim daha sonra easy recovery ve birkaç program kullanarak belgeleri geri getirdim ama word ve excel belgelerimin hepsi bozuk yazılar karışmış, ne yapmalıyım yardım edebilecek arkadaş varmı? belgeler benim için çok önemli.
Topic Çok işime yaradı.. Teşekkurler
Arkada$Lar ßen Arkada$ın Laptopunu Ondan Format Atmak İçin ALdım.Pc yi Ondan aLdığımda Sistem Çökmüş HaLdeydi.Sonra Ben Sistemi YÜkLedim.Ertesi gün arkadaş Dediki Kardeşim Vefat etti(5yaşındaki kardeşi) bana dediki kardeşimin FotoğrafLarını KurtarabiLirmisin...Bende DEdimki Deniyeyim...Şimdide Sizden Yardım İstiyorum Lütfen Yardım Edin.FotoğrafLar BeLgeLerimdeydi NasıL kurtaraßiLirim ????
kurtulma ihtimali varmı yada hangi programı kullanayım kurtarmak için ???????
Easy Recovery Prgoramının Tam sürümü linki ni yada Crack Veya seriaL no sunu bana yollayabiliecek varmı pm atın Lütfennn
Merhaba
dvd'deki verileri nasıl getirebilirim..İsobuster yapıyor ama ücretli diye uyarı veriyor? Bu arada daha üzerne birşey yazılmadı dvd'nin
Yedekleyin arkadaslar dosyalarinizi benim gibi kafanizi taslara vurmayin sonra
paylaşım için saol...
arkadaşlar windowsu yeniden yüklerken belgelerim klasörü silinmiş
oglumun resimleride vardı içinde
bi şekilde kurtaramazsam hanım beni keser
her programı deniyom şu anda
en kesin sonucu veren hangisi arkadaşlar
saolasın birader
arkadaslar bu programlar icinde en iyisi hangisi? kullanan arkadaslar acaba yardımcı olabilirmi? simdiden tesekkurler...