Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagan1234

    quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3

    yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)


    Yanılıyorsun dostum! Yobazca, şerefsizce, saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırak! Şeytan gibidir nasıl bir benzetmedir? Bence hesabını vermelisin bunun. Tabii tatmin edici bir açıklaman varsa... Öyle aklına geleni yazıp da insanların başarılarını bozmaya hakkın yok.

    Arkadaş karayip korsanlarından bahsediyor galiba sakin ol coni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Bu oyun çıktı mı? Çıktıysa biraz da oyun hakkında bana bilgi verebilecek olan var mı? "Tarafsızca" ? Ben Black OPS 2'den sonra oynamadım, daha doğrusu oynama fırsatım olmadı. COD serisinin o zamana kadar ki bütün pc oyunlarını oynamış ve sevmiş biriyim. (Single Player olarak bahsediyorum, senaryolarını çok beğeniyordum-Multisi için aynı şeyi düşünmedim, çok az oynadım multi)

    Her neyse yani kısaca oyun nasıl özellikle de senaryosu falan nasıl biri anlatabilir mi? Eğer Crysis yolunda ilerliyorsa (canavarlar falan) sokarım böyle yapımcıya... Güzelim seriyi bitirmiş olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 3 Kasım 2014; 17:56:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tembelpbci<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.</blockquote><br><br>Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun</blockquote><br><br>Gerçekler batar da ondan.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ekostros<br><br>Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.</blockquote><br><br>Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?<br><br>Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.</blockquote><br><br>ne bu sendeki sinir? kadınlar oyun oynamaz mı sanıyorsun? sen bu kızın oynadığının yarısını oynada öpte başına koy. Aç bakalım twitch'i ne kızlar var ne oyunlar oynuyor. Keşke böyle bi sevgilim olsa oyun oynayan.


    Birader çok güzel akıllı olduğunu sanıp mesaj atmışsın sahte hesabından fakat mesajı okumayı unutmuşsun. Orda da dediğim gibi en az beş kadın arkadaşı WoW da çok daha kompleks raid yönetiminde görmüşlüğüm var. İşi "kadına karşı" lığa çekmek yaşının göstergesi. Burda kimse kadın oyun oynamasın demiyor sana. Bilhassa oynasın ama böyle acemileri iki CoD atıyor diye önümüze oyuncu diye koymayın. Hadi bakalım uğurlar ola. He yoksa sende yukarda nur hanımın kankası gibi sinirinden bağırınıp çağırabilirsin serbest. Oyuncuyum deyip ortada gezmeyin sonra. İyi akşamlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.<br></blockquote><br> Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor


    ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.




  • rampage_r R kullanıcısına yanıt
    Dostum senin bence Nur a biyerden bi garezin falan var üyeliği 2011 de almışsın 3 senedir aktiviten yok yazdığın mesaj sayısı sıfırken bi anda bu konuyla uçuşa geçmişsin gamer kesildin başımıza. 3 senedir nerelerdeydin bakıyım sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n0.pRobLem kullanıcısına yanıt
    Bilgilerinizi güncellemeniz lazım. Belli ki COD'u MW2 ile bırakmışsınız.
    COD hakkında verdiğiniz bazı bilgiler o zamana ait çünkü ama hâlâ varmış gibi söylüyordunuz.

    Her nedense yerel sunucu ve türkçe dil desteğinden hiç bahsetmediniz. Bizim için gelmesi gereken ilk özellik yerel sunucu halbuki; adanmış sunucu olsa da, olmasa da...

    Bir ilk olarak MW2 ile başlayan şu nuke atma mevzusu ile BO2 ile pik yapan yüksek adam öldürme görevleri, oyuncuları hile yapmaya teşvik etmekten başka işe yaramıyor. MW2'dekinde streaklerle öldürdüğünüz adamlar da sayılıyordu ama BO2'de düşünün ki steak kullanmadan ve ölmeden 30 adam öldürme istiyor sizden başarım için. Bunu hilesiz olarak yapabilecek kaç kişi var Allah aşkına?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 3 Kasım 2014; 22:59:45 >




  • Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim.


    İnanmazsanız kendiniz oynama fırsatı bulunca anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde K/D 2,4 falan beni de alsanız? Neyse biraz acemilik var, biraz da oyun kültürü dar gibi. (Gökhan Crysis diyor o diyor Call Of Duty mi) Ama neyse hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    neredeeen nereye...http://www.youtube.com/watch?v=HrrvAuoOWz4

    Meşhur olma çabaları
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 3 Kasım 2014; 21:07:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagan1234

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: blizzard3<br><br>yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)</blockquote><br><br> Yanılıyorsun dostum! Yobazca, şerefsizce, saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırak! Şeytan gibidir nasıl bir benzetmedir? Bence hesabını vermelisin bunun. Tabii tatmin edici bir açıklaman varsa... Öyle aklına geleni yazıp da insanların başarılarını bozmaya hakkın yok.


    Cagan1234 arkadaşım,yemin ediyorum şu beyinsiz ite cevap yazmak için hesabımı girmiştim ki sen olayı bitirmişsin.Şimdi bu döl israfına "lan itin dölü, senin anan da bir kız kadındı,kendi anana da mı şeytan diyeceksin beyinsiz mahlukat asıl şeytan,asıl iblis senin gibi serserilerdir "diyecektim,ağzına sağlık sen o saf vicdanınla düşüncelerimi yazmışsın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Yani Hardcore oyuncunun ve oyunculuğun ne olduğunu bilmesek Hardcore oyuncu diye yutturmaya çalışıyosun Gökhan reyiz bize olmuyo böyle

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Mehmet__turk<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.<br></blockquote><br> Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor</blockquote><br><br>ya bırak yorum yapmaya değmez, Nur hanımı tanımıyor boşa konuşuyor.


    Buyur burdan yak. Giriş işlemlerini de sen yapmışsın belli çok iyi tanıyorsun :D :D
    Zaten videoda açık açık "Gökhan'ı tanıyodum, yoksa oyundan anladığım CoD da iki adam vurmakla sınırlı." demişler. Profesyonellik akıyor suratından :D :D :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • sağlam bir COD oyuncusu ama modern warfare serisi hiç oynanmamıs bu işin sağlamlığı nerede diye sorarlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sırf canlı yayınlar daha çok izlensin diye.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nefes yeni soluk başarılarının devamını diliyorum Nur bsc büyümeye devam ediyor .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 99 u erkek olan bir olusumun icine kadın koymak kesinlikle mantık dısı bn burayı farklı bir aile olarak gorurdum ama boyle hareketler bizi sogutuyor kanaldan gercekten
  • Forumun kalitesine bakınla sevdiğimin liselileri bütün konu kadını konuşmuşlar Abaza sübyancı pislikler sizi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: rampage_r

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tembelpbci<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.</blockquote><br><br>Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun</blockquote><br><br>Gerçekler batar da ondan.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ekostros<br><br>Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.</blockquote><br><br>Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?<br><br>Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.


    ne bu sendeki sinir? kadınlar oyun oynamaz mı sanıyorsun? sen bu kızın oynadığının yarısını oynada öpte başına koy. Aç bakalım twitch'i ne kızlar var ne oyunlar oynuyor. Keşke böyle bi sevgilim olsa oyun oynayan.

    nobaz mode onnn




  • Cod oynayanlar ne ara hardcore oyuncu oldu?
    Onu gectim mw serisini oynamamis birisi nasil cod oyuncusu olabilir ki?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.