Şimdi Ara

dosttan sevgili olur mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyseki böyle bir muamma içinde değil şu an ama, etrafınızda bunu yaşamış veya yaşayan bırılerı var mı?

mutlu olduklarını soyleyebılır mısınz? nedir bu isin aslı?

• Cinsiyetiniz farklıysa olabilir.Aynıysa pek tavsiye etmem ama istersen neden olmasın
  • Olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Cinsiyetiniz farklıysa olabilir.Aynıysa pek tavsiye etmem ama istersen neden olmasın

hetero veya homoseksüel olarak ne gibi bir fark olabilir ki? Sanırım toplumumuzda "kanka ayagı" durumu eşcinsellerden daha cok yadırganıyor?

genelleme yaparsak insanların birbirlerini, öncesinde kurdukları arkadaslık/dostluk iliskileri ile daha iyi tanıyıp, sevgili oldukları dönemde daha mutlu oldukları mantıken kabul edebılır bır seydır sanırım.

Cevabın ıcın tesekkurler

• olmasın olmaya kalkarsa olmaz yani
    denemeyin aranızı bozmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

olmasın olmaya kalkarsa olmaz yani

çok ıyı oldu çok da guzel oldu hocam ,
  • Arkadaş olmadan nasıl sevgili olunuyoki. Hiç dan diye bi kıza aşık olamadım. Huyunu öğrenmem lazım
  • Olur neden olmasın yeterki dogru insan olduguna emin ol
    Klişe lafları hazırdır canı istemeyince
    Ben denedim ama yapamadım
    Sen arkadaşımdın
    Olmuyor beceremiyorum falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

neyseki böyle bir muamma içinde değil şu an ama, etrafınızda bunu yaşamış veya yaşayan bırılerı var mı?

en iyissi. hem birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz böylece.
  • Arkadaş ile dost arasında iyi bir fark var. Dost ile sevgili sizin ilişki anlayışınıza göre değişir. Örneğin ben sevgililikte farklı bir davranış biçimi olması gerektiğini düşünüyorum. Sana, seni sevdiğini hissettirmeli. Fakat daha 2 gün önce "işte geçen de böyle oldu ahahaah" diye takıldığınız için bu durum ilk başta çok can sıkar diye düşünmekteyim. He eğer laubali bir ilişkiniz varsa, hani sevgili olsak bile kanka gibi takılırız diyen -bana göre iğrenç- insanlardansanız, hiç bir sorun olmaz ama bu tarz insanların klasik sevgililiği 3 aydır. 3 ay sonra başkasını sevdiğinden vb sebeplerden ayrılırsınız.

Bırakın dost, dost olarak kalsın.
  • Olmaz hoşlandığını düşünürsün sevgili olsak ne güzel olur dersin gaza gelirsin ve olursunuz ama bir bakmıssın bu anlık bir seymis o dostlukta gider
  • quote:

neyseki böyle bir muamma içinde değil şu an ama, etrafınızda bunu yaşamış veya yaşayan bırılerı var mı?

Dostla en fazla dost hayatı yaşarsın dosttan tost olur anca
  • quote:

eğer gerçek dost ise cidden evlenmeye kadar gider.
  • Dost kalmak çoğu zaman en iyisidir. Her zaman değil çoğu zaman arada bir sapma payı var.

Dostunla sevgili olabilirsin (kanka ayağı felan geçeceksin o işi), ama sevgilinle tekrar dost olamazsın ve iyi bir dostluğuda kaybedebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

olmasın olmaya kalkarsa olmaz yani

çok ıyı oldu çok da guzel oldu hocam ,

ya ben olmaz dediydim öyle kalsaydı niye üzüyon beni olmuyo de geç işte

harbi mi lan

• Sakın öyle bir hataya düşme

Hem dostluğunu kaybediyorsun hem ortada mal gibi kalıyorsun mesajlarına bile cevap vermiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyor, hatta normalden güzel oluyor birbirinizi iyi tanıdığınız için ama ayrıldığınız hem sevgili, hem de bir dost kaybediyorsunuz.
  • Dosttan sevgili olmaz , arkadaştan sevgili olur , eski sevgiliden dostta arkadaşta olmaz....Konu kapanabilir
  • arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra foruma girdim. yorumlarınız ıcın tesekkurler.

Dedıklerınıze katılıyorum acıkcası. su an ılıskımız mukemmel gıdıyor.

1 sene kadar süren "dostluk" donemının arkasından gelen 1 aylık sevgili yasantımız suresınce herkesin dusuncesi ortak: biz de zaten sizi ilk sevgili sanmıstık.

bu zamana kadar cekınıp itiraf edemedigimizden, saklamaya calıstgımız ıcın 1 senemız bosa gıttı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.