iyi oldu konunun hortlaması ohhh kimse yok istediğin gibi char kas miss gibi tam istediğim sro ama oyunda europa varmı
sakın oynamayın bizde başladık 1 hafta sonra ip ban geldi eğer japonyada otyuruyorsanız oynayın derim kotanıza yazık ksro oynayın daha ii
kore sereveriyle arasında ne fark war pm atarmsınz
s.a kardeşş kusura bakma rahatsız ettim am ben indiremiyorum ban tam linkini yollarmıısn tma olarak bulamadım werdiğin o sitey giriyorum yani buna :http://www.silkonline.jp/ ama girdikten sonra altta 3 tane site adı var onlar atıkladımmı hangisine tıklayacam ve nasıl indirecem kardeşş ne olur yardım et bea
s.a beyler peki ben KSRO yu nereden indire bilirim
s.a kardeşş mrb KSRO yada JAPON serwerını nasıl indiririm kardeşş yardımcı olurmusun
arkadaşlar ben oasis de oynuorum japon sro da ya beyler level atlama oranı ayni ya ! normal sro gibi !
VaLLahi bende bir ara yükLedim üyeLik aLdım oyuna girdim birkaç gün sonra aynı üyeLik iLe giremedim,böyLe böyLe birkaç üyeLik aLdım hepsine aynısını oLdu.Bende bıraktım.
nie benim doğumgünümü mü kutlucaz:D
quote:
Orjinalden alıntı: bloder
ben 24 ocağı bekleyelim derim
hala oynayan var mı
Ben eskiden 3-4 üyelik almıştım 2-3 gün sonra hemen banladılar. (Üyelikleri sıra ile almıştım,banlandıkça yeni üyelik)
doktor ben gelıyorum adım LoGaN OLCAK da serverde lvl kasmak zor dıolar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme