Oyunu tekrar yükledik farklı isimle yükledik diyelim..... 24 ocak da avrupa serveri açıldığında yine ilk yüklediğimiz silkroad dan oynayacağız değilmi.... yani programlarda bir karışıklık olmaz.....
quote:
Orijinalden alıntı: erolbey
Oyunu tekrar yükledik farklı isimle yükledik diyelim..... 24 ocak da avrupa serveri açıldığında yine ilk yüklediğimiz silkroad dan oynayacağız değilmi.... yani programlarda bir karışıklık olmaz.....
ben 24 ocağı bekleyelim derim
quote:
Orijinalden alıntı: ThE_DoCToR
GİRENLER KOUGA SERVER INA GİRSİN ORDA BULUŞALIM
DOCTOR JAPAN SERVERLARINDA ......
quote:
Orjinalden alıntı: ThE_DoCToR
slm bende baslayacgımda yenı bana yardımcı olurmusun msn adresı verırsen sevınırım sagol
quote:
Orijinalden alıntı: azrail2306
quote:
Orjinalden alıntı: ThE_DoCToR
slm bende baslayacgımda yenı bana yardımcı olurmusun msn adresı verırsen sevınırım sagol
Alıntıları Göster
arkadaşlar bi sorununuz olursa msn adresim bu eğer account alamadıysanız size alabilirim ama bir şartka kouga serverına gelirseniz
quote:
EROL ARKADAŞIMIZ DEMİŞ
CEVAP: HAYIR ESKİ OYUNA BİRŞEY OLMUYOR FAKAT 24 OCAK GELDİĞİNDA ESKİ OYUNU TEKRAR KURMAN GEREKİYOR
YANİ İKİSİ BİRDEN ÇALIŞMIYOR BİRİ KURDUGUNDA DİGERİ İPTAL. AMA SET UP DOSYASI DURUYOR.
quote:
EROL ARKADAŞIMIZ DEMİŞ
quote:
quote:
EROL ARKADAŞIMIZ DEMİŞ
CEVAP: HAYIR ESKİ OYUNA BİRŞEY OLMUYOR FAKAT 24 OCAK GELDİĞİNDA ESKİ OYUNU TEKRAR KURMAN GEREKİYOR
YANİ İKİSİ BİRDEN ÇALIŞMIYOR BİRİ KURDUGUNDA DİGERİ İPTAL. AMA SET UP DOSYASI DURUYOR.
Alıntıları Göster
The Doctor kardeş ben bısey soracagım ben oyunu ındırdım update de ettı ama oyuna gırdıgımde soru ısaret cıkıyo her seyde skıll tablosunda cantamı actıgımda hersey soru ısaretı neden acaba update yı bende cok kısa yaptı sorun update de olabılırmı acaba
quote:
The Doctor kardeş ben bısey soracagım ben oyunu ındırdım update de ettı ama oyuna gırdıgımde soru ısaret cıkıyo her seyde skıll tablosunda cantamı actıgımda hersey soru ısaretı neden acaba update yı bende cok kısa yaptı sorun update de olabılırmı acaba
Alıntıları Göster
Ya zaten butun turkler bi serverde oynasa süper olur. Nerde çok turk orda Birlik falan.
quote:
Orijinalden alıntı: =SoNiX=
Ya zaten butun turkler bi serverde oynasa süper olur. Nerde çok turk orda Birlik falan.
Alıntıları Göster
babalar hesap aldım ama oyunu tam nerden yükleyeceimi anlamadım tam bi link werseniz olurmu?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: azrail2306
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: azrail2306
Alıntıları Göster
Makineler Japonca bilmediğinden Öyle Soru İşareti çıkıyo bendede öle..
quote:
Orijinalden alıntı: yqmai_yquai
Makineler Japonca bilmediğinden Öyle Soru İşareti çıkıyo bendede öle..
Alıntıları Göster
ewet herkes te öyle ama ben zorlanmıyorum ... QUEST LERDE BİRAZ SORUN CIKIYO OKADAR
AYRICA HERKES KOUGA SERVER INA GELSİN
2 SONRA GUİLD KURACAM BEKLERİM HEPİNİZİ AYRICA BURDA PARA KAZANMAK COK KOLAY BU SERVER DA HİÇ KİMSE YOK
PLAYER THİEF LER YOK DENECEK KADAR AZ
OYUNU İNDİRMENİZ İÇİN VE ACCOUNT ALMAK İÇİN YUKARIDA HER TURLU BİLGİ VAR
ACCOUNT ALAMAYANLAR SOLESİN BEN ALABİLİRİM SİZİN İÇİN
quote:
ewet herkes te öyle ama ben zorlanmıyorum ... QUEST LERDE BİRAZ SORUN CIKIYO OKADAR
AYRICA HERKES KOUGA SERVER INA GELSİN
2 SONRA GUİLD KURACAM BEKLERİM HEPİNİZİ AYRICA BURDA PARA KAZANMAK COK KOLAY BU SERVER DA HİÇ KİMSE YOK
PLAYER THİEF LER YOK DENECEK KADAR AZ
OYUNU İNDİRMENİZ İÇİN VE ACCOUNT ALMAK İÇİN YUKARIDA HER TURLU BİLGİ VAR
ACCOUNT ALAMAYANLAR SOLESİN BEN ALABİLİRİM SİZİN İÇİN
Alıntıları Göster
BEYLER KOUGA SERVER INDA OLAN HERKES BURAYA NİCK İNİ TAM BİR ŞEKİLDE YAZSIN
VE JAPONYA YIDA FETHEDELİM
GERÇİ JAPONLARDAN COK AVRUPALILAR VAR
quote:
BEYLER KOUGA SERVER INDA OLAN HERKES BURAYA NİCK İNİ TAM BİR ŞEKİLDE YAZSIN
VE JAPONYA YIDA FETHEDELİM
GERÇİ JAPONLARDAN COK AVRUPALILAR VAR