BEyleR ???? ?? ?????? yazıları değiştirdim fakat gene olmadı hala ?? ????? ?? ????? Dogu asya dillerinde japonca da war normal japon sitesine giriyom yazılar düzgün gözüküyor oyuna giriyom ha !'%&^'/'^+/!+%)('%+ :P yada ???? ??? ?????? ? ??? ??? ? ? ??? Boyle gozukuyo ona bi acıklık yoq Bulan warsa anlatsın bizde düzgün oynıyalım görevler Normal Sro ile aynı NPC lerin yerlerini bilin yeter :P bide gorev de ne yapacagın
quote:
Orjinalden alıntı: gigsboy
yabamci bir sitede okudum arkadaslar oyunda aktif 8 tane gm var bunlar nickleri dou asya dillerinde olmayanlari yakin takibe aliyorlarmis daha sonra ip nize bakiolarmis eer dou asyada deilseniz bani cakiyorlar yani nickinizi japonca yapin yeter/ dier soruya gelince onu bende bilmiyorum gece indiricem sabah yazarim buraya gelmek isteyenler varsa kasalim beraber
Dogu asya dillerini değiştirdiğinde pc ye res at sana zip code istiyor karsına gelcek zaten bir zip code tamam de olur IP ye yada Nick e gerek Yoq
quote:
Orjinalden alıntı: asdfghj123
ben kouga serverında olacamda şey oda bizim oynadığımız gibi aynımı yoksa fark lı yaratıklar farklı şeyler varmı ...... bide kasma knightdaki kadar kolaymı NOT benim oyundaki ismim kesin chasseur ve ya snakeebow olur
kardeşim taaa neden hortlatmışın konuyu
hemşerim bırakın şu japonu fln kotaya yazık biz zamanında giridk bi hafta oynadık ban yedik sizde boşuna indirmeyinnn
Merhaba arkadaşlar bende KOUGA sunucusunda oynuyorum.Bu sunucuda oynayan arkadaş varsa ismim KraL lütfen mesaj atın
arkadaşlar bu server diğer silkroada göre dahamı kolay
Doğum yılıma denk gelen bir konuyu hortlatmışsınız tebrik ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Quaeke
quote:
Orjinalden alıntı: =SoNiX=
Ya zaten butun turkler bi serverde oynasa süper olur. Nerde çok turk orda Birlik falan.
öle deil o nerde çokluk orda b*kluk olucak
japon serverindaki herkez ban yedi ugrasma 1 haftaya kalmaz ban yersin koreyi dene