Şimdi Ara

DOSTLAR JAPON SERVER INDA OYNIYACAKSANIZ AYRINTILI BİLGİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
0
Favori
10.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Generic

ya şu ??? geçirmek için bi link verinde dosyayı indirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 24 Ekim 2006; 11:11:02 >
  • arkadaşlar server bomboş bi guild kurup 5 yıldız trade yapam
  • DOCTOR İLK ÖNCE SEN KARARGAH GUİLDİNDE MASTERLİĞA GERİ DÖN ÖZLEDİK SENİ CANIM

BEN sisqo kısaca kankin olum ısyu keseceğiz seninle daha 4 tane kestik
  • ilk baştakine yılını yazacan banada oldu anca buldum
  • ya hangi sarı kutuya tıklıcam sarı kutu yok ki sayfada ???
    birazdaha açarmısın kardeş
    pls
  • ya süper yapmışın abi

bende yüklüom üye kayıt yaptım %60 doldu şu anda indiriom snn ismmn ne olck oyunda bide onu sorrsam ii olur dicktim ya abide ben bişi srcam byler benm eski silkroad update oldu açıorum sagda yazılar çıkıor ama start çıkmıor oyuna giremiorum :( arki isuyua daldı oyundan atıldı hmde arki 6 lvl böle bişi varmı yaaaa :(
  • arkadaşlar ben bişeyi anlayamadım ya...
    eski avrupa oyununu d: ye kurmuştum japanunu da c ye kurdum fakat avrupa silindi bunu nasıl aynı makinaya 2sini birden kurabilirim biri açık bir dilde anlatabilir teşekkürler.
  • aynı anda ikiside yüklersen olur freechuk ikiside sil. sonra normali kurulurken japonu kur
  • lan kıro... ben naptım zannediyorsun sen...fakat üstüne kurunca öncekini siliyor isimlerini ve dosyalarını değiştirdim yine sildi...lütfen doktor veya başka birisi yardım etsin...
  • isimleri değiştirip, aynı anda birinin kurulumu bitmeden diğerini kuruyosun ve olmuyo?

başka yolu yoktur.sorun sende. yardımla olmaz uğraş dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 24 Ekim 2006; 19:50:20 >
  • ya bana biri bi ıd and pw alsın kouga da cirit atalım pls help
  • nickim yanlış oldu düzeltiyorum _SNİPER_
  • şuan nedense check durumda server lar
  • arkdaşlar japon serverinde oynuyanlar lvllerini yazsın plss
  • arkadaşlar bana üyelik alabilcek olan varmılütfen biri bana da alsın.alan bir yığın dua alır benden allah rızası için ya biüyelik alamadım kaç gündür
  • Arkadaşlar bir sorum olucak bu japon server ı için oyunu indirip kuruyoruz ama oyun yine ingilizce mi yoksa joponcayamı dönücek????????
  • yukledık yeni çar açtık 10 lvl yaptık atla taklamakanı gezdık sonra oyunu sıldık teklamakandan ilerısını gezemedım yani.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: trTurkLordtr

4. yere ne yazcazz ???

salı günleri update sırasında oynucam bende

ne yazsam kabul etmio 4. yere

--------------------------->
     DOSTLAR JAPON SERVER INDA OYNIYACAKSANIZ AYRINTILI BİLGİ

??????

Oraya Doğum tarihini yazcan kafanı çalıştr biraz hiçmi bir yere kayıt olmadın doğum tarihi 1.ye 4 rakam 2.ye 2 3.yede 2 rakam yaz geç !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mm0rtaL -- 28 Ekim 2006; 12:44:02 >

• bakım yapılırken gireyim dedim dün denediğimde olmuştu ama çok fena lag var bende aynı serverdayım bir anca göreyim dedim taklamakanı ama bugün game guard hata veriyor girebilen varsa öğrenelim
  • bi posta söleyin anasını satim 2 saattir attım tutmadı bi türlü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.