Şimdi Ara

Dosta gitmez Mondeo(Araç sahibinin başından geçen olaylar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
25.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okurken başından geçenler için gerçekten üzüldüm.
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://www.sahibinden.com/arama?category=23509

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 29 Temmuz 2019; 21:10:37 >

• boş yeni araç tavsiyesinin altına 7 yaş eski dolu araç tavsiye eden arkadaşlar okusunlar lütfen. başlarına neler gelebilir görsünler.

bizim ailenin 2 tane 2006 model arabası oldu birine 10 sene bindik diğerine 2 sene. ikisinide ilk sahibinden aldık, değişensiz boyasız orjinal. hiçbir sorun yaşamadık.
    bizim korktuğumuz tüm işler bu adamın başına gelmiş. herkes bu kadar şanssız olmaz elbette.
    ama bu işlerden biri bile başınıza gelse insanın canını sıkmaya yeter.
    işte o zaman ilk sahibinden orjinal araca 3 bin fazla vermenin değeri anlaşılıyor.
  • abimiz soyadının kurbanı olmuş maalesef :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzüldüm. ama araç bağcılar göztepe'de. üzülsem bile oradan araba almam.
  • Helal olsun abimize delikanlı adammış.

• Adam tek başına ülke sanayisini kalkındırmış. geçmiş olsun ne diyelim.

• Tamamını okudum da adam zararina bile satıyor yaptığı masrafla 30 u hayli hayli geçiyor.

Saymaya calistim da 10-12bin masraf etmiş 25 e almış.
    30 a satabilirse satacak zararina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 28 Temmuz 2019; 11:1:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mondonun bakımsızı baş ağrıtır her araç gibi. Geçen ay 4 yıldır sorunsuz kullandığım mondeomu sattım. Araç sorunsuzdu. Alan kişi dua eder. Aracı tanıyordum, sorunlu değişmesi gereken parçaları daha bozulmadan değişmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstese km yi falan söylemez bu haliyle satar. Geçmiş olsun abimize

• soluksuz okudum çok heyecanlıydı :D

• Alan kişi bi 10 bin kağıt üstüne koyarsa adam edebilir sanki değişmeyen fazla bir aksamı kalmamış...

Keşke 2017 ağustosta 1-2 ekleyip orta halli bir accent era vs alsaymış bu araba satılamazsa boşanma sebebi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu arıza yaşa,kmye,tabi forumda da bolca gördüğümüz üzere abi sanayide 300 TL'ye bakım yaptırdım işlerinin sonucu. Bu fiyata alacağı bu şekildeki araçtan ne bekliyordu ki? Zaten yaptıracağını yaptırmış kullanmaya devam etsin gitsin.
  • Vay be aklıma Alfa Romeo aracım geldi, o da sanayiden çıkmazdı.Satıp kurtuldum
  • Adam arastirmadan arac almis ve sonucu bu bu arada bu olaylarin sebebi km si ve boyali olmasi degil

Bir arabada ne kadar cok fonksiyon var ise o kadar cok parca var demektir ve bu da bu parcalarin belli zamanla degismeleri gerektigini gosterir yani ne kadar sade bir araba alirsaniz o kadar az sanayide ugrasirsiniz.

D segment arabanin parcasi C segmente gore pahali olur ve alt takimlari daha kapsamli ve boldur ama ruya gibi gider yolda tabi bununda bi bedeli var

F segmentte yillik 50bin tl bakim parasini ,E segmentte 25bin,D de de 10bin tl bakim parasi aslinda makuldur... oyle 3-5bin yillik bakima verip kurtulayim diyorsan C segment al
  • Gayet normal bu masraflar avrupa bir araba icin. Dizel arac olmasina ragmen turboda sikinti cikmamis allahtan.

Masraf istemiyorsan az konfordan odun verip japon koreye bineceksin amortisorler vs uc kati omru var parcalarin

• boş yeni araç tavsiyesinin altına 7 yaş eski dolu araç tavsiye eden arkadaşlar okusunlar lütfen. başlarına neler gelebilir görsünler.

bizim ailenin 2 tane 2006 model arabası oldu birine 10 sene bindik diğerine 2 sene. ikisinide ilk sahibinden aldık, değişensiz boyasız orjinal. hiçbir sorun yaşamadık.
    bizim korktuğumuz tüm işler bu adamın başına gelmiş. herkes bu kadar şanssız olmaz elbette.
    ama bu işlerden biri bile başınıza gelse insanın canını sıkmaya yeter.
    işte o zaman ilk sahibinden orjinal araca 3 bin fazla vermenin değeri anlaşılıyor.
  • Sonunda zebani bekledim iyi ki çıkmadı
  • klasik bir durum bu yaşadığı. eski araba alsan bakım masrafı çok, yeni araba alsan mtv'si , ötv'si çok

en iyisi ihtiyacın yoksa araç almamak, taksiyle kiralık araçla işini halletmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu piyasadaki genel satıcı profilini göz önüne getirdim , satıcıyı tebrik etmek gerekir açık açık her şeyi yazmış.
  • dediklerı ylaanda olabılır arabayı satmak için nitelikli dolandırıcılık yapıyor olma ihtimalını de unutmayalım. LAfa değil icraata bakmak lazım. Bkz birileri şahlandık ülke iyiye gidiyor derlerken araba satışları bile durdu mıllet domates kuyruklarında bekledı sankı play station 6 cıktı sanıyormus diğer ülkelerdekıler görunce
  • modeonun ilk kasası artık bitik durumda.
    bu ikinci makyajlı kasanın ise parçaları inanılmaz pahalı, kaç canını kurtar cinsinden. bizim şirkette var bundan. yetkili serviste 2 sene önce bakımları 15.000 tutmuştu. ama güzelliğine konforuna, gidişine lafım yok.

mondeo türkiyede maddi yönden başınızı çok belalara sokabilecek cinsten bir araba.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.