Şu an hem İzmir deki evimde hemde Çeşmedeki yazlığımda ttnet abonesiyim. Çeşme hattım 1MB, İzmir hattım 8MB. TTNET den hiç memnun değilim. Yurt dışı çıkışları inanılmaz kötü ve devamlı gidip geliyor, ayrıca 8MB hız ile devamlı download yapamıyorum. Bazen hız sanki 1MB internet kullanıyomuşum gibi düşüyor. Benim bi kaç sorum olucak. Öncelikle Doping i ben çeşmedeki yazlığımda denemek istiyorum. 1-) TTNET 1MB imi bu hafta içi iptal edip, dopin 1MB sınırsız paket almayı düşünüyorum. Yalnız yazın 3 veya 4 ay boyu internetimi 8MB e çıkartıp, daha sonra tekrar 1MBe indiricem. Bunu yaparken prosedür olarak herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım? 1MB e 12 ay taahhüt verirken 3 veya 4 ay hızı 8 e çıkartıp daha sonra tekrar 1 e indirmemde bir problem varmı? 2-) Doping internetin 8MB olan servisinde acaba yurt dışına pinglerim ortalama kaç olur? 3-) Doping internet 8MB in upload hızı kaç? 4-) Doping internetin yurt dışı çıkışları nasıl? TTNET in yurt dışı çıkışları çok kötü ve devamlı arıza veriyor ve yurt dışına bağlantılar veya online oyun oynamak gerçekten bazen çok kötü olabiliyor. 5-) Doping internet her ne kadar kendi altyapısını kullansada sonuçta kullanılcak kablolar yine TTNET kablosu ve TTNET santralleri değilmi? o zaman kendi altyapısını kullanmasının ne kadar bir faydası olabilir? 6-) Telefonda konuştuğum bayan temsilci, dopingde kopmalar olmıycağını söyledi. Bu acaba gerçektende öyle olabilcekmi?
Eğer doping beni tatmin ederse ve Çeşmedeki evimden iyi bir verim alırsami İzmirdeki evimede doping taktırtabilirim. Tek bir sorun, ben yaz sonrası VDSL teknolojisine geçmeyi düşünüyordum. VDSL 16mbit. Dopingin sunduğu ADSL2 16 MB ile VDSL 16 MB arasında ne farklar var?
Teşekkür ederim."
acaba yukarıdaki soruları aranızda bilen arkadaşlar varmı? dopingden cevap aldığımda buraya emailı koyucam. tartışırız. Bende tam bi güven uyandırmadı şuan doping ama bakalım.
1. soruda büyük ihtimal bir sorunla karşılaşmazsın direk istediğin hıza çevirirler dpingi bilemem ama ttnet 8mb ye 1mb quiknet ise 5 mb üstüne 5 mb upload veriyor altyapıya cevap olarak da tellcom hızlı adsl kullanıyorum ttnet altyapısını kullanıyor onlarda ttnet kullanıcıları burada ağlarken ben full hız download upload yapıyordum