Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Grafik pek önemsenmiyor anladığım kadarı ile ama ben fiyata oranla grafiğe de bakarım. Oynanış güzel ama oynanış iyi görüntü kötü diye 209 TL verilir mi ? O para ile 2 hafta geçiniyorum :)
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    Oynanış hızlı. 1 saat sonra gözlerim kan çanağı gibi oldu. Yaşlandık herhalde.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Aynen artık oyun oynayacak kadar genç değiliz ama bir hobi gibi oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DOOM  4  (PS4 ANA KONU) 2016

Haftaya pazartesi günü Snapmap, çarşamba günü de hikaye moduna dair canlı yayınlar yapılacak. Hikaye moduna dair E3 ten beri pek birşey görememiştik. Çıkışına az bir zaman kala biraz heyecan yaratabilirler mi bilmem. Özellikle de multi tarafı PC oyuncuları tarafından ağır eleştiri yağmuruna tutuluyorken.
  • Doom Beta'ya Göz Attık

• DOOM canlı yayında

https://www.twitch.tv/bethesda

İLAVE :

Dün yapılan yayının kaydını buradan izleyebilirsiniz.

Oyunun tek kişilik hikaye kısmı benim de beklediğim gibi DOOM1-2deki aksiyon temeline oturmuş. Yayında gösterilen kısım bunu doğrular nitelikte. Oyunda bazı sürprizler olacağını da söylediler ama artık bunu oyun çıktıktan sonra deneyim edebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 28 Nisan 2016; 13:18:36 >

• 1 saatlik videoda bir hilemi var veya bütün silahlar açık ve kolay moddamı bilmem ama oyun kolay gibime geldi. İlerleyip ilerleyip önüne geleni öldürüyor oynayan vatandaş.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Vidyonun bir yerinde kendisine göre daha kolay bir modda oynadığını söylüyordu zaten. Maksat oyunu tanıtmak. Ultra-Nightmare modunda oyunu bitiren id yapımcısı yokmuş.
  • DOOM | Çıkış Fragmanı | PS4

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda metal müziğe hasretiz.
  • beyler oyun ne zaman çıkıyor bellimi bide single varmı hep multiden bahsediliyor?

bide usa psn de demo gelicek diyor galiba varmı böyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Mayıs 2016; 19:32:59 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    13 Mayista cikacak, yapimcilar 1 hafta once sirf Single uzerine konustuklari bir Twitch yayini yapti. Ustteki mesajlarda gorursunuz yayindan olan kisimlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

13 Mayista cikacak, yapimcilar 1 hafta once sirf Single uzerine konustuklari bir Twitch yayini yapti. Ustteki mesajlarda gorursunuz yayindan olan kisimlari.

Göstermelikmidir single sizce multi kadar üstünde durmadılar gibi geliyor bana.. doom 3 çıkacağı sıradaki o etki ve yankı olmadı çünkü sessiz sedasız geliyor biraz.doom oyunları hep korkutucu ve single bazlıydı diye hatırlıyorum. bu multi olayı senaryoları bitiriyor galiba.. ama tarihide sakat unchartesidla aynı çıkartmak Mantıksız olmuş..

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Gostermelik falan degil adamlar cok calismis Single ustunde de, epey guzel ozellikler ve ince ayrintilar var Twitch yayinini izleyenler bilecektir. Mobildeyim simdi anlatmayayim

Doom serisi aslinda hep silahlara ve aksiyona dayali bir seri oldu, 3 haric. 3 hafiften survivol horrora kaydi seriyi farkli bir yone cekti. Ilk oyunlari oynadiysaniz ve seviyorsaniz bu oyun hosunuza gidecektir, Doom 3 gibi bir single bekliyorsaniz hayal kirikligi yasarsiniz.

• Arkadaşlar oyun spota geldi mi bilgisi olan var mı?
  • Aynı soruyu yakınımdaki spotcuya sorduğumda Doom oyununu soran ilk kişi olduğumu söyledi. 2015 te çıkması gereken Uncharted ertelene ertelene Doom çıkış tarihini yakaladı ve Ps4 oyuncuları su anda Uncharted a kilitlenmiş durumda. Haksız da değiller.

Özünde Pc oyunu olan Doom un konsollastirilmasini hazmedemeyen topluluğun olumsuz yorumlarını bir kenara bırakırsam Doom un hem hikaye hem çoklu oyuncu hem de Snapmap ile gayet dolu dolu bir oyun olarak geldiğini düşünüyorum. Son çıkış trailer i hikayesi ile ilgili güzel sinyaller verdi. Açık betasi bana gore iyiydi. Umarim oyun çıkışı ile birlikte beni haklı çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 8 Mayıs 2016; 15:45:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde uzun zamandır beklediğim bir oyun... oyun gayet güzel olacak ve çok ses getirecek eminim
  • DOOM – Guns, Demons, Speed

• Oyuna yazılan bir makaleyi okudum demin. İlk halindeki üstün körü silahı al önüne geleni indir spastik imajında değil deniyor tam olarak. Ne yaptığını anlayabildiğin senaryo, diyaloglu görevler falan varmış. Spota da düştü oyun bir kaç saat evvel. Yarın alanlar olur, senaryo için bir kaç şey karalarsınız. Doom 3 e yaklaşacak kadar varsa alacağım bunu. Spoiler olur diye video seyretmiyorum.
  • Birazdan oyundayım 45GB yeni bitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.