Şimdi Ara

DOOM 3 çıkış tarihi açıklandı !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, artık gizli bir yanı kalmadı. Bize gelen ilk haberde Doom 3'ün 14 Temmuz'da piyasada olacağını öğrenmiştik Ama bugün itibariyle onaylanan Doom 3 piyasaya çıkış tarihi 3 Ağustos..Vatana millete foruma hayırlı olsun..Artık imzalarınızda doom3 benchmark puanı diye bişeyde eklersiniz herhalde..

• hangi yıl ?

• o oyun daha çıkmadı mı yav. bi Doom3 efsanesidir gidiyor ama
  • olur mu ya, birbirmize kavuşursak efsane olmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xeo

olur mu ya, birbirmize kavuşursak efsane olmaz :)

• Bu oyunun artık çıkıp çıkmaması çok da umrumda değil iyice abarttı akıllılar. Bu kadar uzattıktan sonra çıkış tarihini herkez çok şey bekliyor bakalım
  • yine ertelenir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi ben, ne halflife2, ne doom3ü dört gözle bekliyorum, ama çıkınca oynarım :) beklediğim zaman günler geçmiyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan herif -- 3/7/2004 12:32:53 >
  • Ya bukadar uzattılar övdüler mövdüler millet nasıl bekliyor hem half life2 yi hem doom3 ü inşallah Deeeev bir balon çıkmazlar.Half Life2 den eminim balon olmaz ama doom3 den aşırı umudum yok ondan pek beklemiyomda.
  • Temmuz 3 'tü, Temmuz 15 oldu.
    Tekrar Agutos 3 oldu. ne yapmaya çalışıyo bunlar.

Biyerde okudum Halflife 2,2005 yılına ertelenmiş-miş-miş.
  • Ya ben hala umutla Duke Nukem Forever'ı bekliyorum... Ama galiba salağım... Ama belki çıkar...
  • o oyunun adı değişti.

yeni adı:

DUKE NUKEM waiting FOREVER
  • HL 2 de Doom 3 de birer fiyasko olacak. Eminim. Hele Farcry'ın yanında resmen ezilecekler. Oyunların sürekli ertelenmesinin sebebi de Farcry grafik motorunun herkesi büyülemesi. 2 oyunu yapan firma da model ve mekanların poligon sayılarını deli gibi artırıyolar ve texture'ları geliştiriyolar bence. Çünkü hiçbir oyun bu kadar geçikmemişti. Resmen saçmalık, hatta eziklik! Bizi biraz daha salak yerine koyarlarsa oyunların kopyalarını alıcam ve firma başkanlarına yollıycam. "Bakın ben 15 milyon yılda bitirebildiğiniz bu oyunu bu cd ile 3 günde bitirdim" diye.
  • kaynak neresi yaw? doom3 ün offical sitesinde bi bilgi yok. hatta oyunun demosunuda daha yayınlamamışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bullet

Çünkü hiçbir oyun bu kadar geçikmemişti. Resmen saçmalık, hatta eziklik! Bizi biraz daha salak yerine koyarlarsa oyunların kopyalarını alıcam ve firma başkanlarına yollıycam. "Bakın ben 15 milyon yılda bitirebildiğiniz bu oyunu bu cd ile 3 günde bitirdim" diye.

walla bu ne sinir anlamadım yani :)
    abi çıksın öyle konuşalım önyargı iyi değildir
    ayrıca çünkü hiçbir oyun bu kadar gecikmemişti derken unutuyorsun, çok oyun çok gecikti :)
    doom3 fazla gecikti ilk çıkış tarhine göre doğru ama şimdiden benim aklımda olan
    mesela Warcratt3 çıkana kadar ölmüştük, sonra Duke Nukem var ve hatırlamıyorum ama birkaç oyun daha var...
    Bence diye bi yorum yapmak istemiyorum ben o kadar

• sinirlenirim tabi abi belki sen üsütüne alınmayabilirsin ama benim 9600xt alışımın bi nedeni de hl2 kuponudur. ben 2 oyunu da orjinal almayı düşünüyodum ama bu kadar ertelenme milleti salak yerine koymaktır. asıl senin sakinliğin ilginç...
  • bullet sen bu işi bu kadar kolay sandın sanırım.

ben warcraft 3 ü 2 yıl beklediğimi, worldof warcraftı 2 yıl + devam da ediyo bekliyorum.

diablo2 nin bekleme süresini aklımda bile tutamadım. Starcraft ayrı bi konu.

bu oyunlar bi kere çıkartılıyo. öle sonradan yama olayı falan yalan. bi oyunu oynayanların max 10% u yama indiriyo.

yani çıkışta oyunu tam yaparsın. yada oyun tutmaz. mesela blizzard firmasının yamalarına dikkat edersen hem yeni modlar içerir. çok az hata düzeltir. o yüzden blizzard oyun yaptımı TEPEYE çıkar. sierra, activision, id, valve da bunu bildiği için oyunları herşeyiyle bitince sunucak.

sana ve bana düşende beklemek
  • 37 yasindayim, simdiye kadar neyi cok uzun süre beklediysem aklima takarak heyacanlanarak beklediysem hep hayal kirikligi yasadim , ama FAR CRY DE hayal kirikligi yasamadim cünkü oyunu beklemedim cup diye oyun cikti ve tam istedigim gibi cikti. simdi doom3 artik dike dike cikacak, cikmazsa zaten bu oyunu yapanda yaptiranda rezil olacaklar ,millete ekran karti sattirmak icin uzattikca uzatiyorlaroyunun cikis tarihini yaziklar olsunnnnnnnnnnnn ADIM gibi biliyorum doom3 istenileni veremeyecek CIKACAK BIR YARATIK AHAGAGAGAAG diyecek bagiracak bir iki lamba sallanacak biraz iyi garfik tabii yeni kartlarla , bitti devami doom3 rezilligi CIKINCA ( YAW BIRAZ SACMALADIM MI, YAAA ABIII NE OLACAK BEKLE BEKLE INSAN KAFAYI YIYO)
  • Bi oyunda önce 'ruh' olmalı.Bu işler sadece farcry gibi grafik olarak iyi olan oyun yapmakla bitmiyor. Far cry ın sadece demosunu oynadım ve demoyu oynadıktan sonra hiçte bu oyunu mutlaka almalıyım gibi bir düşünceye sahip olmadım.. 6800 GT aldığımda bi yerden bulur yüklerim oda PS 3.0 için o kadar..

Mesela painkillerın demosu bana far crydan çok daha zevkli gelmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderc -- 5/7/2004 2:52:21 >
  • Bu sure cigirtkanligini anlamiyorum... Adamlar su an elindekilerini gelistirmek, daha iyi yapmak icin yirtiniyo... Siz neyin pesindesiniz anlamis degilim... Adamlar sizin begeninizi kazanmak icin ve bunun sonucu olarak da daha cok satmak icin oyunu iyilestirmeye kasiyolar... Bunun neresi kotu?.. Oyunun daha iyilestirilmesi hosunuza mi gitmiyo?.. Niye bu kadar onemsiyosunuz hem?.. Cikarsa cikar cikmazsa da kendi bilir... Sanki Doom3 olmasa cok buyuk eksiklik mi hissediceksiniz yoo... Hayat memat meselesi mi ki Doom3 , bu kadar bekliyosunuz bunu?.. Birakin adamlar islerini yapsinlar, merak etmeyin hepsi neyin ne zmn yapilacagini sizden iyi biliyolar... Su an cikip Farcry'dan kotu olacagina 2 3 ay ertelenip ona es veya daha iyi cikmasini tercih ederim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.