Şimdi Ara

DOOGEE DG550 BİM Markette 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet ve bayi satış fiyatlarına göre sıcak sayılır ancak sadece belli bölgelerde var sanırım. Bolu, Düzce, Zonguldak falan.

Özellikler böyle DOGEE DG550

DOOGEE DG550 BİM Markette 599 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fomc -- 17 Şubat 2015; 17:35:01 >

• 130$ lık telefona şu paraları istiyorlar ya ülkemde üzülüyorum vallahi üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

130$ lık telefona şu paraları istiyorlar ya ülkemde üzülüyorum vallahi üzülüyorum

+1

600 lira verip 1gb ram markasız cihaz alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

130$ lık telefona şu paraları istiyorlar ya ülkemde üzülüyorum vallahi üzülüyorum

Çok haklısın ama Vestel ve General Mobile'ın önergesi kabul edilir, vergiler artarsa bu fiyatları bile ararız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fomc

quote:

Çok haklısın ama Vestel ve General Mobile'ın önergesi kabul edilir, vergiler artarsa bu fiyatları bile ararız.

kabul edilmedi mi zaten o?
  • quote:

quote:

GM in boyle bir isteği olmadı. Çünkü oda yerli firma sayılmaz New York çıkışlı ve telefonlarıda yurt dışından geliyor GM ede vurur o vergi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

quote:

Henüz edilmedi şu anda hala 120 TL ÖTV.
    1$ a telefon alsanız 144,5 TL ye yurtda sokabiliyorsunuz. Bunda teknik servis, taşıma, diğer masraflar vs yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101'de Lumia 535 429 TL
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5,5" 1280-720px ekran , sıkılınca pikselleri oturup sayarsınız, sisizn için bir oyun olur artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

quote:

GM in boyle bir isteği olmadı. Çünkü oda yerli firma sayılmaz New York çıkışlı ve telefonlarıda yurt dışından geliyor GM ede vurur o vergi.

Telpa'nın Vestelin önerisine desteği var maalesef. Bir şekilde bir şeyler ayarlamışlardır.

Önergenin giriş sayfası aşağıdaki gibi.

Başvuru Sahibi Firma :
    Ünvanı Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
    Vergi Numarası Büyük Mükellefler 925 000 2659
    Adresi Organize Sanayi Bölgesi 45030 Manisa
    Telefon numarası 0236 233 01 31
    Faks Numarası 0236 213 06 68
    İnternet sitesiwww.vestel.com.tr

Başvuruyu Destekleyen Yerli Üreticiler Telpa Telekomünikasyon Ticaret A.Ş.
    NCB Telekomünikasyon İletişim San. Tic. Ltd. Şti.
    Ova Elektronik İletişim San. ve Tic. A.Ş.
    Erkayasan Telekomünikasyon Elektronik Otomotiv Tekstil İnşaat Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

• Doogee diye marka mı olur, doggy dermiş gibi.
  • Ram 1gb bence çok yetersiz bide bu paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Doogee diye marka mı olur, doggy dermiş gibi.

• fomc F kullanıcısına yanıt
    Telpa destek veriyor olabilir ama GM den zrara girer dediğim gibi şirket kaydı New York ta ürünlerde yurt dışından geliyor vergi ödememe gibi bir şansı yok GM satışları için inşallah iptal olur şu saçma vergi

• quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Doogee diye marka mı olur, doggy dermiş gibi.

Bunu yazacaktım tam... tövbeler olsun
  • Red_Lightning kullanıcısına yanıt
    piyasadaki cok telefondan iyidir ama

yurtdısı fiyatıhttp://www.banggood.com/DOOGEE-DAGGER-DG550-5_5-inch-MTK6592-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-922324.html

380 civarı bişiy yapıyor .

tabi yurtdısından alamıyoruz gümrük yüzünden o ayrı
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    GM2 almayı planlıyordum. şimdi aklımı karıştırdın hocam. teknik desteği, kılıfı, ekran filtresi vs sıkıntı olurmuş gibi geliyor.
  • quote:

quote:

İşte bu yüzden vesteli almayacak ve aldırmayacaksın.... Hatta çok sevdiğin biri bile seni dinlemeyip alırsa, arkadaşlığını bitireceksin.. Bu kendim için de geçerlidir.. Bu böyle olmalı, yok öyle yağma.. Önce y.dışında cep almayı yasakladılar, alanlara haraç kestiler şimdid e buna vergi, ona vergi.. Bu kadarı da fazla artık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

quote:

Henüz edilmedi şu anda hala 120 TL ÖTV.
    1$ a telefon alsanız 144,5 TL ye yurtda sokabiliyorsunuz. Bunda teknik servis, taşıma, diğer masraflar vs yok.

resmiyette kabul edilmedi ama edilecek, bakan 1-2 ay hazırlık sürecinden sonra gerekli düzenleme yapılacak demişti.

• fiyat yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.