Şimdi Ara

Donk'ta ne vücut var aga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Donk'ta ne vücut var aga

• Keşke Donk un olabilsem diyormuydun ?

Kendi kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Holland ın vücüdunu çok beğeniyorum ben. Keşke tom Holland olsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Keşke Donk un olabilsem diyormuydun ?

Kendi kendine
    yok kardeş sana ayarlayalım, anca doyurur
  • Sen beni yanlış anladın genç adam.

12 den sonra hormonlarin artti galiba.Bu arada öyle bir başlik atmişsin ki Donk u arzuluyor gibisin bana niye atıyorsun pası.

Vucud olarak kas olarak olmak istermisin özenirmisin anlaminda...

Edit : un ekini yanlış yazmışım planımda o anlam yoktu sana kızmamalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 30 Nisan 2018; 0:37:6 >
  • quote:

Sen beni yanlış anladın genç adam.

12 den sonra hormonlarin artti galiba.Bu arada öyle bir başlik atmişsin ki Donk u arzuluyor gibisin bana niye atıyorsun pası.

Vucud olarak kas olarak olmak istermisin özenirmisin anlaminda...

Edit : un ekini yanlış yazmışım planımda o anlam yoktu sana kızmamalıyım
    kanka şimdi ırkçılık gibi olacak ama zenci olmak istemezdim. eleman 192 ben 185'im. ama işte genetik olarak bu kadar iyi değil benim vücut. başladım çalışmaya bakalım 3-4 aya iyi bir şey çıkar. daha önce boks ile uğraşıyordum.
  • Şimdi vucuda mi başladın ?

Bu arada zenciler hayata bir konuda 1-0 galip başlasalarda tarihlerinde çok hor eziyet görmüşler hala görüyorlar.Ama Güney Afrikalılar daha avantajlı Yakışıklı güzel ünlüler ordan çıkıyor.

Ama zenci hatunlar iyidir.Mesela Deadpool 2 deki Domino karakteri çok sexi geldi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi vucuda mi başladın ?

Bu arada zenciler hayata bir konuda 1-0 galip başlasalarda tarihlerinde çok hor eziyet görmüşler hala görüyorlar.Ama Güney Afrikalılar daha avantajlı Yakışıklı güzel ünlüler ordan çıkıyor.

Ama zenci hatunlar iyidir.Mesela Deadpool 2 deki Domino karakteri çok sexi geldi bana.
    1 hafta önce başladım, brad pitt'in fight club haline ulaşsam yeter sonra tekrar boksa döneceğim.

ya valla ben zenci, esmer falan sevmiyorum. en güzel zenci bile çekici gelmiyor. iskandinav karılara hayranım

https://www.youtube.com/watch?v=IAQtIQvsAS0

insan bu kızı şey yapmaya kıyamaz

• ulan bodybuilding'e başlayan herkesin neden hedefi brad pitt'in fight club'taki hâli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

ulan bodybuilding'e başlayan herkesin neden hedefi brad pitt'in fight club'taki hâli
    fazlası itici duruyor çünkü. o kadar sene boks yaptım vücudum adam akıllı bir şekle girmedi. biraz kas yapayım sonra boksa geçecem. formu korumak için kendi vücut ağırlığımla çalışsam yeter.
  • Anladım sen şişirmeye değil sıkılaşmaya çalışıyorsun.Gerçek vucutta o.
    Protein tozu çorbası(!) içmekle streoid basmak falan bunlar saçmalık bence.En iyisi sıkılaştırıp şekle girmek.

Zenci hatunlar ilk tercihim değildir benim.Doğu Avrupa ve Latın kuşagindaki kadınlardır.

Bu arada kızın maşallahı var.Norveçli galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 30 Nisan 2018; 0:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

ulan bodybuilding'e başlayan herkesin neden hedefi brad pitt'in fight club'taki hâli
    bodybuildingden haberleri olmadıkları için algıda seçicilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

bodybuildingden haberleri olmadıkları için algıda seçicilik

Alıntıları Göster
    sizin de özenip ringe çıkıp saçma sapan yumruk sallamanız, 2dk da kesilmeniz çok komik oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

sizin de özenip ringe çıkıp saçma sapan yumruk sallamanız, 2dk da kesilmeniz çok komik oluyor

Alıntıları Göster
    wtf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.